i-love-2-bike 09.04.08, 21:07 chyba mowil w swoim jezyku..a oto wspaniala galeria zdjec wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80277,5104535.html?i=3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariadna-enta Re: premier w izraelu 09.04.08, 21:58 absztyfikant nie chce mi sie szukać masz gdzieś Kaczyńskiego w jarmułce? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: premier w izraelu 09.04.08, 22:02 www.haaretz.com/hasite/images/iht_daily/D161007/300polishp_AP.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant i jeszcze ktos w bialej kipie 09.04.08, 22:03 www.conspiracyworld.com/web/Articles/Article%20Images/Pope_At_Wailing_Wall.gif Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: premier w izraelu 09.04.08, 22:07 farm1.static.flickr.com/88/255735163_e77385c5ce_o.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: premier w izraelu 09.04.08, 22:08 no cejlon tez niezły(podobał ci sie jak widziałem)i indonezja ok. ale ostatnio zdecydowanie ponad egzotykę preferuje prowincjonalne czechy. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike jasna cholera 09.04.08, 23:01 czlowiek na chwile poleci w plener a ten absztyfi buzzhead znowu sie przyplacze. dzisiaj dal popis niezly,chyba ze szczescia ,ze rzad nam sie kiwa. Odpowiedz Link Zgłoś
abcztyfikant Re: jasna cholera 10.04.08, 04:04 Nie kazdy dostepuje takiego przywileju aby sie tam pokiwac-tylko niektorzy wybrani.Maja zydki nadzieje ze jak wroci do Polski to wykiwa niezle Polakow.Kiedyc jezdzili po wskazowki do Moskwy,dzis juz sie jezdzi do ereca. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: premier w izraelu 09.04.08, 22:10 aaki napisała: > wzruszyłem się. Ja tez. Jak premier powiedzial "Polska jest sojusznikiem Izraela" to az na kalendarz spojrzalem czy to przypadkiem nie jest 1 kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberyusz Re: premier w izraelu 09.04.08, 22:30 Nie tylko sojusznikiem ale i orędownikiem... Doprawdy wzruszające. Ciekawe co powie Palestyńczykom? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Czyzby wybieral sie takze do romantycznej.. 09.04.08, 22:35 ..Balestyny? cyberyusz napisał: > Nie tylko sojusznikiem ale i orędownikiem... Doprawdy wzruszające. > Ciekawe co powie Palestyńczykom? Odpowiedz Link Zgłoś
cyberyusz Re: Czyzby wybieral sie takze do romantycznej.. 09.04.08, 22:39 Zapewne kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Czyzby wybieral sie takze do romantycznej.. 09.04.08, 22:42 Pki co zadnej Balestyny nie ma, a jak Arabowie z tamtych rejonow sie nie uspokoja, to nigdy nie bedzie. Najlepszym scenariuszem byloby oddanie Gazy Egiptowi, a pozostalych terotoriow (po rozsadnym rozparcelowaniu) Jordanii. Problem polega na tym, ze te 2 kraje wcale nie chca tej fanatycznej sfory. Taki Hamas wielokrotnie chcial kropnac krola jordanskiego Husajna. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jak to nie ma romantycznej Balestyny?? 09.04.08, 22:46 ...toz ilez lez wylewa czula Rochella nad losem skrzywdzonych a Bogu-ducha-winnych Balestynczykow?? To pewna informacja z tym niemaniem zadnej Balestyny? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Ano nie ma;-) 09.04.08, 22:53 ie.youtube.com/watch?v=GE5TO2fl0QE marouder.eu > Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu To dlaczego telewizja klamie??!! 09.04.08, 22:56 Ciagle sie natykam na jakies informacje z mniemanej Balestyny w TV!! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: To dlaczego telewizja klamie??!! 09.04.08, 22:59 To cosik jak Kraj Srodka, stepy akermanskie albo Kraina Wielkich Jezior. No romantyzm taki wlasnie jak sam mowisz. Kiedys sie mowilo w USA Murzyn, a dzisiaj Afroamerykanin. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ach ci Arabowie.. 09.04.08, 23:02 ...szczegolnie Gazanie i Westbankczycy, ciagle lewituja (uwaga aluzja!) w jakiejs kontr rzeczywistosci Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jak to nie ma romantycznej Balestyny?? 