aaki 07.08.09, 19:01 www.tvn24.pl/-1,1613635,0,1,eksperymenty-na-ocalalych-z-holokaustu,wiadomosc.html mam nadzieje ze z pierdla długo nie wyjda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Z tego samego źródła 07.08.09, 19:55 podobna informacja: Testowali szczepionki na bezdomnych Przed sądem w Toruniu stanęli trzej lekarze i sześć pielęgniarek z prywatnej przychodni w Grudziądzu, którzy mieli testować szczepionki przeciw ptasiej grypie na nieświadomych tego bezdomnych. www.tvn24.pl/12690,1594303,0,1,oskarzeni-lekarze-w-perukach-przed-sadem,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re:z innego zrodla 07.08.09, 20:01 ale temat tez nie podchodzil wiele dni admilicjantom giewu. pl.altermedia.info/?p=2388 jak mowie,dosc sporo skandali ostatnio w tamtych stronach. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki piszesz nie na temat kochanie 07.08.09, 20:21 mówimy o eksperymentach lekarzy zydów na zydach ofiarach holocaustu dokonywane w niepodleglym zydowskim państwie ========================================================== Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: jakis mocno cenzurowany ten wątek 07.08.09, 19:59 prawda..jesli wpisze sie,ze poprzedni watek tej samej tresci polecial w kosmos..to juz tez obraza admilicji i najjasnieszej krynicy prawdy..giewu tu mozna jedynie zakladac watki krytytykujace KK a nie izrael,tam nic nie podlega krytyce bo jest krysztalowe Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: jakis mocno cenzurowany ten wątek 07.08.09, 20:02 ty rochellina uwazaj.... twoj najnowszy przyjaciel benek bardzo nie lubi kk.... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: jakis mocno cenzurowany ten wątek 07.08.09, 20:06 dana33 napisała: > ty rochellina uwazaj.... twoj najnowszy przyjaciel benek bardzo nie lubi kk.... > nie grozi mi twoja otylosc,ani adykcja nikotynowo-absztyfikancka. jakos tak sie sklada,ze nie potrzebuje klepania w plecki,bez ktorego ty zyc nie mozesz. ja mam swoje kwiatki i ogromny dom,nie balkonik z mulla,przeto i wizje swiata mam o wiele lepsza ps.wczoraj zrobilam pyszne, non koskher, golabki,jak bedziesz sie prosila to dam ci przepis Odpowiedz Link Zgłoś
to.ulubione Re: jakis mocno cenzurowany ten wątek 07.08.09, 20:21 vicky17 napisała: > ps.wczoraj zrobilam pyszne, non koskher, golabki,jak bedziesz sie prosila to dam > ci przepis ja bym chetnie skorzystala z przepisu na super golabki, tylko ten kosher nie da mi spokoju...na glowie ze sladami ledwo co zywego sumienia. czy na przykrycie tych pozostalych resztek ktos wymyslil juz peruke? na wlosowe implanty to chyba mnie nie bedzie stac...moralnie...bo moze z troopa one beda? Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Ty jestes bandyta, Dana i bandyckich 07.08.09, 20:38 metod na forum dyskusyjnym uzywasz. Wierze, ze tak z rozpedu bo Palestynczykow nauczyliscie sie tak traktowac. No ale tutaj nie Palestyna jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ty jestes bandyta, Dana i bandyckich 07.08.09, 20:49 nu benek..... smiac mi sie chcialo, jak zobaczylam ten post rochelliny w obronie kk na tym forum i tak mi sie skojarzylo z toba od razu... nu, nie z rozpedu, benek.... ja maltertuje "palestynczykow" dzien w dzien i wszyscy israelczycy tez... to taki nasz narodowy sport, farsztejst? ostatecznie widziales, znasz, wiec wiesz co mowisz.. bandyckie metody? smiec? tak sobie mysle, co sie stalo, ze ty dzisiaj tak sie zachowujesz... ale tez nie ma duzego znaczenia... madry czlowiek umie zapanowac nad swoimi prywatnymi problemami i nie wyladowuje sie na forach... szkoda.... rozczarowanie na pelnej linii..... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ulubione Re: Ty jestes bandyta i bandyckich metod nauczasz 07.08.09, 21:15 "nie z rozpedu, benek.... ja maltertuje [xyz] dzien w dzien i wszyscy [xyz] tez... to taki nasz narodowy sport" ironia? dzien w dzien? a w przerwach pomiedzy maltretowaniem przepisy kuchenne,muzyczka,poezja...kultura? na wysokich obcasach czy na wysokich obrotach [xyz] Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ty jestes bandyta i bandyckich metod nauczasz 07.08.09, 21:19 ty danutko, podziekuj mi ladnie za to, ile ci materialu do myslenia daje, jesli wogole jestes jeszcze zdolna do myslenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ulubione Re: Ty jestes bandyta i bandyckich metod nauczasz 07.08.09, 21:25 dana33 napisała: > ty danutko, podziekuj mi ladnie za to, ile ci materialu do myslenia daje, jesli wogole jestes jeszcze zdolna do myslenia.... nie jestem arbitrem w tym sporze nie jestem obserwatorem nie jestem krytykiem nie podaje tonacji zadnej nutki myslisz? jesli tak,to nie wylaczaj oczu i uszu,bo...kto ma oczy,kto ma uszy... znasz ta melodie? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ty jestes bandyta i bandyckich metod nauczasz 07.08.09, 21:29 nie jestes? to po co piszesz? ot tak bezmyslnie? Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Re: Ty jestes bandyta, Dana33, i terrorystka 07.08.09, 23:13 I jako taka jestes calkowicie niewiarygodna na jakimkolwiek forum. Twoje postepowanie tu nie pozostawia najmniejszych, co do tego, zludzen. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ty jestes bandyta, Dana33, i terrorystka 07.08.09, 23:18 aha.... zludzen.... nu, ludzic sie mozesz dalej... nie wiedzialam, ze oprocz nie tylko jestes oszczerca i klamca, ale do tego jeszcze glupim czlowiekiem... nu, niektorzy tak maja... szczegolnie, jak nimi wscieklosc kieruje.. napisz do siwej i zapytaj sie, jakie to ja mam uprawnienia na tym forum.... jestem pewna, ze ci odpowie... nu, to moj ostatni post do ciebie.... nie trawie po prostu klamcow i manipulantow.... Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Re: Ty jestes bandyta, Dana33, i terrorystka 08.08.09, 03:59 dana33 napisała: > wiedzialem, ze oprocz bycia oszczerca i klamczuchem, jestes tez > glupim czlowiekiem...szantrapo. > > niektorzy tak maja... szczegolnie, jak nimi wscieklosc kieruje..gdy najchetniej pozamykaliby usta innym a niezbyt moga. >w swojej glupocie nie wpadlas na pomysl, ze ja nawet nie wiem kto to jest "siwa", ale za to wiem jak dzialaja tu wasze sitwiarskie ukladziki i wyklikiwanie niewygodnych osob, niewygodnych postow, niewygodnych tematow, terrorystko. > > nu, to moj ostatni post do ciebie.. nie trawie po prostu klamcow i > manipulantow.... *to zupelnie tak jak ja, tylko ja do tego nie kradne i w smietnikach nie grzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: jakis mocno cenzurowany ten wątek 07.08.09, 21:32 Nizej nie moglas , padlino ,... =================================================================== twoj najnowszy przyjaciel benek bardzo nie lubi kk.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: jakis mocno cenzurowany ten wątek 07.08.09, 21:55 ciagle jeszcze duzo wyzej od ciebie, potomku szmalcownikow... Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: makabra... 07.08.09, 20:13 Lekarze to (z kilkoma wyjątkami) osobnicy, którzy złodziejstwo mają we krwi. Okazuje się, że tak jest na całym świecie: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6905071,Niemozliwe__Lekarz_pracuje_240_godzin_na_tydzien.html Wiadomo, że lekarz, który przebywa "w dwóch miejscach na raz" de facto nie przebywa w żadnym z nich, tylko w jakimś trzecim. 7 razy 24 h daje nam faktycznie 168 godzin. Nikt, kto śpi mniej, niż 2 godziny na dobę, nie jest w stanie świadczyć pracy nie tylko lekarza, ale nawet ciecia parkingowego. No to odejmijmy z tego 2 x 7 = 14 godzin. Zostaje 154 godziny jako absolutne i niekwestionowane maksimum, dla pewności. Teraz weźmy pierwszego z brzegu lekarza, któremu wyszło, że w tygodniu "przepracował" 243 godziny. 243 minus 154 daje 89 "podwójnych" godzin, w których nie był ani tu, ani tu. Mnożymy więc to przez dwa, co daje nam 178 wyłudzonych godzin. Odejmiemy od 243 te 178 i wyjdzie nam 65 przepracowanych przez lekarza godzin, co już jest podobniejsze do prawdy i za tyle mu zapłaćmy. I wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki mowisz ze to zdarzenie w izraelu 07.08.09, 20:24 to złodziejstwo? nie ma to jak trafny eufemizm Odpowiedz Link Zgłoś
rumelow Ryba i żyd gniją od glowy 07.08.09, 20:31 Cos im te izraelitkowe łebki zasmiardły. fuuuuj Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq A co mnie obchodzi 07.08.09, 20:32 jakieś zdarzenie w Izraelu? Mówię, że lekarze to złodzieje i to jest ponadnarodowe i wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: A co mnie obchodzi 07.08.09, 21:06 jak nie obchodzi to nie pisz w ogole zamiast pisac nie na temat Odpowiedz Link Zgłoś
