hasz0 04.03.09, 08:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=92149241&a=92188489 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 Rozzuchwalona Dzicz chędoży się ekshibicjonistyczn 04.03.09, 08:25 nie w GWnie w dodatku podnieca się wyznaniami w języku polskim a feeeee... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=92149241&a=92189370 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 A Misję Specjalną niewypędzonych oglądali wczora? 04.03.09, 08:42 Z wieczora? A dzicz chędoży w GWnie ale nie ogląda AAAaaaa? Tylko wypędza Anitę Gargas z Telewizji...HAHAHA zawłaszczonej przez .....no przez kogo uprzejmie zapytotywuję Was... 68 rok zmuszano do samobójstwa... wyrzucano z przynależności do patriotycznego PZPR... wyrzucano z Polski....z Ministerstw wyrzucano dobrych gospodarzy z Sądów sprawiedliwych sędziów... Niezaleznych prokuratorów.... z uczelni polskich wyrzucano noblistów... Wyrzucano samych niewinnych, anielskich dobroduszniaków... Polacy...tak zwykli Polacy wyrzucali... Mnie np. zwyczajny Polak wyrzucił z Politechniki... Tylko jedno mnie zastanawia... Ja wtedy tak chciałem sie wyrwac z tego RAJU DLA KOMUCHÓW, BANDYTÓW i ZŁODZIEI, TEGO RAJU W KTÓRYM UCZCIWI POLACY BYLI SZYKANOWANI... nie mieli szans nie tylko na zyciowy awans, ale i nrmalną ludzką egzustencję...na minimum jakie powinien miec zapewnione w kraju o nazwie Polska... najlepszych katowały kanalie w kazamatach strzałem w tył głowy... pani DR wybotna naukowiec znana z miażdżenia jąder szufladami ... nie chciałą wyjechać do Oxford ani do Cambridge.. na nędzę i poniewierkę...na wygnanie... Dlaczego do qrvy nędzy mnie nie wyrzucono?????????? Dlazcego ten OKRUTNY LOS NIE SPOTKAŁ przyzwoitych i uczciwych Polaków? Dlaczego? dlaczego musieli żyć pod czerwonym bolszewickim butem "niewypędzonych" jeszcze tyle dziesiątek lat... I dlaczego po 1989 ci wypędzeni z niewypędzonymi NADAL nie dopuszczają Polaków ani rządów...ani do zawodów prawniczych ani nawet do godnego zycia na emeryturze... Mam pisac dalej? Bardziej szczegółowo? Moi prawdowmówni i szczerozłoci z gnojóką w ustach? i GWnem wybiórczym na transparencie? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______Psie GWo i szambo 04.03.09, 08:48 Przy ul. Dąbrowszczaków dochodzę do miejskiej toalety - zielonej, okrągłej budki, która równocześnie jest słupem ogłoszeniowym. Ale czuję się trochę dziwnie. Toaleta stoi na środku ruchliwego chodnika. O tym, żeby tam wejść dyskretnie, nie mam co marzyć. Trochę mnie wstrzymuje informacja, że toaleta jest pod stałym nadzorem kamer. Co to znaczy? Ktoś mnie będzie podglądał, nagrywał? Wiem, że to konieczność, bo wandale wszystko mogą zniszczyć, wynieść, wykręcić i trzeba się przed nimi bronić. Ale niepokój zostaje. W dodatku toalety to metalowe domki i przypominam sobie zabawę uczniów z pobliskiego liceum, którzy straszyli siedzących w środku, pukając w metalowe drzwi lub ściany. Mimo to przełamuję swój strach (bo czas do toalety nagli) i decyduję się, by do niej wejść. I wtedy się okazuje, że problem się rozwiązał, bo toaleta i tak nie ma klamek. Idę dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___________________Szambo i psie GW 04.03.09, 08:49 Na pl. Pułaskiego napotykam kolejną publiczną toaletę. To propozycja dla ludzi, którzy potrafią panować nad swoim pęcherzem. Jest otwarta w dni powszednie do godz. 17, a w sobotę do 15. Potem zostaje krzaczek. Ledwie wchodzę, a pracownica szaletu, nie wyglądając nawet zza firanki, bez słowa wyciąga rękę po należną zapłatę. Płacę, ale na dwóch z czterech kabin widnieją kartki z informacją, że są nieczynne, w dodatku nie ma światła. Czekam, bo obie są zajęte. W międzyczasie czytam wiszące kartki z dokładnymi informacjami, co użytkownik powinien zrobić ze swoimi pozostałościami. Zbyt to dosłowne. Nerwy mi puszczają. Rezygnuję. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___________Wracam do Milicza a tu 04.03.09, 08:55 nie do wiary... Lekarz jest radnym... I co można? Można! Miejskie TOALETY CZYŚCIEJSZE NIŻ NA ZACHODZIE, pachnące, aż błyszczą ...papier ...ręczniki papierowe...automaty... po wyjściu z kabiny pani od razu wchodzi i psika dezodorantem by pachniało... wyjasniam, ze tylko sikałem a przecież Tusk szuka oszczędności kazał oszczędzać na Polakach... wyjmuję 1 zł...ppytam moze 2 zł/ Pani za nic nie chce przyjąć pieniędzy!!!!! "Musi być darmowa" - :wyjaśnia. Zeby nikt nie sikał na kwiatki. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Więc kłaniam się nisko F. chołocie i Proszę Nie si 04.03.09, 08:56 kajcie na .........."Kwiaty Polskie" Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ________________nawet w formie manipulacji 04.03.09, 11:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=92109391&a=92196401 Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Tadzieńkowi Haszystowskiemu, szlachetnemu 04.03.09, 11:09 przedstawicielowi umierającej Idei Narodowej: "Wszyscy członkowie ZBOWiD, a więc AK-owcy,AL-owcy,BCh-owcy, wszyscy kombatanci, byli więźniowe obozów koncentracyjnych, ci którzy walczyli i cierpieli za ojczyznę, lud pracujący miast i wsi, inteligencja pracująca - wszyscy oni stanęli teraz we wspólnym froncie przeciwko oszczercom, którzy coraz aktywniej prowadzą swoją niecną kampanię antypolską". Mieczysław Moczar, marzec 1968 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=92149241&a=92188489 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __________________CBDO________IQS cana=O! 04.03.09, 11:22 Przyznałem Ci O! = 1 za umiejętnośc stylowego pisania postów! Resztę wywodu ...z tym...no... jak by słowami to nazwać gdy słów brak... bardzo INTELIGENTNYM NOWATORSKO i LOGICZNIE zrównaniem mnie z Moczarem,... które tak świetnie ilustruje tę dzisiejszą postępową LOGIKĘ PROPAGANDY postbolszewickiej... pozostawim tym co mają IQ > 1. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Macierewicz unieinniony jak Ziobro 04.03.09, 22:18 Sąd Okręgowy w Warszawie odrzucił pozew szefa biura prawnego Służby Kontrwywiadu Wojskowego Zbigniewa L. przeciwko Antoniemu Macierewiczowi. Odpowiedz Link Zgłoś