09.04.08, 22:57 Balestyny nigdy nie bylo! Za Rzymian byla Syria Palestina, ale krotko. Prawie 2000 lat pozniej byl British Mandate of Palestine, ale wtedy Palestynczykami byli takze Zydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: premier w izraelu 09.04.08, 23:04 aaki napisała: > wzruszyłem się. a ja spocilam,bo u nas juz upalfaktycznie wzruszajace sa te zdjecia ale na pocieszenie mozna dodac,ze chyba nie ma problemu z dogadaniem sie na przyjeciu Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic pełen zadumy, najwyższy zaszczyt go dostąpił 09.04.08, 22:49 widac, że on ateusz, poczuł łaskę bożą. Co bedzie teraz z podatkiem koszernym ?Przywali od giełdy? Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic po co on wlaz pod te lawkę? zdj. nr 2 09.04.08, 22:51 wyleciały mu drobne z kieszeni? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: po co on wlaz pod te lawkę? zdj. nr 2 09.04.08, 23:00 To Bazylika Grobu idioto. Tam ponoc stal krzyz. Krolowa Helena miala widzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: po co on wlaz pod te lawkę? zdj. nr 2 09.04.08, 23:03 A mnie sie apropos krolewny Heleny przy pomniala piosenka goralska: Helo, Helo, Helenko Jakuz ci sie pasie? Helo? Mnie sie dobze pasie, Tobie nie wim jako? Helo? Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic też znam niezly text o Helenie 09.04.08, 23:19 szła Hela z wesela cała zbranslowana niosła pizde na ramieniu jak rzeźnik barana oj dana, oj dana oj dana, oj dana Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Tfu!! Alez to musialo niechlujnie wygladac?? 09.04.08, 23:20 webaholic napisał: > szła Hela z wesela > cała zbranslowana > niosła pizde na ramieniu > jak rzeźnik barana > oj dana, oj dana > oj dana, oj dana Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Tfu!! Alez to musialo niechlujnie wygladac?? 09.04.08, 23:24 Hela zaszalała na weselu. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: po co on wlaz pod te lawkę? zdj. nr 2 10.04.08, 01:33 marouder.eu napisał: > A mnie sie apropos krolewny Heleny przy pomniala piosenka goralska: > > Helo, Helo, Helenko > Jakuz ci sie pasie? > Helo? > > Mnie sie dobze pasie, > Tobie nie wim jako? > Helo? Spiewal te piosenke Slask na wystepie w Watykanie. Pieknie zreszta www.youtube.com/watch?v=tmc951kZUNE Odpowiedz Link Zgłoś
aaki co złego to nie my 09.04.08, 23:08 "Jeśli czasami Izrael odnajduje jakieś niekonsekwencje w stanowisku Europy wobec konfliktów w tym regionie, to nie Polska jest źródłem tych kontrowersji" - zapewnił nasz premier" Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike zobaczcie jak buzzheady cierpia:) 09.04.08, 23:16 nie ma to jak obsesja..i samotnosc nocna..z kazdego chlopa zrobi pudla.wczepia sie to w kostki jak moze,byle tylko zwrocic na siebie uwage,za wszelka cene..oczywiscie jak w pape dostanie do od razu na skarge leci.ohydna ubecka placzka. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Zobaczcie jak czarnosecinnym zieleniactwem ciska 09.04.08, 23:10 ...kiedy nasz kraj zaczyna miec coraz lepsze stosunki z Izraelem Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Akusia rozumiem! Dochtorek ma padaczke.. 09.04.08, 23:13 ...siadaczke i stojaczke jednoczesnie, wiec musi sie trzasc. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Zobaczcie jak czarnosecinnym zieleniactwem ci 09.04.08, 23:25 no nie wiem,nie wiem.nie jestem pewien az tak bardzo tego stosunku 20 % to zdecydowanie za mało Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Zobaczcie jak czarnosecinnym zieleniactwem ci 09.04.08, 23:33 aaki napisała: > no nie wiem,nie wiem.nie jestem pewien az tak bardzo tego stosunku > 20 % to zdecydowanie za mało dawniej dozgonnie sie kochalismy z ZSRR to co za problem zmienic kierunek afekcji? jestesmy zaprawieni w kochaniu sie i rzucaniu sie,nihil noviobiekty afekcji juz tak maja,ze sie zmieniaja Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zobaczcie jak czarnosecinnym zieleniactwem ci 09.04.08, 23:34 Shitcunts never change... obiekty > afekcji juz tak maja,ze sie zmieniaja Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Zobaczcie jak czarnosecinnym zieleniactwem ci 09.04.08, 23:42 absztyfikant napisał: > Shitcunts never change... > > u mean shit for brains like u..ya they never change cuz it is too hard for them to read the simple message...f....off.Go ahead and sulk to your friends,that's what you do the best. Odpowiedz Link Zgłoś
abcztyfikant Re: Zobaczcie jak czarnosecinnym zieleniactwem ci 10.04.08, 04:12 moze ustanowimy narazie nie formalnie jakics miesiac milosci polsko-izraelskiej,to by dalo swietny temat do dopisek rymowanek. Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: premier w izraelu 10.04.08, 00:28 i-love-2-bike napisała: > chyba mowil w swoim jezyku.. Oczywiście,po kaszubsku ... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: premier w izraelu 10.04.08, 00:30 foruminum napisała: > i-love-2-bike napisała: > > > chyba mowil w swoim jezyku.. > > Oczywiście,po kaszubsku ... > a rozumiem,ze to juz oficjalny jezyk sie zrobil..no niezle,niezle a ile tam kaszubow za murkiem zyje.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: premier w izraelu 10.04.08, 00:42 Stuff these retarded remarks up your ass. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: premier w izraelu 10.04.08, 00:49 absztyfikant napisał: > > go to bed knucklehead. Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: premier w izraelu 10.04.08, 00:43 i-love-2-bike napisała: > foruminum napisała: > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > chyba mowil w swoim jezyku.. > > > > Oczywiście,po kaszubsku ... > > > > a rozumiem,ze to juz oficjalny jezyk sie zrobil..no niezle,niezle a ile tam > kaszubow za murkiem zyje.. Miałaś wątpliwości to podpowiedziałam. A po jakiemu miał niby mówić? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: premier w izraelu 10.04.08, 00:47 foruminum napisała: > > > Miałaś wątpliwości to podpowiedziałam. A po jakiemu miał niby mówić? > > alez ja nie mialam watpliwosci po jakiemu on mowi..czytaj uwaznie. zreszta zdaje sie,ze oprocz jednego jezyka nie zna ten premier innych. Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: premier w izraelu 10.04.08, 00:57 i-love-2-bike napisała: > foruminum napisała: > > > > > > > Miałaś wątpliwości to podpowiedziałam. A po jakiemu miał niby mówić? > > > > > alez ja nie mialam watpliwosci po jakiemu on mowi..czytaj uwaznie. zreszta zdaj > e > sie,ze oprocz jednego jezyka nie zna ten premier innych. Gdy studiował to wiadomo jak było z lektoratami. A za dużo po świecie też nie jeździł, więc z językami jest na bakier, jak wielu naszych polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: premier w izraelu 10.04.08, 01:00 foruminum napisała: > > > Gdy studiował to wiadomo jak było z lektoratami. A za dużo po świecie też nie > jeździł, więc z językami jest na bakier, jak wielu naszych polityków. > > no poptrz no sie co to sie porobilo,bo dawniej kazdy co najmniej w 3 jezykach nadawal,i to biegle. pamietam tez te czasy kiedy gawiedz (ktora czasem sie i tu placze) zasmiewala sie do rozpuku,ze kaczki takie niegramotne i nie umieja w zadnym innym jezyku nadawac tylko naszym ojczystym.ale rozumiem,ze teraz w Polsce pelna tolerancja,zwlaszcza,ze premier i ladny i w dobre miejsca jezdzi,no i ladne nakrycia glowy nosi. pal szesc te jezyki,tak czy tak w izraelu jak na naszym forum,kazdy po polsku tak czy tak nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: premier w izraelu 10.04.08, 01:11 We all know that your kids don't speak any Polish. And you got the fuckin' nerve to behave like a judge?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: premier w izraelu 10.04.08, 01:26 absztyfikant napisał: who are WE shithead and ef off my kids,they are none of your efing business dumbass.go and tell it to the mountains that you are nothing but a bonehead,rude and obnoxious dimwit who simply can't take NO for an answer,since his inflated male ego can not take it from a mere woman. the sign is ..BACK OFF you narsistic shovinistic pig I hate male knuckleheads,they make my skin crawl.get it once and for all..i do not want to see you trailing my name,i do not enjoy talking to people like you. hope that you finally GOT IT. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant wishful thinking 10.04.08, 01:34 You and your pack of retarded baboons spread hatred. Like I've already told you: what goes arund, comes around. I will keep on chasing and cyberbullying you till you understand that crime doesn't pay. And maybe there will come a sunny day when you will be able to say <I'm sorry>. It's a shame that you waste your time here instead of teaching your kids your own language. Hit the road. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wishful thinking about the bonehead 10.04.08, 04:42 absztyfikant napisał: sratatata > komus jak widze leki sie skonczyly a czulent nie wystarcza by sie wyleczyc z manii przesladowczej. wspolczuje,ale niestety pozostaje jak zwykle ..puste wyro i wspomnienia z mlodosci..kiedy to bylismy nieco bardziej szczupli i ..normalni.cyberbullying jest dobre dla tych,ktorzy oprocz wirtualnych podniet i pustego wyra nie maja niczego,ale jak dla mnie to jestes i bedziesz smiesznycm,glupim jeleniem i tyle a te twoje okrzyki sa tak samo smieszne jak ciagle swiezy lenin..tego tez przerobilismy w roznych etapach naszego zycia. baw sie dobrze koles,ale niestety u mnie wzbudzasz juz tylko politowanie i odruchy pawlowa---kretyn z depresja maniakalna. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: wishful thinking about the bonehead 10.04.08, 15:20 Don't fill my head with your retarded sermons, give me a brake... Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: wishful thinking about the bonehead 10.04.08, 15:53 absztyfikant napisał: > Don't fill my head with your retarded sermons, give me a brake... > zrob sobie sam.....brake,leniu przestan zadac i zebrac(komusze pozostalosci)...give me i nie wysilaj sie,zylka moze ci peknac......pisz po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant get lost 10.04.08, 15:57 Drop your cocks and raise your socks, douche bags. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: fuck off...durniu 10.04.08, 16:29 napisalem tobie kiedys...nie bede niegrzeczny w stosunku do ciebie jesli nie dasz mi powodu...nie bedziesz sie prosil teraz sie prosisz,nie kumasz fuck off wiec napisze po polsku s.p.i.e.r.d.a.l.aj i uwazaj zebys mycki nie zgubil,rabe ci tego nie wybaczy Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: fuck off...durniu 10.04.08, 16:33 You've made my day, douche bag Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: fuck off...durniu 10.04.08, 16:44 absztyfikant napisał: > You've made my day, douche bag > twoj day jest taki sam every day 24/7...zniewiescialego faceta bez jaj...szukajacego kwadratowych jaj ciebie nawet jelopo na drzewo wyslac nie mozna (choc dopiero z niego niedawno zlazles) bo spadlbys na pysk z pierwszej galezi,nos atrybut przynaleznosci i reszte zebow polamal,pejsy potargal...mimo wszystko tego ci nie zycze Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wishful thinking about the bonehead 10.04.08, 16:00 melord napisała: > > > zrob sobie sam.....brake,leniu > przestan zadac i zebrac(komusze pozostalosci)...give me > i nie wysilaj sie,zylka moze ci peknac......pisz po polsku daj mu spokoj facet dostal zajoba i szkoda sobie nerwy psuc czytajac ten jego gnoj slowny. facio popisuje sie lacina tylko przed kim,chyba przed lustrem. to juz zeszlo na taki poziom,ze musi byc pozostawione same sobie,az sie samo wypali. zenada i tyle. bb piekne zdjecia,od razu mam inspiracje by pojsc w plener Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant You're absolutely right 10.04.08, 16:08 >u mnie wzbudzasz juz tylko politowanie i odruchy pawlowa pl.wikipedia.org/wiki/Iwan_Paw%C5%82ow Stop barking and get a life, bit... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: premier w izraelu 10.04.08, 00:53 ariadna-enta napisała: > Kaszubi też żyją za murkiem? no ta nowa tak prawi,a ona zdaje sie duzo wie.. Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: premier w izraelu 10.04.08, 01:00 i-love-2-bike napisała: > ariadna-enta napisała: > > > Kaszubi też żyją za murkiem? > > no ta nowa tak prawi,a ona zdaje sie duzo wie.. Od nowej to krok w bok, ty takie złośliwe bzdety wypisujesz, nawet nie chce mi się tego komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: premier w izraelu 10.04.08, 01:03 foruminum napisała: > Od nowej to krok w bok, ty takie złośliwe bzdety wypisujesz, nawet nie chce mi > się tego komentować. > w jaki bok kolezanko i cos taka kwasna. dopiera wczoraj zejsc nie moglas ze mnie a dzisiaj wrazliwas jak ksiezniczka na grochu. zawsze uwazalam,ze na forum jest spory wybor interlokutorow i jak ci sie cos nie pasi to mozesz skoczyc w bok..na bardziej zielone laczki.ja nie obiecuje,ze sie zmienie a watpie,ze i ty sie zmienisz wiec lepiej przywyknijmy do tego jaki kazdy jest i bez glupich uwag na przyszlosc please. Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: premier w izraelu 10.04.08, 01:09 i-love-2-bike napisała: > foruminum napisała: > > > > Od nowej to krok w bok, ty takie złośliwe bzdety wypisujesz, nawet nie ch > ce mi > > się tego komentować. > > > > w jaki bok kolezanko i cos taka kwasna. dopiera wczoraj zejsc nie moglas ze mni > e > a dzisiaj wrazliwas jak ksiezniczka na grochu. zawsze uwazalam,ze na forum jest > spory wybor interlokutorow i jak ci sie cos nie pasi to mozesz skoczyc w bok..n > a > bardziej zielone laczki.ja nie obiecuje,ze sie zmienie a watpie,ze i ty sie > zmienisz wiec lepiej przywyknijmy do tego jaki kazdy jest i bez glupich uwag na > przyszlosc please. Wczoraj martwiłam się czy Ciebie ten tygrys nie zeżarł. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: premier w izraelu 10.04.08, 01:12 foruminum napisała: > > Wczoraj martwiłam się czy Ciebie ten tygrys nie zeżarł. > > > bardzo mi milo,ale ja jestem zaprzyjazniona z simba,jak wiesz to krol jungli a dla mnie jungla to jak drugie mieszkanie.ta mokra ma sie rozumiec,nie sucha centralno-amerykanska. > Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: premier w izraelu 10.04.08, 01:09 kurcze ten zamurkowy kaszubski język całkiem do polskiego podobny wszystko rozumiem co Tusk mówi.) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: premier w izraelu 10.04.08, 01:14 ariadna-enta napisała: > kurcze ten zamurkowy kaszubski język > całkiem do polskiego podobny > wszystko rozumiem co Tusk mówi.) lidka ty chyba z wiosna hormownow dostalas..i wszystko rozumiesz i sie zgadzasz,tylko patrzec jak zaprzyjaznisz sie z jakims absztyfikantem i wspolnie bedziecie spiewac... you don't know what is love....... jak widze coraz wiecej osob za woda cierpi na insomnie..martwicie mnie..niektorzy zwlaszcza bo cierpia na obsesje Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: premier w izraelu 10.04.08, 01:15 ariadna-enta napisała: > kurcze ten zamurkowy kaszubski język > całkiem do polskiego podobny > wszystko rozumiem co Tusk mówi.) Ariadno, przeca to był żart Donald nie umi gadać po inszemy tylko po polsku oraz po kaszubsku. Kiedyś słyszałam jak reklamował swój elementarz kaszubski. Tylko słuchałam, bo nic z tego nie rozumiałam Domyśliłam się, że to chodzi o elementarz bo trzymał go w ręce Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: premier w izraelu 10.04.08, 01:43 wy żartujecie? nigdy bym na to nie wpadła.))) Odpowiedz Link Zgłoś
melord premier w izraelu..po co tam pojechal? 10.04.08, 01:05 pytam sie z ciekawosci... chyba nie po to zeby zrobic zdjecie pod sciana placzu,przez ktore moze kiedys sam zdrowo poplakac(ukryc sie nie da) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: premier w izraelu..po co tam pojechal? 10.04.08, 01:10 melord napisała: > pytam sie z ciekawosci... > chyba nie po to zeby zrobic zdjecie pod sciana placzu,przez ktore > moze kiedys sam zdrowo poplakac(ukryc sie nie da) pojechal by sie zaprzyjaznic,a to robi sie najlepiej pod sciana placzu..czegos nie wiesz. kiedys byl plac czerwony takim przyjaznym nam miejscem a teraz wspolnie placzemy,tysz dobrze. poza tym zauwazylam,ze sporo ludzi dzisiaj jakis kwasnych.az wstyd tak na wiosne szwankowac hej bb jak twoj komp i zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: premier w izraelu..po co tam pojechal? 10.04.08, 01:43 nie przypominam sobie by nasi jezdzili na plac czerwony i robili zdjecia z cepem i mlotem...walili prosto z lotniska na dywanik w kremlu ps. zdecia beda spoko,jak je wywalilem hehe to musze zrobic/poszukac od nowa...potrzeba troche czasu Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike bb 10.04.08, 16:31 daj spokoj to zawodowy aktor i podniecacz tlumu. potem lata do admilicji ze skarga,ze go bija. odetnij sie od tego smiecia i tyle. na prawde szkoda na jego poziom wlazic i wachac smrody nie swojej kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: bb 10.04.08, 16:58 wkurzyl mnie chamidlo...moze masz racje g.. nie warto ruszac bo smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś