IP: 216.41.47.* 29.01.02, 01:35
Mielismy mesjaszy,ktorzy niesli wyzwolenie dla pracujajcych klas miast i wsi
W US TV mamy zabawicieli-priczerow zbawiajacych tysiace glodujacych dzieci( w krajac,ktore pozniej
staja sie celem,jako gniazda terroryzmu.,Nic tak mnie nie doprowadza do rzygania,niz widok
amerykanskiego priczera karmiacego dzieci Sudanu,Etiopii...........benek Hinn,Pat Robertson,Oral
Roberts.....)
Tylu skurwysynow,zakamufloanych zbawicieli z kieszeniami bez dna.........................................

Jesli ktos chce jeszcxze pluc na polskie "katabasy" niech sprobije przetrwac godzine z tymi
sk...nami.........
Obserwuj wątek
    • Gość: krzys52 Re: mesjasze IP: *.proxy.aol.com 29.01.02, 01:39
      Gość portalu: U napisał(a):

> Mielismy mesjaszy,ktorzy niesli wyzwolenie dla pracujajcych klas miast i wsi
      > W US TV mamy zabawicieli-priczerow zbawiajacych tysiace glodujacych dzieci( w k
      > rajac,ktore pozniej
      > staja sie celem,jako gniazda terroryzmu.,Nic tak mnie nie doprowadza do rzygani
      > a,niz widok
      > amerykanskiego priczera karmiacego dzieci Sudanu,Etiopii...........benek Hinn,P
      > at Robertson,Oral
      > Roberts.....)
      > Tylu skurwysynow,zakamufloanych zbawicieli z kieszeniami bez dna..............
      > ...........................
      >
      > Jesli ktos chce jeszcxze pluc na polskie "katabasy" niech sprobije przetrwac go
      > dzine z tymi
      > sk...nami.........
      ..
      ......
      ..Czy Ty mieszkasz w Stanach, U ?
      ..
      Zaciekawiles mnie
      K.P.

• Gość: U Re: mesjasze IP: *.gis.net 29.01.02, 02:36
      Gość portalu: U napisał(a):

> Mielismy mesjaszy,ktorzy niesli wyzwolenie dla pracujajcych klas miast i wsi
      > W US TV mamy zabawicieli-priczerow zbawiajacych tysiace glodujacych dzieci( w k
      > rajac,ktore pozniej
      > staja sie celem,jako gniazda terroryzmu.,Nic tak mnie nie doprowadza do rzygani
      > a,niz widok
      > amerykanskiego priczera karmiacego dzieci Sudanu,Etiopii...........benek Hinn,P
      > at Robertson,Oral
      > Roberts.....)
      > Tylu skurwysynow,zakamufloanych zbawicieli z kieszeniami bez dna..............
      > ...........................
      >
      > Jesli ktos chce jeszcxze pluc na polskie "katabasy" niech sprobije przetrwac go
      > dzine z tymi
      > sk...nami.........

Byl czas,ze bralem udzial w tm skyrwysynstwie.regularnie wysylalem czeki dla United way.Pewnego dnia
      dowiedziqlem sie,ze niejaki Aramony,boss United way ma roczna pensje 700.000 dol.i buduje palace dla
      czlnkow swojej swinskiej rodziny.
      W US mozesz latwo dolaczyc do milionerow.Zaopatrz sie w aluminiowe miski,takie,w jakich serwujesz
      zarcie dla swojego psa,Kociolek na 50 litrow.Jedz do Afryki i zbierz pare wychudzonych
      dzieciakow.Zorganizuj spektakl ratowania od glodu sudanskich,etiopskich dzieci....nadaj to w TV z prosba
      o datki.......Proste jak drut..............

Nie wierze,ale chcialbym wierzyc,ze Apokalipsa nadejdzie.................

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka