Dodaj do ulubionych

Windowclicker!

07.05.05, 18:17
ssssnie opowiadaj bzdur taki zjazd to super sprawa net to jest nie to samo!!
aprzeciez jak nie mozesz to nie pojedziesz a wiekszosc jest za a sssspozatym
pogadac mozemy no i podziel sie nowa wiedza bo jak na razie to nic nowego
nieslychac o ibs pozdr!
Obserwuj wątek
    • windowclicker Re: Windowclicker! 08.05.05, 12:44
      W związku z założeniem tematu w którym zmieszano mnie z błotem postaram się zrehabilitować linkami do stron które ja znalzłem. Jeśli nawet są znane to będą w jednym miejscu tak dla nowych, przy czym są to inne informacje niż w temacie o linkach na tym forum.
      • windowclicker Re: Windowclicker! 08.05.05, 12:56
        Oto one przy czym dotyczą zarówno choroby jak i różnych sposobów pozbycia się objawów:

www.solvaypharma.pl/rid03.html
        www.zdrowie.com.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=541
        www.epidemia.pl/ask/NonCGI/Forum54/HTML/000019.html
        odnośnie diet

www.klinika-zdrowia.com/prasa.php
        e-medica.pl/Recepty/recepta3.htm
        www.aktywneodchudzanie.com.pl/index.php?navi=wczasy_odchudzajace_artykuly&id=27
        A tu link o negatywnych skutkach leków antydepresyjnych (Mnie odstraszyło!!!)

bpd.szybkanauka.net/leki
        Mam nadzieje że się przydadzą :)
        • paszczak44 Re: Windowclicker! 08.05.05, 16:47
          "Aby medycyna doprowadzała do zdrowia, musi znać chorobę, muzyka, aby
          doprowadzała do harmonii, musi znać fałsze. "
          Plutarch
        • windowclicker Windowclicker! 08.05.05, 16:49
          PS. nowych miałem na myśli osoby które dopiero teraz zidentyfikowały swoją chorobe (na tym forum też jestem nowy :|). Ja ją mam od 6 miesięcy ale zacząłem działać 2 miesiące po objawach.
          • ptysia_13 Re: Windowclicker! 08.05.05, 17:39
            Dzięks za linki!! No to jestes szybki ci powiem bo ja przez rok dochodziłam do
            tego co to jest a przez nastepny rok wiedząc już o tym nic na mnie nie
            podziałało:( pocieszające nie??
            a chciałam sie podizelić z Tobą spostrzeżeniami na temat jakich leków
            urzywałeś (używasz) jak na Ciebie działają? Ale coś adres chyba zły bo dojść
            nie chciało wiec napisz na gorum jak moożesz jak przebiaga u Ciebie to gówno?

pozdro ja tez jestem spod Częstochowy!! może jakiś cud nas uratuje heheh
            • windowclicker Re: Windowclicker! 09.05.05, 20:07
              A więc jestem po standardowych lekach: duspatalin, debridat względnie najlepiej radzący sobie z objawami (gazy że łłooo), był jeszcze ulgastran i typowo na gazy Kreon. Niedawno wybrałem drugie opakowanie debridatu i postanowiłem zrobić przerwe, do łykania tabletek 3 razy dziennie nie można się przyzwyczajić no i kogo stać żeby wydawać 100 zł na 3 opakowania wystarczajce na miesiąc. Niestety odkąd nie biore leku ładnie mówiąc objawy :)) nasiliły sie nie do wytrzymania. Praktycznie straciłem nadzieje żeby sobie poradzić z chorobą bez leków. Myśle że nic tu nie da terapia u psychologa czy środki uspokajające poniważ stres pojawia sie w towarzystwie i nigdy nie moge mieć pewności że będzie dobrze nawet jak się niźle czuje.
            • windowclicker Re: Windowclicker! 09.05.05, 20:26
              ptysia_13 mówisz spod Częstochowy... miło słyszeć, masz moje gg 3386603 a poczta, no chyba dobrze podałem windowclicker@o2.pl
              • windowclicker Re: Windowclicker! 09.05.05, 20:30
                sorry chyba jednak mi się to przydarza, moje gg to 6386603.
        • jagoda85 Re: Windowclicker! 29.05.05, 14:14
          Cześć wam, jestem tu nowa. Też miałam ten problem. Meczyłam się przez 3
          miesiące zanim mnie zdiagnozowano. Przeżyłam koszmar. Leczyłam się 5 miesięcy,
          i powiem wam z mojego doświadczenia, że leków nie można odstawiać. Niestety
          kosztują niemało, ale skutek jest. Teraz jest już dobrze, ale dalej trzeba
          uważać na dietę.
          • windowclicker Re: Windowclicker! 29.05.05, 16:26
            Witam witam widze że radzisz sobie z ibs-em. Ja po ok 6 miesiącach nie moge się pochwalić efektami,a leków też nie moge odstawiać. Ciekawi mnie ta twoja dieta. Napisz coś o niej oki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka