Dodaj do ulubionych

ofiary ważne i ofiary ważniejsze

30.05.08, 15:09
www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3549306,00.html
ironia losu czy chichot historii?
Obserwuj wątek
    • vicky17 Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:11
      he,he widze ,ze nasza koszerna ubecja nie zdzierzyla sama tego szmelcu filmowego
      i go wziela wyklikala. cale szczescie,bo ktozby normalny takie banialuki trawilsmile
      • pozarski Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:24
        www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3547416,00.html
        Z tego samego ynetu o Kastnerze. Baaaardzo ciekawe! I dobrze,ze bronicie
        pedalow. Tez im sie cos z tego ciacha nalezy!
        • vicky17 Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:26
          pozarski napisał:

> www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3547416,00.html
          > Z tego samego ynetu o Kastnerze. Baaaardzo ciekawe! I dobrze,ze bronicie
          > pedalow. Tez im sie cos z tego ciacha nalezy!

no hitler tez ich nie znosil,znaczy sie popierasz hiterasmile)
          • pozarski Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:30
            Nie, nie, mylisz sie. Hitler mial wokol siebie mase pedalow. Nie znosil tylko
            tych, co stawali mu na drodze. A poza tym ja pochwalam przeciez wasze glebokie
            zaangazowanie w martyrologie pedalstwa. Brawo!wink
            • vicky17 Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:32
              pozarski napisał:

> Nie, nie, mylisz sie. Hitler mial wokol siebie mase pedalow. Nie znosil tylko
              > tych, co stawali mu na drodze. A poza tym ja pochwalam przeciez wasze glebokie
              > zaangazowanie w martyrologie pedalstwa. Brawo!wink

a ja podziwiam twoj swiatopoglad zblizony do hitlera,w koncu zly z niego chlop
              nie byl..tepil pedalow,ktorzy stali mu na drodzesmile
              • pozarski Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:35
                Nie,nie.Rozumiesz (jak zwykle zreszta) po swojemu.wink)) Hitler zmiatal tamtych
                pedalow nie za pedalstwo, ale za stanie mu w drodze. Zasadnicza roznica, droga
                Rachelciu.wink))
                • vicky17 Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:46
                  pozarski napisał:

> Nie,nie.Rozumiesz (jak zwykle zreszta) po swojemu.wink)) Hitler zmiatal tamtych
                  > pedalow nie za pedalstwo, ale za stanie mu w drodze. Zasadnicza roznica, droga
                  > Rachelciu.wink))

odetchnelam z ulga,oni zreszta tez..bo coz to za ogromna roznica stracic glowe
                  nie za pedalstwo tylko za stanie komus na drodze..tia szalona roznica,zeby to
                  jeszcze prawda byla.pozarski widze ,ze albo czytamy inne ksiazki,albo ty piszesz
                  nowe o wojnie.pare takich przemowien hitlerka na temat pedalow,to nawet slynnych
                  bylo,na tyle,ze taki nieuk jak ja je nawet pamietam z lekcji historiismile
                  • pozarski Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:51
                    Cos mi sie widzi, ze twoj zmasowany atak na nazywanie homoseksualistow pedalami
                    ma jakis zwiazek z twoja orientacja. Nie mam nic przeciwko homoseksualistom!
                    Wierz mi!!!! Moj najlepszy przyjaciel...wink))
                    • vicky17 Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:55
                      pozarski napisał:

> Cos mi sie widzi, ze twoj zmasowany atak na nazywanie homoseksualistow pedalami
                      > ma jakis zwiazek z twoja orientacja. Nie mam nic przeciwko homoseksualistom!
                      > Wierz mi!!!! Moj najlepszy przyjaciel...wink))

kto tu kogo atakuje pozarski..tyle,ze wyszlo na to,ze zgadzasz sie z idea
                      hitlera..ze ludzi trzeba dzielic na waznych i niewaznych..waznych szanujemy a
                      niewaznych..who cares..kazdy powod dobry,by ich pomniejszyc.
                      • pozarski Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:57
                        Nie,nie, niby dlaczego myslisz,ze zgadzam sie z hitlerem,ze sa ludzie wazni i
                        niewazni? Gdzie tak u mnie stoi?wink))
                        • vicky17 Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 16:08
                          pozarski napisał:

>Gdzie tak u mnie stoi?wink))

nu,nu,nu..ty nie dokazuj..smile
                    • aaki Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:56
                      akurat tu nie chodzi o orientacje tylko o dzielenie zabitych na lepszych i gorszych,ważniejszych i mniej waznych.
            • aaki Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:40
              rozumiem,że zabity przez hitleryzm pedał(jak to raczysz nazywac) jest mniej ważny od zabitego przez hitleryzm żyda.
              • vicky17 Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:47
                aaki napisała:

> rozumiem,że zabity przez hitleryzm pedał(jak to raczysz nazywac) jest mniej waż
                > ny od zabitego przez hitleryzm żyda.

czy polaka,czy cygana,czy jakiegos mniej waznego czleczyne..tym nie ma po co
                robic pomnikow..te mamy juz w tropikach i starczy.
        • aaki Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:26
          gutman ma racje czy jej nie ma?
          • vicky17 Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 15:34
            aaki napisała:

> gutman ma racje czy jej nie ma?

ma..nikt nie moze konkurowac o palme pierwszenstwa w cierpieniu ..nagrody w tej
            dziedzinie zostaly juz rozdane i ksiazki historyczne napisane. teraz mozemy
            tylko nowsze wersje cierpien zydow przerabiac,ale nigdy konkurowac z nimi na
            temat kto cierpial wiecej..takich nie bylo.
            • aaki Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 16:28
              od dłuższego już czasu historia drugiej wojny swiatowej przekształcana jest powoli w historie holocaustu zydów.
              nie było nic więcej.
              od niedawna pojawiaja sie także na scenie okrutnie poszkodowani niemcy
              • absztyfikant Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 16:30
                A juz niedlugo pojawi sie Greater Israel od Wisly do Jordanutongue_out
                • vicky17 Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 16:32
                  absztyfikant napisał:

> A juz niedlugo pojawi sie Greater Israel od Wisly do Jordanutongue_out
                  >

no to juz mamy,bo trudno nazwac ten geszefland..polska.
                  • absztyfikant Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 16:34
                    Polska nie wasz kraj! USA to raj? Wiec moja droga Vicky - won do Ameryki!smile)))))
                    • vicky17 Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 16:50
                      absztyfikant napisał:

> Polska nie wasz kraj! USA to raj? Wiec moja droga Vicky - won do Ameryki!smile))))
                      > )
                      >
                      twoja droga..ty to masz fantazje.rowna z obwodem twej talii. a my towarzyszu
                      nigdzie nie musimy wonowac,my mamy co chcielismy i to od dawna i nie takie
                      smieszne stworzonko jak ty nam stempelki rozdaje,uj nie. polska to nie twoj
                      kraj,ale niestety zmuszony jestes w niej egzystowac..kablujac w takt obcej
                      muzyki.zupelne wierdo z ciebie.
                      • vicky17 Re: ofiary ważne i ofiary ważniejsze 30.05.08, 16:54
                        vicky17 napisała:

>
                        > muzyki.zupelne wierdo z ciebie.
                        >

oops weirdo mialo byc.na pocieszenie masz tu pare swoich podobizn,coby zlagodzic
                        skutki szoku z powodu mieszkania w zlej czesci swiata.

tinyurl.com/52b2sk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka