vicky17 31.12.08, 00:34 ja jak zwykle bede na nartach opijac nadchodzacy,oby lepszy i spokojniejszy ,rok 2009. Przed wyjsciem posle zdjecie szampanskiego z "all rights reserved" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirmilek Re: co robicie na Sylwestra 31.12.08, 00:39 Ja w domu z polska rodzina. Widujemy sie nie za czesto, wiec jutro zrobimy sobie jakies mini party. Pies juz ma srodki uspokajajace kupione, barek zaopatrzony, wiec bedzie git Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: co robicie na Sylwestra 31.12.08, 00:43 mirmilek napisał: > Ja w domu z polska rodzina. Widujemy sie nie za czesto, wiec jutro > zrobimy sobie jakies mini party. Pies juz ma srodki uspokajajace > kupione, barek zaopatrzony, wiec bedzie git > > > tez bysmy siedzieli bo dostalismy cala kolekcje 007 pod choinke,ale akurat ma snieg padac i pare znajomych narciarzy nam dziure w brzuchu wiercilo dzisiaj. no to ruszamy,nie ma co poki w nas krew mloda wrze Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: co robicie na Sylwestra 31.12.08, 00:44 absztyfikant napisał: > Strzelamy > sobie w kapcie,jak co roku..e tam starzejesz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: co robicie na Sylwestra 31.12.08, 00:45 IDE na balange...w tym roku nie musze jechac samochodem Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: co robicie na Sylwestra 31.12.08, 00:47 melord napisała: > IDE na balange...w tym roku nie musze jechac samochodem na balange jedzie sie samochodem automatic,co sam wraca dawniej moglismy dzwonic po dzieci by nas dowiozly do bazy po baluneczkach,ale teraz same juz baluja wiec odpadla i ta opcja Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: co robicie na Sylwestra 31.12.08, 01:18 Ja tez na balange udaje sie. U nas w swieta i w Nowy Rok dyzuruja wolontariusze z Czerwonego Nosa i pijakow odwoza Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Troche o Nez Rouge 31.12.08, 01:23 1999 * 96 Operation Red Nose organizations in Canada, 72 of which are in Quebec. * * 97,997 rides in Canada, 84,798 of which are in Quebec. * More than 42,000 volunteers in Canada, 35,000 of which are in Quebec. * Operation Red Nose reaches the 700,000th ride of its history. * The advertising campaign emphasizes the need to carefully plan a safe way to get home before going to a party. Quebec humorist Pierre Légaré becomes the French spokesperson of the campaign under the theme « Pendant les Fêtes, sers-toi de ta tête!» («Use your head, plan ahead! ». Comedian Scott Faulconbridge is the English spokesperson. * In mid-November, a new official web site, hosted by Videotron, is launched. It can be accessed at www.nezrouge.videotron.com or www.rednose.videotron.com. www.operationnezrouge.com/en/cont.asp?f=254 Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Troche o Nez Rouge 31.12.08, 01:29 u nas z czerwonym nosem to tylko byl Rudolph,ale ten wraz z Santa juz sobie gdzies poszedl na rok caly Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Przeciez ten typ nie jest normalny 31.12.08, 01:33 Zobaczcie sami. To jest za glupie nawet na malolata z uszkodzonym mozgiem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=89131394&a=89131641 Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Przeciez ten typ nie jest normalny 31.12.08, 01:38 goldbaum napisał: > Zobaczcie sami. To jest za glupie nawet na malolata z uszkodzonym mozgiem: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=89131394&a=89131641 samotnosc to robi z absztyfikantami,ze traca swoje klejnocie blaski poza tym kto by sie tym smiesznym typkiem zajmowal w Sylwestra,zostawmy go szefowej od miekkich kanap i koszer kluch Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Przeciez ten typ nie jest normalny 31.12.08, 01:40 carvingujesz czy jezdzisz klasycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Przeciez ten typ nie jest normalny 31.12.08, 01:45 goldbaum napisał: > carvingujesz czy jezdzisz klasycznie? > teraz nie mozna juz bez carvingu jezdzic,nie uchodzi,ale po paru kieliszkach to jezdzi sie raczej na pale i rozpaczliwe,ba czasem nawet tylem Happy New Year www.youtube.com/watch?v=xf9cT2Y7RCw Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Przeciez ten typ nie jest normalny 31.12.08, 01:54 ech tam "nie uchodzi"... Ja mam ciagle jeszcze moje dlugie dechy i carvingi. Zdecydowana wiekszosc ludzi i tak nie potrafi w ogole poslugiwac sie carvingami. Ciekawe, ze w Niemczech Austrii, Szwajcarii sa juz tylko carvingi a we Francji bardzo duzo ludzi jezdzi jeszcze na klasycznych deskach. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Przeciez ten typ nie jest normalny 31.12.08, 02:04 goldbaum napisał: > ech tam "nie uchodzi"... > Ja mam ciagle jeszcze moje dlugie dechy i carvingi. ale muldek nie zrobisz normalnymi,wysiadly by mi kolana Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Przeciez ten typ nie jest normalny 31.12.08, 02:12 Powiem ci szczerze, ze na muldach jest mi latwiej wlasnie z klasycznymi. Zwlaszcza na tych wiekszych jest mi duzo latwiej kontrolowac zeslizg. Podobnie na lodzie. Ale pod gorke na klasycznych wyjechac sie juz nie da tak jak na carvingach Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum P.S. 31.12.08, 02:15 Zobacz jak biedak przezyl to, co napisalem o jego tfurczosci pubertalnej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=89131971 Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Uwazajcie Vickulec! Pamietajcie! 31.12.08, 12:45 Bo to i narty potraficie ubrac tylem na przod i szampana lac obok kieliszka..bo lepiej nie bedzie, jak nie bedziecie uwazala! Drobna lamiglowke w postaci zamkniecia butelki szampana zacznijcie rozwiazywac kolo 20 waszego czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: co robicie na Sylwestra 31.12.08, 13:51 Najpierw nawalimy się w knajpie. A potem będziemy sobie składać życzenia. A potem będziemy strzelać z petard i rakiet w Hamas (jeśli taki znajdziemy w knajpie). A potem, lekko wytrzeźwiali, będziemy pić i balować dalej. Pomyślności w 09! Odpowiedz Link Zgłoś