wolna444 Re: Perla z lublinka ;) 04.01.09, 19:09 belgijska napisała: > To dopiero heca bez orgazmu masz pierd...a na jego temat, won, palcowe se zrob. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 04.01.09, 19:10 wolna444 napisała: > belgijska napisała: > > > To dopiero heca > > bez orgazmu > masz pierd...a na jego temat, won, palcowe se zrob. A NIE MOWILAM? )))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 04.01.09, 19:14 mowilas mowilas... palcowka przeszla? Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 04.01.09, 19:15 wolna444 napisała: > mowilas mowilas... > palcowka przeszla? Nie kryj sie ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 04.01.09, 19:17 belgijska napisała: > wolna444 napisała: > > > mowilas mowilas... > > palcowka przeszla? > > Nie kryj sie ))))) kobito, po tych palcowkach to juz orgazm dostalam, z czym mam sie kryc ? Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 04.01.09, 19:18 Miotaj sie! ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 04.01.09, 19:19 belgijska napisała: > Miotaj sie! ))))) ja sie miotam przed orgazmem Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 04.01.09, 19:21 wolna444 napisała: > belgijska napisała: > > > Miotaj sie! ))))) > > ja sie miotam przed orgazmem chcesz jeszcze wiedziec o mym krzyku w czasie ? Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 04.01.09, 19:22 wolna444 napisała: > wolna444 napisała: > > > belgijska napisała: > > > > > Miotaj sie! ))))) > > > > ja sie miotam przed orgazmem > chcesz jeszcze wiedziec o mym krzyku w czasie ? > Temat wyczerpany Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 04.01.09, 19:25 wolna444 napisała: > chcesz jeszcze wiedziec o mym krzyku w czasie ? Kriku, Kriku ))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 04.01.09, 19:29 belgijska napisała: > wolna444 napisała: > > > chcesz jeszcze wiedziec o mym krzyku w czasie ? > > Kriku, Kriku ))) pokrzycz tak zeby sasiedzi wyszli na balkon w nerwach papierosa palac Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 04.01.09, 21:47 wolna444 napisała: > pokrzycz tak zeby sasiedzi wyszli na balkon w nerwach papierosa palac Bez zwiazku. Dobrze ci sie udawalo udawac - mnie nie oszukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 04.01.09, 22:24 Magielfrau zerwala sie z łańcucha? Wracaj do budy! Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 04.01.09, 22:28 pozarski napisał: > Magielfrau zerwala sie z łańcucha? Wracaj do budy! To der Perla! Zadna Magielfrau! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 04.01.09, 22:32 Nienie. Perla to perla, wolna to magielfrau(maglara). Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 04.01.09, 22:33 pozarski napisał: > Nienie. Perla to perla, wolna to magielfrau(maglara). To nie kobieta!!! Zawierz mojej kobiecej intuicji i instynktowi Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 04.01.09, 22:50 pozarski napisał: > Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 04.01.09, 22:51 belgijska napisała: > pozarski napisał: > > > Ok. Zjadlo "Though this be madness, yet there`s method in't" Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 04.01.09, 23:00 Faith moves mountains. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 04.01.09, 23:01 pozarski napisał: > Faith moves mountains. Nawet gora przychodzi do Mahometa! )) Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 04.01.09, 23:04 Co prawda, "slowik to a nie skowronek sie zrywa".... )) save the watek please Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 04.01.09, 23:15 Done,Siostro. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 04.01.09, 23:22 pozarski napisał: > Done,Siostro. Well done, Bracie I must go to sleep. See you tomorrow if it comes )) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 04.01.09, 23:25 It comes for sure, but we might not see it. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: I tu sie odezwaly wlasciwe nozyce! ;)))) 05.01.09, 07:43 pozarski napisał: > It comes for sure, but we might not see it. I've seen, I see and I will see In English, there is always a shit, you must look AT 'wlasnie' )) Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: :(( 04.01.09, 22:46 jola.iza napisała: > co masz przeciw Lublinowi?? Nic. Za Lublinkiem nie przepadam (to lodzka dzielnica - wygwizdow jak diabli Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza Re: :(( 04.01.09, 22:55 perla tylko z Lubina, zatem ?? To moje zmartwienie ) Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: :(( 04.01.09, 23:00 jola.iza napisała: > perla tylko z Lubina, zatem ?? > To moje zmartwienie ) Z Lublinka! Podzielimy sie - ja sie lubie dzielic (obowiazkami i zmartwieniami) )) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza Re: Bo mnie szlag trafi 04.01.09, 23:10 Perla lubelski browar Zatem wybacz błąd, nie obrażaj miasta akademickiego. On Ci mój Odpowiedz Link Zgłoś
perla ja to jestem z Lublina 04.01.09, 23:32 śliczne i porządne miasto jest. Bo tępi pedałów i belgiskie ku... właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza Re: Perla nie kłam 04.01.09, 23:42 Ani śliczne, ani porządne, ani nie tępi Cię Odpowiedz Link Zgłoś
perla ejże izka 04.01.09, 23:51 piszaczałaś onegdaj co bym umówił z tobą się. W Lublinie oczywiście. Gdy odmówiłem, toś policją straszyć zaczęłaś. Ale jak tak bardzo chesz to właściwie czemu nie? Bądź jutro o 10:14 w Perełce właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza Re:Hmm :) 05.01.09, 00:06 Mój miły perelko Nowy rok się kończy, ale co tam Tylko wybacz, gdzie Perełka nie wiem ? Gdybyś chciał, a czemu nie, jak z Polak z Polką?? Może w saskim, może pod karczmą słupską? Pod KUlem, Norwidem, pod Maryśką na UMSC? Tylko nie rano, o siedemnastej ?? Pamiętaj Lubelaku, ja Ci nie wróg)) Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re:Hmm :) 05.01.09, 00:21 jola.iza napisała: > Gdybyś chciał, a czemu nie, jak z Polak z Polką?? a nie moglibyśmy normalnie? > Może w saskim, zimno teraz jest co by tam spotykać się > może pod karczmą słupską? kuchnia podła > Pod KUlem, blisko mam, ale ja z innej uczelni > Norwidem, zbyt pompatycznie > pod Maryśką na UMSC? to już zupełnie ciepło jest > Tylko nie rano, o siedemnastej ?? niestety, o 17 mam rozmowę telefoniczną. Co powiesz na 17:03 właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś