drimgerl Re: Piję Fortans... 26.03.07, 19:52 Jestem w połowie. Nie wiedziałam, że jest taki straszny :( Odpowiedz Link
enterol250 Re: Piję Fortans... 26.03.07, 23:24 tego smaku slonej marchewki nie zapomne do konca zycia :D ale za to przyjemne uczucie po calkowitym przeczyszczeniu. odwagi! hehe. pozdrowki. Odpowiedz Link
kala1985 Re: Piję Fortans... 29.03.07, 21:52 Dla mnie to był smak slonej truskawki:D, ale nauczyłam się pić to coś! - wystarczy zaktać nos i pić prosto z butelki no i byłam zawsze spragniona :D potrafiłam sporo naraz tego wypić Odpowiedz Link
magdak75 Re: Piję Fortans... 01.04.07, 16:54 jejku a ja pije, i nnie moge tego w siebie wmusić, idzie mi strasznie, cytryna nie pomogła :( nie wiem czy dam rade wypić 4 litry :( Odpowiedz Link
enterol250 do magdak 01.04.07, 18:31 jak idzie z tym fortransem? trzymam kciuki jakby co :))) ps. ja sobie nalalam tego napoju bogow do ulubionego kubeczka i udawalam, ze to jakis wyszukany specyfik - raj dla podniebienia. a ze mam duze mozliwosci w kwestii autosugestii, to poszlo jak po masle... :] pzdr. Odpowiedz Link
drimgerl do magdak75 01.04.07, 18:59 I jak Ci idzie? Ja myślałam, że nie dam rady, ale po 2-gim litrze organizm się już chyba przyzwyczaił, bo szło dużo lepiej. Będzie dobrze, trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link
magdak75 Re: do magdak75 01.04.07, 19:44 dzieki :) po pierwszym litrze organizm jakoś przyjmuje ten płyn, częstotliwość biegania nie jest aż taka zła, myślałam że nie będę wychodzić z wc, całe szczęscie mam dwie (hahaha) ale za odrobinkę czegoś do jedzenia życie bym oddała :( już załatwiam się wodą :( Odpowiedz Link
magdak75 Re: do drimgerl i enterol 01.04.07, 19:47 a Wy wypiłyście 4 litry jednego dnia, czy ostatni litr w dniu badania, bo ja mam badanie na 17 i nie wiem czy nie lepiej zostawić sobie litr na jutro rano ? Odpowiedz Link
drimgerl Re: do drimgerl i enterol 01.04.07, 19:51 ja wypiłam trzy litry jednego dnia i 2/3 ostatniego litra na drugi dzień. Miałam badanie o 17:30. To też zależy od wagi i od tego czy Czujesz się już do końca oczyszczona. Mi w sumie powiedzieli, że trzy litry wystarczą, ale ja czułam że jeszcze coś we mnie siedzi, więc się do tego niecałego litra zmusiłam jeszcze... Odpowiedz Link
magdak75 Re: do drimgerl i enterol 01.04.07, 19:56 waże 58 kg , wiec tez uważam że 3 litry to max, no nic dziś pije 3 jutro 1 rano jak wmusze :) A czy mialaś jakie bóle brzucha po badaniu ? Pozdrawiam Magdak75 Odpowiedz Link
drimgerl Re: do drimgerl i enterol 01.04.07, 21:38 Po samym badaniu do wieczora miałam wzdęcia, a na drugi dzień trochę mnie bolało wszystko w środku, ale szybko minęło. Naprawdę da się przeżyć :) Trzymaj się i Daj koniecznie znać po badaniu!!! Odpowiedz Link
magdak75 Re: do drimgerl i enterol 02.04.07, 09:47 pije dziś ostatni litr, wczoraj załatwiałam sie żółtym płynem, dziś rano poleciał jakiś brudek, kurcze czy te jelita mam juz oczyszczone :( hemoroidy mi się odezwały, ehhh mam juz dość , a jeszcze badania nie miałam :( Odpowiedz Link
enterol250 magdak 02.04.07, 12:32 pamietaj zeby do 3 godzin przed badaniem pic duzo wody niegazowanej. postaraj sie tez odstresowac, zeby Twoje mysli nie krazyly obsesyjnie wokol jelita. a jak wiemy łatwe to nie jest. pzdr. Odpowiedz Link
magdak75 Re: magdak 02.04.07, 12:57 enterol, odstresowałam się , byłam z dziećmi na spacerze :), leci już ze mnie słabo żółty płyn mam, nadzieje ze jelita są czyste i badanie się uda :) Odpowiedz Link
enterol250 Re: magdak 02.04.07, 13:10 :) daj znaki odnosnie wyniku badania. no, odwagi! :] pozdrowki. Odpowiedz Link
magdak75 Re: magdak 02.04.07, 15:20 no dam znać , jak wogóle do niego dojdzie, bo cos nie mam pewności że te jelita mi sie oczysciły :( Odpowiedz Link