to.ulubione Re: A co mnie obchodzi 07.08.09, 21:06 jaceq napisał: > jakieś zdarzenie w Izraelu? Mówię, że lekarze to złodzieje i to jest ponadnarodowe i wszystko. > tak.tak i doloz do nich ich papugi,ktore maja sie duzo lepiej bo nawet za przegrana sprawe honorarium dostana a za wygrana to maja czym sie zdzielic Odpowiedz Link Zgłoś
to.ulubione Re: normalnosc 07.08.09, 20:43 jaceq napisal? > Wiadomo, że lekarz, który przebywa "w dwóch miejscach na raz" de facto nie przebywa w żadnym z nich, tylko w jakimś trzecim. > > 7 razy 24 h daje nam faktycznie 168 godzin. Nikt, kto śpi mniej, niż 2 godziny na dobę, nie jest w stanie świadczyć pracy nie tylko lekarza, ale nawet ciecia parkingowego. ciec parkingowy to sobie moze w swojej pracy przysnac...jak sie umowi ze zlodziejem,ze w czasie jego dyzuru...pojada gdzie indziej ratowac...swoja kaske ale...jest cennik pewnych prac 'umyslowych' strikte,ktory podaje X godz na okreslone zajecie,ale...wlasnie w tym ale zamknieta jest nawet usluga Linusa np....ale juz nie...z dodatkowym haczykiem linkow. no i tak kreci sie te lody...i kreci...a kto placi? kryzys prawde ci powie Odpowiedz Link Zgłoś
rumelow Jak uratować gnijącą izraelską rybkę? 07.08.09, 20:50 Ano ateistyczny łeb jej należy obciąć. he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
to.ulubione Re: Jak uratować gnijącą izraelską rybkę? 07.08.09, 21:02 rumelow napisała: > Ano ateistyczny łeb jej należy obciąć. he he he he no i co mi sie do mojej ulubionej rybki przylepilo? co chce jej obciac? sobie wpierw napraw ..plotek PO wiejskim weselu a od mojej glowy to sie odczep Odpowiedz Link Zgłoś
grzdys Re: Jak uratować gnijącą izraelską rybkę? 07.08.09, 21:12 Gnijący ateistyczny łeb stanowi 60% izraelskiej rybki. Leb ćpa markotyki,połowa małżenstw sie rozpada, największy procent burdeli, powszechny nałog hazardu,masowe pederastwo. Gnijący łeb ateistyczno żydowski mnależy odciąc aby ratować religijnych żydow. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ulubione Re: Jak uratować gnijącą rybkę? 07.08.09, 21:20 grzdys napisał: > Gnijący ateistyczny łeb stanowi 60% izraelskiej rybki. u Sarko i Bruni tych 'ateistycznych lbow' jest statystycznie wiecej. to dlatego Sarko otrzymal w prezencie "propozycje nie do odrzucenia" z obrazkow "ojca chrzestnego"? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: makabra... 07.08.09, 21:32 nie sądze zeby całe spoleczenstwo izraela traktowało survivors wylącznie instrumentanlnie. ale cos jest na rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: makabra... 07.08.09, 22:59 Powiem to od razu. Wprawdzie mi się to nie zdarza, ale przed zabiegiem, czy operacją zażądam od lekarza certyfikatu aktu chrztu. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek logiczne 08.08.09, 00:08 Morduja palestynczykow dziesiatkami. Przy tym eksperymenty na ludziach to grzech lekki. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: logiczne 08.08.09, 00:14 mirmilek napisał: > Morduja palestynczykow dziesiatkami. Przy tym eksperymenty na ludziach to grzec > h > lekki. > > > > > > > nie tylko palestynczykow a jakie poglady maja ci naziole to chyba widac nawet jak ktos slepy jest..vide moja stopka. wyobrazasz sobie,ktoregos z nas mowiacego,ze ma w d...ich ofiary,od razu ban od polskojezycznej admilicji swoja droge to ciekawe,ze taki arap,fredzio czy inne badziewie nigdy nie stracilo nicka,chociaz pisuje skrajnie rasistwoskie wpisy od lat. innym juz po 3 probach zabieraja wszytsko...wot polska gazetka.. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: logiczne 08.08.09, 00:23 lzesz znow, klamczucho patologiczna... fredzio stracil swoj nick... Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: logiczne 08.08.09, 00:28 Prove it !!! ,... =================================================================== fredzio stracil swoj nick... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: logiczne 08.08.09, 00:22 jakimi dzisiatkami, mirmilku.... tysiacami, tysiacami.... niedlugo zaczniemy liczyc w milionach.... Odpowiedz Link Zgłoś