aaki 30.05.08, 15:09 www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3549306,00.html ironia losu czy chichot historii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicky17 Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:11 he,he widze ,ze nasza koszerna ubecja nie zdzierzyla sama tego szmelcu filmowego i go wziela wyklikala. cale szczescie,bo ktozby normalny takie banialuki trawil Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:24 www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3547416,00.html Z tego samego ynetu o Kastnerze. Baaaardzo ciekawe! I dobrze,ze bronicie pedalow. Tez im sie cos z tego ciacha nalezy! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:26 pozarski napisał: > www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3547416,00.html > Z tego samego ynetu o Kastnerze. Baaaardzo ciekawe! I dobrze,ze bronicie > pedalow. Tez im sie cos z tego ciacha nalezy! no hitler tez ich nie znosil,znaczy sie popierasz hitera) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:30 Nie, nie, mylisz sie. Hitler mial wokol siebie mase pedalow. Nie znosil tylko tych, co stawali mu na drodze. A poza tym ja pochwalam przeciez wasze glebokie zaangazowanie w martyrologie pedalstwa. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:32 pozarski napisał: > Nie, nie, mylisz sie. Hitler mial wokol siebie mase pedalow. Nie znosil tylko > tych, co stawali mu na drodze. A poza tym ja pochwalam przeciez wasze glebokie > zaangazowanie w martyrologie pedalstwa. Brawo! a ja podziwiam twoj swiatopoglad zblizony do hitlera,w koncu zly z niego chlop nie byl..tepil pedalow,ktorzy stali mu na drodze Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:35 Nie,nie.Rozumiesz (jak zwykle zreszta) po swojemu.)) Hitler zmiatal tamtych pedalow nie za pedalstwo, ale za stanie mu w drodze. Zasadnicza roznica, droga Rachelciu.)) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:46 pozarski napisał: > Nie,nie.Rozumiesz (jak zwykle zreszta) po swojemu.)) Hitler zmiatal tamtych > pedalow nie za pedalstwo, ale za stanie mu w drodze. Zasadnicza roznica, droga > Rachelciu.)) odetchnelam z ulga,oni zreszta tez..bo coz to za ogromna roznica stracic glowe nie za pedalstwo tylko za stanie komus na drodze..tia szalona roznica,zeby to jeszcze prawda byla.pozarski widze ,ze albo czytamy inne ksiazki,albo ty piszesz nowe o wojnie.pare takich przemowien hitlerka na temat pedalow,to nawet slynnych bylo,na tyle,ze taki nieuk jak ja je nawet pamietam z lekcji historii Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:51 Cos mi sie widzi, ze twoj zmasowany atak na nazywanie homoseksualistow pedalami ma jakis zwiazek z twoja orientacja. Nie mam nic przeciwko homoseksualistom! Wierz mi!!!! Moj najlepszy przyjaciel...)) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:55 pozarski napisał: > Cos mi sie widzi, ze twoj zmasowany atak na nazywanie homoseksualistow pedalami > ma jakis zwiazek z twoja orientacja. Nie mam nic przeciwko homoseksualistom! > Wierz mi!!!! Moj najlepszy przyjaciel...)) kto tu kogo atakuje pozarski..tyle,ze wyszlo na to,ze zgadzasz sie z idea hitlera..ze ludzi trzeba dzielic na waznych i niewaznych..waznych szanujemy a niewaznych..who cares..kazdy powod dobry,by ich pomniejszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:57 Nie,nie, niby dlaczego myslisz,ze zgadzam sie z hitlerem,ze sa ludzie wazni i niewazni? Gdzie tak u mnie stoi?)) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 16:08 pozarski napisał: >Gdzie tak u mnie stoi?)) nu,nu,nu..ty nie dokazuj.. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:56 akurat tu nie chodzi o orientacje tylko o dzielenie zabitych na lepszych i gorszych,ważniejszych i mniej waznych. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:40 rozumiem,że zabity przez hitleryzm pedał(jak to raczysz nazywac) jest mniej ważny od zabitego przez hitleryzm żyda. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:47 aaki napisała: > rozumiem,że zabity przez hitleryzm pedał(jak to raczysz nazywac) jest mniej waż > ny od zabitego przez hitleryzm żyda. czy polaka,czy cygana,czy jakiegos mniej waznego czleczyne..tym nie ma po co robic pomnikow..te mamy juz w tropikach i starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:26 gutman ma racje czy jej nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:34 aaki napisała: > gutman ma racje czy jej nie ma? ma..nikt nie moze konkurowac o palme pierwszenstwa w cierpieniu ..nagrody w tej dziedzinie zostaly juz rozdane i ksiazki historyczne napisane. teraz mozemy tylko nowsze wersje cierpien zydow przerabiac,ale nigdy konkurowac z nimi na temat kto cierpial wiecej..takich nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 16:28 od dłuższego już czasu historia drugiej wojny swiatowej przekształcana jest powoli w historie holocaustu zydów. nie było nic więcej. od niedawna pojawiaja sie także na scenie okrutnie poszkodowani niemcy Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 16:30 A juz niedlugo pojawi sie Greater Israel od Wisly do Jordanu Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 16:32 absztyfikant napisał: > A juz niedlugo pojawi sie Greater Israel od Wisly do Jordanu > no to juz mamy,bo trudno nazwac ten geszefland..polska. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 16:34 Polska nie wasz kraj! USA to raj? Wiec moja droga Vicky - won do Ameryki!))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 16:50 absztyfikant napisał: > Polska nie wasz kraj! USA to raj? Wiec moja droga Vicky - won do Ameryki!)))) > ) > twoja droga..ty to masz fantazje.rowna z obwodem twej talii. a my towarzyszu nigdzie nie musimy wonowac,my mamy co chcielismy i to od dawna i nie takie smieszne stworzonko jak ty nam stempelki rozdaje,uj nie. polska to nie twoj kraj,ale niestety zmuszony jestes w niej egzystowac..kablujac w takt obcej muzyki.zupelne wierdo z ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 16:54 vicky17 napisała: > > muzyki.zupelne wierdo z ciebie. > oops weirdo mialo byc.na pocieszenie masz tu pare swoich podobizn,coby zlagodzic skutki szoku z powodu mieszkania w zlej czesci swiata. tinyurl.com/52b2sk Odpowiedz Link Zgłoś