ktosktopamieta 21.09.06, 20:08 Libra przegladalem dzisiaj to forum i skojazyla mi sie Twoja osoba z forum przed wielu laty a dokladnie przed dwoma laty pisalas o aborcji.Ze nie chcesz tego dziecka, i ciekaw jestem czy ja dokonalas???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia23bb ???? 21.09.06, 20:53 Hej, a nawet jesli, to co? Po co takie rozdrapywanie ran i to jeszcze na publicznym forum? Jaki masz cel, pytajac o tak intymna rzecz? Odpowiedz Link
enterol250 PROSZE O USUNIECIE PONIZSZEGO POSTU!!! 21.09.06, 21:32 ktosktopamieta napisał: > Libra przegladalem dzisiaj to forum i skojazyla mi sie Twoja osoba z forum > przed wielu laty a dokladnie przed dwoma laty pisalas o aborcji.Ze nie chcesz > tego dziecka, i ciekaw jestem czy ja dokonalas???? Odpowiedz Link
asia23bb Re: PROSZE O USUNIECIE PONIZSZEGO POSTU!!! 22.09.06, 10:38 zgadzam siw w 100% Przydalby sie porzadny moderator... Odpowiedz Link
libra72 Re: libra72 24.09.06, 10:49 wogole mnie tym nie wzroszyles, kimkolwiek jestes pewnie jakis zakompleksiony czlowieczek komu wygarnelam prawde chce sie odkoc,ale za co bo prawie wogole nie jestem na necie nie mam czasu, ; Odpowiedz Link
libra72 Do kogo ty piszesz wogole czlowieiku?????? 24.09.06, 12:13 jaka aborcja 2 lata temu! -Swoje pierwsze dziecko urodzilam 20 lipca 2004 a 2czakonczyla sie 15 listopada 2005. a poza tym 2 lata temu nie mialam jeszcze internetu ! Odpowiedz Link
libra72 do ktos.... 24.09.06, 18:37 czy ja powiedzialam ze nie mialam takich mysli,ale nie zrobilabym tego to moja opinia i -nie wiem czemu ci ten link ...POZATYM DARUJ SOBIE DALSZE INTERESOWANIE SIE MOIM ZYCIEM PSYCHOPATO BO WEJDE NA DROGE SDADOWA ZA NARUSZENIE PRYWATNOSCI>>ODP> SIE OD MOJEJ OSOBY NIE ZNAM CIE I PO NARADZIE Z MEZEM ODDAM SPRAWE W ODPOWIEDNIE RECE_ZEGNAM Odpowiedz Link
ktosktopamieta Re: do ktos.... 24.09.06, 18:59 wybacz, ale to ani nie jest naruszenie Twojej prywatnosci-gdyz pisalas o tym publicznie, kazdy mogl to przeczytac, nie wiem tego z potajemnych zrodel, tylko z publicznego forum, ani interesowanie sie Twoim zyciem i zwyczajnie pytalem o cos o czym kiedys pisalas publicznie,pytalem z ciekawosci papa zegnam Odpowiedz Link
libra72 do Marcina.... 24.09.06, 18:40 nie pamietam zebym kojarzyla twoja osobe z kimkolwiek,-mam pytanie czy jestescie jakimis zboczencami ktorzy interesuja sie cudzym zyciem, jezeli chcesz mnie o cos zapytac to pytaj a nie zabieraj glosu w nie swojej sprawie..POZATYM to jest forum chorob zespolu jelita naderazliwego -a nie papaka towarzyska. Odpowiedz Link
marrrcin1 Re: libra72 24.09.06, 17:44 tu urodzilas dziecko tam adoptowalas, wiec jak tu Ci ufac....... bez komentarza Odpowiedz Link
marrrcin1 Re: libra72 24.09.06, 17:46 sory za pomylke, chyba zle przeczytalem:))) ale i tak jestem bardzo przeciwny aborcji!to okropne Odpowiedz Link