Dodaj do ulubionych

Piję Fortans...

26.03.07, 19:51
Obserwuj wątek
    • drimgerl Re: Piję Fortans... 26.03.07, 19:52
      Jestem w połowie. Nie wiedziałam, że jest taki straszny :(
      • magdak75 Re: Piję Fortans... 26.03.07, 22:16
        naprawde az tak źle ??
        • enterol250 Re: Piję Fortans... 26.03.07, 23:24
          tego smaku slonej marchewki nie zapomne do konca zycia :D ale za to przyjemne
          uczucie po calkowitym przeczyszczeniu. odwagi! hehe. pozdrowki.
          • kala1985 Re: Piję Fortans... 29.03.07, 21:52
            Dla mnie to był smak slonej truskawki:D, ale nauczyłam się pić to coś! -
            wystarczy zaktać nos i pić prosto z butelki no i byłam zawsze spragniona :D
            potrafiłam sporo naraz tego wypić
            • magdak75 Re: Piję Fortans... 01.04.07, 16:54
              jejku a ja pije, i nnie moge tego w siebie wmusić, idzie mi strasznie, cytryna
              nie pomogła :( nie wiem czy dam rade wypić 4 litry :(
              • enterol250 do magdak 01.04.07, 18:31
                jak idzie z tym fortransem? trzymam kciuki jakby co :)))

ps. ja sobie nalalam tego napoju bogow do ulubionego kubeczka i udawalam, ze to
                jakis wyszukany specyfik - raj dla podniebienia. a ze mam duze mozliwosci w
                kwestii autosugestii, to poszlo jak po masle... :]
                pzdr.
    • drimgerl do magdak75 01.04.07, 18:59
      I jak Ci idzie? Ja myślałam, że nie dam rady, ale po 2-gim litrze organizm się
      już chyba przyzwyczaił, bo szło dużo lepiej. Będzie dobrze, trzymam kciuki!!!
      • magdak75 Re: do magdak75 01.04.07, 19:44
        dzieki :) po pierwszym litrze organizm jakoś przyjmuje ten płyn, częstotliwość
        biegania nie jest aż taka zła, myślałam że nie będę wychodzić z wc, całe
        szczęscie mam dwie (hahaha) ale za odrobinkę czegoś do jedzenia życie bym
        oddała :( już załatwiam się wodą :(
        • magdak75 Re: do drimgerl i enterol 01.04.07, 19:47
          a Wy wypiłyście 4 litry jednego dnia, czy ostatni litr w dniu badania, bo ja
          mam badanie na 17 i nie wiem czy nie lepiej zostawić sobie litr na jutro rano ?
          • drimgerl Re: do drimgerl i enterol 01.04.07, 19:51
            ja wypiłam trzy litry jednego dnia i 2/3 ostatniego litra na drugi dzień.
            Miałam badanie o 17:30. To też zależy od wagi i od tego czy Czujesz się już do
            końca oczyszczona. Mi w sumie powiedzieli, że trzy litry wystarczą, ale ja
            czułam że jeszcze coś we mnie siedzi, więc się do tego niecałego litra zmusiłam
            jeszcze...
            • magdak75 Re: do drimgerl i enterol 01.04.07, 19:56
              waże 58 kg , wiec tez uważam że 3 litry to max, no nic dziś pije 3 jutro 1 rano
              jak wmusze :) A czy mialaś jakie bóle brzucha po badaniu ?

Pozdrawiam
              Magdak75
              • drimgerl Re: do drimgerl i enterol 01.04.07, 21:38
                Po samym badaniu do wieczora miałam wzdęcia, a na drugi dzień trochę mnie
                bolało wszystko w środku, ale szybko minęło. Naprawdę da się przeżyć :) Trzymaj
                się i Daj koniecznie znać po badaniu!!!
                • magdak75 Re: do drimgerl i enterol 02.04.07, 09:47
                  pije dziś ostatni litr, wczoraj załatwiałam sie żółtym płynem, dziś rano
                  poleciał jakiś brudek, kurcze czy te jelita mam juz oczyszczone :( hemoroidy mi
                  się odezwały, ehhh mam juz dość , a jeszcze badania nie miałam :(
                  • enterol250 magdak 02.04.07, 12:32
                    pamietaj zeby do 3 godzin przed badaniem pic duzo wody niegazowanej. postaraj
                    sie tez odstresowac, zeby Twoje mysli nie krazyly obsesyjnie wokol jelita. a jak
                    wiemy łatwe to nie jest.
                    pzdr.
                    • magdak75 Re: magdak 02.04.07, 12:57
                      enterol, odstresowałam się , byłam z dziećmi na spacerze :), leci już ze mnie
                      słabo żółty płyn mam, nadzieje ze jelita są czyste i badanie się uda :)
                      • enterol250 Re: magdak 02.04.07, 13:10
                        :)
                        daj znaki odnosnie wyniku badania. no, odwagi! :]
                        pozdrowki.
                        • magdak75 Re: magdak 02.04.07, 15:20
                          no dam znać , jak wogóle do niego dojdzie, bo cos nie mam pewności że te jelita
                          mi sie oczysciły :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka