Dodaj do ulubionych

premier w izraelu

09.04.08, 21:07
chyba mowil w swoim jezyku..a oto wspaniala galeria zdjecsmile

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80277,5104535.html?i=3
Obserwuj wątek
    • aaki Re: premier w izraelu 09.04.08, 21:51
      wzruszyłem się.
      • absztyfikant Re: premier w izraelu 09.04.08, 21:52
        Lepiej w Tajlandii, nie?
        • ariadna-enta Re: premier w izraelu 09.04.08, 21:58
          absztyfikant nie chce mi sie szukać
          masz gdzieś Kaczyńskiego w jarmułce?
          • absztyfikant Re: premier w izraelu 09.04.08, 22:02
            www.haaretz.com/hasite/images/iht_daily/D161007/300polishp_AP.jpg
          • absztyfikant i jeszcze ktos w bialej kipie 09.04.08, 22:03
            www.conspiracyworld.com/web/Articles/Article%20Images/Pope_At_Wailing_Wall.gif
          • cyborg.jr Re: premier w izraelu 09.04.08, 22:07
            farm1.static.flickr.com/88/255735163_e77385c5ce_o.jpg
        • aaki Re: premier w izraelu 09.04.08, 22:08
          no cejlon tez niezły(podobał ci sie jak widziałem)i indonezja ok.
          ale ostatnio zdecydowanie ponad egzotykę preferuje prowincjonalne czechy.
        • i-love-2-bike jasna cholera 09.04.08, 23:01
          czlowiek na chwile poleci w plener a ten absztyfi buzzhead znowu sie przyplacze.
          dzisiaj dal popis niezly,chyba ze szczescia ,ze rzad nam sie kiwa.
          • abcztyfikant Re: jasna cholera 10.04.08, 04:04
            Nie kazdy dostepuje takiego przywileju aby sie tam pokiwac-tylko niektorzy
            wybrani.Maja zydki nadzieje ze jak wroci do Polski to wykiwa niezle
            Polakow.Kiedyc jezdzili po wskazowki do Moskwy,dzis juz sie jezdzi do ereca.
      • xenocide Re: premier w izraelu 09.04.08, 22:10
        aaki napisała:

> wzruszyłem się.
        Ja tez.
        Jak premier powiedzial "Polska jest sojusznikiem Izraela" to az na kalendarz
        spojrzalem czy to przypadkiem nie jest 1 kwietnia.
        • cyberyusz Re: premier w izraelu 09.04.08, 22:30
          Nie tylko sojusznikiem ale i orędownikiem... Doprawdy wzruszające.
          Ciekawe co powie Palestyńczykom?
          • marouder.eu Czyzby wybieral sie takze do romantycznej.. 09.04.08, 22:35
            ..Balestyny?

cyberyusz napisał:

> Nie tylko sojusznikiem ale i orędownikiem... Doprawdy wzruszające.
            > Ciekawe co powie Palestyńczykom?
            • cyberyusz Re: Czyzby wybieral sie takze do romantycznej.. 09.04.08, 22:39
              Zapewne kiedyś...
              • absztyfikant Re: Czyzby wybieral sie takze do romantycznej.. 09.04.08, 22:42
                Pki co zadnej Balestyny nie ma, a jak Arabowie z tamtych rejonow sie nie
                uspokoja, to nigdy nie bedzie. Najlepszym scenariuszem byloby oddanie Gazy
                Egiptowi, a pozostalych terotoriow (po rozsadnym rozparcelowaniu) Jordanii.
                Problem polega na tym, ze te 2 kraje wcale nie chca tej fanatycznej sfory. Taki
                Hamas wielokrotnie chcial kropnac krola jordanskiego Husajna.
                • marouder.eu Jak to nie ma romantycznej Balestyny?? 09.04.08, 22:46
                  ...toz ilez lez wylewa czula Rochella nad losem skrzywdzonych a
                  Bogu-ducha-winnych Balestynczykow??
                  To pewna informacja z tym niemaniem zadnej Balestyny?
                  • off_nick Ano nie ma;-) 09.04.08, 22:53
                    ie.youtube.com/watch?v=GE5TO2fl0QE
                    marouder.eu >
                    • marouder.eu To dlaczego telewizja klamie??!! 09.04.08, 22:56
                      Ciagle sie natykam na jakies informacje z mniemanej Balestyny w TV!!
                      • absztyfikant Re: To dlaczego telewizja klamie??!! 09.04.08, 22:59
                        To cosik jak Kraj Srodka, stepy akermanskie albo Kraina Wielkich Jezior. No
                        romantyzm taki wlasnie jak sam mowisz. Kiedys sie mowilo w USA Murzyn, a dzisiaj
                        Afroamerykanin.
                        • marouder.eu Ach ci Arabowie.. 09.04.08, 23:02
                          ...szczegolnie Gazanie i Westbankczycy, ciagle lewituja (uwaga aluzja!) w
                          jakiejs kontr rzeczywistosciuncertain
                  • absztyfikant Re: Jak to nie ma romantycznej Balestyny?? 09.04.08, 22:57
                    Balestyny nigdy nie bylo! Za Rzymian byla Syria Palestina, ale krotko. Prawie
                    2000 lat pozniej byl British Mandate of Palestine, ale wtedy Palestynczykami
                    byli takze Zydzi.
      • i-love-2-bike Re: premier w izraelu 09.04.08, 23:04
        aaki napisała:

> wzruszyłem się.

a ja spocilam,bo u nas juz upalsmilefaktycznie wzruszajace sa te zdjecia ale na
        pocieszenie mozna dodac,ze chyba nie ma problemu z dogadaniem sie na przyjeciusmile
    • webaholic pełen zadumy, najwyższy zaszczyt go dostąpił 09.04.08, 22:49
      widac, że on ateusz, poczuł łaskę bożą. Co bedzie teraz z podatkiem koszernym
      ?Przywali od giełdy?crying
      • webaholic po co on wlaz pod te lawkę? zdj. nr 2 09.04.08, 22:51
        wyleciały mu drobne z kieszeni?
        • absztyfikant Re: po co on wlaz pod te lawkę? zdj. nr 2 09.04.08, 23:00
          To Bazylika Grobu idioto. Tam ponoc stal krzyz. Krolowa Helena miala widzenie.
          • marouder.eu Re: po co on wlaz pod te lawkę? zdj. nr 2 09.04.08, 23:03
            A mnie sie apropos krolewny Heleny przy pomniala piosenka goralska:

Helo, Helo, Helenko
            Jakuz ci sie pasie?
            Helo?

Mnie sie dobze pasie,
            Tobie nie wim jako?
            Helo?
            • webaholic też znam niezly text o Helenie 09.04.08, 23:19
              szła Hela z wesela
              cała zbranslowana
              niosła pizde na ramieniu
              jak rzeźnik barana
              oj dana, oj dana
              oj dana, oj dana
              • marouder.eu Tfu!! Alez to musialo niechlujnie wygladac?? 09.04.08, 23:20
                webaholic napisał:

> szła Hela z wesela
                > cała zbranslowana
                > niosła pizde na ramieniu
                > jak rzeźnik barana
                > oj dana, oj dana
                > oj dana, oj dana
                • ariadna-enta Re: Tfu!! Alez to musialo niechlujnie wygladac?? 09.04.08, 23:24
                  Hela zaszalała na weselu.
            • cyniol Re: po co on wlaz pod te lawkę? zdj. nr 2 10.04.08, 01:33
              marouder.eu napisał:

> A mnie sie apropos krolewny Heleny przy pomniala piosenka goralska:
              >
              > Helo, Helo, Helenko
              > Jakuz ci sie pasie?
              > Helo?
              >
              > Mnie sie dobze pasie,
              > Tobie nie wim jako?
              > Helo?
              Spiewal te piosenke Slask na wystepie w Watykanie. Pieknie zresztasmile
              www.youtube.com/watch?v=tmc951kZUNE
    • aaki co złego to nie my 09.04.08, 23:08
      "Jeśli czasami Izrael odnajduje jakieś niekonsekwencje w stanowisku Europy wobec konfliktów w tym regionie, to nie Polska jest źródłem tych kontrowersji" - zapewnił nasz premier"
      • i-love-2-bike zobaczcie jak buzzheady cierpia:) 09.04.08, 23:16
        nie ma to jak obsesja..i samotnosc nocna..z kazdego chlopa zrobi pudla.wczepia
        sie to w kostki jak moze,byle tylko zwrocic na siebie uwage,za wszelka
        cene..oczywiscie jak w pape dostanie do od razu na skarge leci.ohydna ubecka
        placzka.
      • webaholic Re: co złego to nie my 09.04.08, 23:20
        całkiem zręczny dyplomata)
    • absztyfikant Zobaczcie jak czarnosecinnym zieleniactwem ciska 09.04.08, 23:10
      ...kiedy nasz kraj zaczyna miec coraz lepsze stosunki z Izraelemsmile
      • marouder.eu Akusia rozumiem! Dochtorek ma padaczke.. 09.04.08, 23:13
        ...siadaczke i stojaczke jednoczesnie, wiec musi sie trzasc.
      • aaki Re: Zobaczcie jak czarnosecinnym zieleniactwem ci 09.04.08, 23:25
        no nie wiem,nie wiem.nie jestem pewien az tak bardzo tego stosunku
        20 % to zdecydowanie za mało
        • i-love-2-bike Re: Zobaczcie jak czarnosecinnym zieleniactwem ci 09.04.08, 23:33
          aaki napisała:

> no nie wiem,nie wiem.nie jestem pewien az tak bardzo tego stosunku
          > 20 % to zdecydowanie za mało

dawniej dozgonnie sie kochalismy z ZSRR to co za problem zmienic kierunek
          afekcji? jestesmy zaprawieni w kochaniu sie i rzucaniu sie,nihil novismileobiekty
          afekcji juz tak maja,ze sie zmieniajasmile
          • absztyfikant Re: Zobaczcie jak czarnosecinnym zieleniactwem ci 09.04.08, 23:34
            Shitcunts never change...

obiekty
            > afekcji juz tak maja,ze sie zmieniajasmile
            • i-love-2-bike Re: Zobaczcie jak czarnosecinnym zieleniactwem ci 09.04.08, 23:42
              absztyfikant napisał:

> Shitcunts never change...
              >
              > u mean shit for brains like u..ya they never change cuz it is too hard for
              them to read the simple message...f....off.Go ahead and sulk to your
              friends,that's what you do the best.
          • abcztyfikant Re: Zobaczcie jak czarnosecinnym zieleniactwem ci 10.04.08, 04:12
            moze ustanowimy narazie nie formalnie jakics miesiac milosci
            polsko-izraelskiej,to by dalo swietny temat do dopisek rymowanek.
    • foruminum Re: premier w izraelu 10.04.08, 00:28
      i-love-2-bike napisała:

> chyba mowil w swoim jezyku..

Oczywiście,po kaszubsku ...
      • i-love-2-bike Re: premier w izraelu 10.04.08, 00:30
        foruminum napisała:

> i-love-2-bike napisała:
        >
        > > chyba mowil w swoim jezyku..
        >
        > Oczywiście,po kaszubsku ...
        >

a rozumiem,ze to juz oficjalny jezyk sie zrobil..no niezle,niezle a ile tam
        kaszubow za murkiem zyje..
        • absztyfikant Re: premier w izraelu 10.04.08, 00:42
          Stuff these retarded remarks up your ass.
          • i-love-2-bike Re: premier w izraelu 10.04.08, 00:49
            absztyfikant napisał:

>
            >
            go to bed knucklehead.
        • foruminum Re: premier w izraelu 10.04.08, 00:43
          i-love-2-bike napisała:

> foruminum napisała:
          >
          > > i-love-2-bike napisała:
          > >
          > > > chyba mowil w swoim jezyku..
          > >
          > > Oczywiście,po kaszubsku ...
          > >
          >
          > a rozumiem,ze to juz oficjalny jezyk sie zrobil..no niezle,niezle a ile tam
          > kaszubow za murkiem zyje..

Miałaś wątpliwości to podpowiedziałam. A po jakiemu miał niby mówić?
          • i-love-2-bike Re: premier w izraelu 10.04.08, 00:47
            foruminum napisała:

>
            >
            > Miałaś wątpliwości to podpowiedziałam. A po jakiemu miał niby mówić?
            >
            >
            alez ja nie mialam watpliwosci po jakiemu on mowi..czytaj uwaznie. zreszta zdaje
            sie,ze oprocz jednego jezyka nie zna ten premier innych.
            • foruminum Re: premier w izraelu 10.04.08, 00:57
              i-love-2-bike napisała:

> foruminum napisała:
              >
              > >
              > >
              > > Miałaś wątpliwości to podpowiedziałam. A po jakiemu miał niby mówić?
              > >
              > >
              > alez ja nie mialam watpliwosci po jakiemu on mowi..czytaj uwaznie. zreszta zdaj
              > e
              > sie,ze oprocz jednego jezyka nie zna ten premier innych.

Gdy studiował to wiadomo jak było z lektoratami. A za dużo po świecie też nie
              jeździł, więc z językami jest na bakier, jak wielu naszych polityków.
              • i-love-2-bike Re: premier w izraelu 10.04.08, 01:00
                foruminum napisała:

>
                >
                > Gdy studiował to wiadomo jak było z lektoratami. A za dużo po świecie też nie
                > jeździł, więc z językami jest na bakier, jak wielu naszych polityków.
                >
                > no poptrz no sie co to sie porobilo,bo dawniej kazdy co najmniej w 3 jezykach
                nadawal,i to biegle. pamietam tez te czasy kiedy gawiedz (ktora czasem sie i tu
                placze) zasmiewala sie do rozpuku,ze kaczki takie niegramotne i nie umieja w
                zadnym innym jezyku nadawac tylko naszym ojczystym.ale rozumiem,ze teraz w
                Polsce pelna tolerancja,zwlaszcza,ze premier i ladny i w dobre miejsca jezdzi,no
                i ladne nakrycia glowy nosi. pal szesc te jezyki,tak czy tak w izraelu jak na
                naszym forum,kazdy po polsku tak czy tak nadaje.
                • absztyfikant Re: premier w izraelu 10.04.08, 01:11
                  We all know that your kids don't speak any Polish. And you got the fuckin' nerve
                  to behave like a judge??????????????
                  • i-love-2-bike Re: premier w izraelu 10.04.08, 01:26
                    absztyfikant napisał:

who are WE shithead and ef off my kids,they are none of your efing business
                    dumbass.go and tell it to the mountains that you are nothing but a bonehead,rude
                    and obnoxious dimwit who simply can't take NO for an answer,since his inflated
                    male ego can not take it from a mere woman. the sign is ..BACK OFF you narsistic
                    shovinistic pig I hate male knuckleheads,they make my skin crawl.get it once and
                    for all..i do not want to see you trailing my name,i do not enjoy talking to
                    people like you. hope that you finally GOT IT.
                    • absztyfikant wishful thinking 10.04.08, 01:34
                      You and your pack of retarded baboons spread hatred. Like I've already told you:
                      what goes arund, comes around. I will keep on chasing and cyberbullying you till
                      you understand that crime doesn't pay.

And maybe there will come a sunny day when you will be able to say <I'm sorry>.

It's a shame that you waste your time here instead of teaching your kids your
                      own language. Hit the road.
                      • i-love-2-bike Re: wishful thinking about the bonehead 10.04.08, 04:42
                        absztyfikant napisał:

sratatata

>

komus jak widze leki sie skonczyly a czulent nie wystarcza by sie wyleczyc z
                        manii przesladowczej. wspolczuje,ale niestety pozostaje jak zwykle ..puste wyro
                        i wspomnienia z mlodosci..kiedy to bylismy nieco bardziej szczupli i
                        ..normalni.cyberbullying jest dobre dla tych,ktorzy oprocz wirtualnych podniet i
                        pustego wyra nie maja niczego,ale jak dla mnie to jestes i bedziesz
                        smiesznycm,glupim jeleniem i tyle a te twoje okrzyki sa tak samo smieszne jak
                        ciagle swiezy lenin..tego tez przerobilismy w roznych etapach naszego zycia.
                        baw sie dobrze koles,ale niestety u mnie wzbudzasz juz tylko politowanie i
                        odruchy pawlowa---kretyn z depresja maniakalna.
                        • absztyfikant Re: wishful thinking about the bonehead 10.04.08, 15:20
                          Don't fill my head with your retarded sermons, give me a brake...
                          • melord Re: wishful thinking about the bonehead 10.04.08, 15:53
                            absztyfikant napisał:

> Don't fill my head with your retarded sermons, give me a brake...
                            >

zrob sobie sam.....brake,leniu
                            przestan zadac i zebrac(komusze pozostalosci)...give me
                            i nie wysilaj sie,zylka moze ci peknac......pisz po polsku
                            • absztyfikant get lost 10.04.08, 15:57
                              Drop your cocks and raise your socks, douche bags.
                              • melord fuck off...durniu 10.04.08, 16:09

• absztyfikant Re: fuck off...durniu 10.04.08, 16:13
                                  dwarfed moron.
                                  • melord Re: fuck off...durniu 10.04.08, 16:29
                                    napisalem tobie kiedys...nie bede niegrzeczny w stosunku do ciebie
                                    jesli nie dasz mi powodu...nie bedziesz sie prosil
                                    teraz sie prosisz,nie kumasz fuck off wiec napisze po polsku
                                    s.p.i.e.r.d.a.l.aj i uwazaj zebys mycki nie zgubil,rabe ci tego nie
                                    wybaczy
                                    • absztyfikant Re: fuck off...durniu 10.04.08, 16:33
                                      You've made my day, douche bagsmile
                                      • melord Re: fuck off...durniu 10.04.08, 16:44
                                        absztyfikant napisał:

> You've made my day, douche bagsmile
                                        >
                                        twoj day jest taki sam every day 24/7...zniewiescialego faceta
                                        bez jaj...szukajacego kwadratowych jaj
                                        ciebie nawet jelopo na drzewo wyslac nie mozna (choc dopiero z niego
                                        niedawno zlazles) bo spadlbys na pysk z pierwszej galezi,nos atrybut
                                        przynaleznosci i reszte zebow polamal,pejsy potargal...mimo wszystko
                                        tego ci nie zycze
                            • i-love-2-bike Re: wishful thinking about the bonehead 10.04.08, 16:00
                              melord napisała:

>
                              >
                              > zrob sobie sam.....brake,leniu
                              > przestan zadac i zebrac(komusze pozostalosci)...give me
                              > i nie wysilaj sie,zylka moze ci peknac......pisz po polsku

daj mu spokoj facet dostal zajoba i szkoda sobie nerwy psuc czytajac ten jego
                              gnoj slowny. facio popisuje sie lacina tylko przed kim,chyba przed lustrem. to
                              juz zeszlo na taki poziom,ze musi byc pozostawione same sobie,az sie samo
                              wypali. zenada i tyle.
                              bb piekne zdjecia,od razu mam inspiracje by pojsc w plenersmile
                        • absztyfikant You're absolutely right 10.04.08, 16:08
                          >u mnie wzbudzasz juz tylko politowanie i
                          odruchy pawlowa
                          pl.wikipedia.org/wiki/Iwan_Paw%C5%82ow
                          Stop barking and get a life, bit...
        • ariadna-enta Re: premier w izraelu 10.04.08, 00:53
          Kaszubi też żyją za murkiem?
          • i-love-2-bike Re: premier w izraelu 10.04.08, 00:53
            ariadna-enta napisała:

> Kaszubi też żyją za murkiem?

no ta nowa tak prawi,a ona zdaje sie duzo wie..
            • foruminum Re: premier w izraelu 10.04.08, 01:00
              i-love-2-bike napisała:

> ariadna-enta napisała:
              >
              > > Kaszubi też żyją za murkiem?
              >
              > no ta nowa tak prawi,a ona zdaje sie duzo wie..

Od nowej to krok w bok, ty takie złośliwe bzdety wypisujesz, nawet nie chce mi
              się tego komentować.
              • i-love-2-bike Re: premier w izraelu 10.04.08, 01:03
                foruminum napisała:

> Od nowej to krok w bok, ty takie złośliwe bzdety wypisujesz, nawet nie chce mi
                > się tego komentować.
                >

w jaki bok kolezanko i cos taka kwasna. dopiera wczoraj zejsc nie moglas ze mnie
                a dzisiaj wrazliwas jak ksiezniczka na grochu. zawsze uwazalam,ze na forum jest
                spory wybor interlokutorow i jak ci sie cos nie pasi to mozesz skoczyc w bok..na
                bardziej zielone laczki.ja nie obiecuje,ze sie zmienie a watpie,ze i ty sie
                zmienisz wiec lepiej przywyknijmy do tego jaki kazdy jest i bez glupich uwag na
                przyszlosc please.
                • foruminum Re: premier w izraelu 10.04.08, 01:09
                  i-love-2-bike napisała:

> foruminum napisała:
                  >
                  >
                  > > Od nowej to krok w bok, ty takie złośliwe bzdety wypisujesz, nawet nie ch
                  > ce mi
                  > > się tego komentować.
                  > >
                  >
                  > w jaki bok kolezanko i cos taka kwasna. dopiera wczoraj zejsc nie moglas ze mni
                  > e
                  > a dzisiaj wrazliwas jak ksiezniczka na grochu. zawsze uwazalam,ze na forum jest
                  > spory wybor interlokutorow i jak ci sie cos nie pasi to mozesz skoczyc w bok..n
                  > a
                  > bardziej zielone laczki.ja nie obiecuje,ze sie zmienie a watpie,ze i ty sie
                  > zmienisz wiec lepiej przywyknijmy do tego jaki kazdy jest i bez glupich uwag na
                  > przyszlosc please.

