krzysw1
28.10.04, 12:11
witam wszystkich. fajnie ze powstala taka stronka. dzieki niej mozna sie dowiediec ze tak na prawde nie jest sie samemu. moje problemy zaczely sie bardzo dawno temu, chyba nawet juz w podstawowce. przez cala szkole bylem popychadlem, sam nie wiem dlaczego, staralem sie ale to nic niedawalo. wszystko to sprawilo ze mam okropne problemy z samym soba. trudnosci sprawia mi rozmowa z kims, mam problemy nawet z przejsciem przez ulice, wydaje mi sie ze wszyscy sie na mnie gapia. sam nie nawidze siebie za to ze istnieje. nienawidze swojego wygladu, nie nawidze patrzec w lustro. chyba jestem jakis inny. moi koledzy co chwila chwala sie ze zaliczyli kolejne panienki, chodza na dyskoteki a ja nie potrafie. siedze tylko w pokoju sam i mysle. wszystko to jakies bledne kolo. nie pasuje do tego swiata. do wszystkiego dochodza jeszcze moje problemy z brzuchem. w sytuacjach stresowych on ciagle sie odzywa i nie daje mi spokoju. jestem teraz na studiach a juz mysle co bedzie na egzaminach, mysle ze sobie nie poradze z moim brzuchem, ktory ciagle daje znac o sobie. moj umysl zasmiecony jest czarnymi scenariuszami. panicznie boje sie przebywania wsrod ludzi i tej ciszy kiedy jestem wsrod nich. moj brzuch wtedy daje zanc o sobie. to wszystko jest jakies chore im bardziej o tym mysle tym bardeziej sie to nasila. juz nie moge tego wszystkiego wytrzymac, nie pasuje do tej ukladanki jaka jest swiat.