Wczoraj martwiłam się czy Ciebie ten tygrys nie zeżarł.

• i-love-2-bike Re: premier w izraelu 10.04.08, 01:12
                    foruminum napisała:

>
                    > Wczoraj martwiłam się czy Ciebie ten tygrys nie zeżarł.
                    >
                    >
                    > bardzo mi milo,ale ja jestem zaprzyjazniona z simba,jak wiesz to krol jungli a
                    dla mnie jungla to jak drugie mieszkanie.ta mokra ma sie rozumiec,nie sucha
                    centralno-amerykanska.
                    >
              • ariadna-enta Re: premier w izraelu 10.04.08, 01:09
                kurcze ten zamurkowy kaszubski język
                całkiem do polskiego podobny
                wszystko rozumiem co Tusk mówi.)
                • i-love-2-bike Re: premier w izraelu 10.04.08, 01:14
                  ariadna-enta napisała:

> kurcze ten zamurkowy kaszubski język
                  > całkiem do polskiego podobny
                  > wszystko rozumiem co Tusk mówi.)

lidka ty chyba z wiosna hormownow dostalas..i wszystko rozumiesz i sie
                  zgadzasz,tylko patrzec jak zaprzyjaznisz sie z jakims absztyfikantem i wspolnie
                  bedziecie spiewac...

you don't know what is love.......smile jak widze coraz wiecej osob za woda cierpi
                  na insomnie..martwicie mnie..niektorzy zwlaszcza bo cierpia na obsesjesmile
                • foruminum Re: premier w izraelu 10.04.08, 01:15
                  ariadna-enta napisała:

> kurcze ten zamurkowy kaszubski język
                  > całkiem do polskiego podobny
                  > wszystko rozumiem co Tusk mówi.)

Ariadno, przeca to był żart big_grin Donald nie umi gadać po inszemy tylko po polsku
                  oraz po kaszubsku. Kiedyś słyszałam jak reklamował swój elementarz kaszubski.
                  Tylko słuchałam, bo nic z tego nie rozumiałam big_grin Domyśliłam się, że to chodzi o
                  elementarz bo trzymał go w ręce big_grin
                  • ariadna-enta Re: premier w izraelu 10.04.08, 01:43
                    wy żartujecie?
                    nigdy bym na to nie wpadła.)))
    • melord premier w izraelu..po co tam pojechal? 10.04.08, 01:05
      pytam sie z ciekawosci...
      chyba nie po to zeby zrobic zdjecie pod sciana placzu,przez ktore
      moze kiedys sam zdrowo poplakac(ukryc sie nie da)
      • i-love-2-bike Re: premier w izraelu..po co tam pojechal? 10.04.08, 01:10
        melord napisała:

> pytam sie z ciekawosci...
        > chyba nie po to zeby zrobic zdjecie pod sciana placzu,przez ktore
        > moze kiedys sam zdrowo poplakac(ukryc sie nie da)

pojechal by sie zaprzyjaznic,a to robi sie najlepiej pod sciana placzu..czegos
        nie wiesz. kiedys byl plac czerwony takim przyjaznym nam miejscem a teraz
        wspolnie placzemy,tysz dobrze. poza tym zauwazylam,ze sporo ludzi dzisiaj jakis
        kwasnych.az wstyd tak na wiosne szwankowacsmile hej bb jak twoj komp i zdjeciasmile
        • melord Re: premier w izraelu..po co tam pojechal? 10.04.08, 01:43
          nie przypominam sobie by nasi jezdzili na plac czerwony i robili
          zdjecia z cepem i mlotem...walili prosto z lotniska na dywanik w
          kremlu

ps. zdecia beda spoko,jak je wywalilem hehe to musze zrobic/poszukac
          od nowa...potrzeba troche czasu
    • i-love-2-bike bb 10.04.08, 16:31
      daj spokoj to zawodowy aktor i podniecacz tlumu. potem lata do admilicji ze
      skarga,ze go bija. odetnij sie od tego smiecia i tyle. na prawde szkoda na jego
      poziom wlazic i wachac smrody nie swojej kuchni.
      • melord Re: bb 10.04.08, 16:58
        wkurzyl mnie chamidlo...moze masz racje g.. nie warto ruszac bo
        smierdzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka