21.04.07, 22:22
czy Wam też zdarza się, ze jesteście osłabieni i jest Wam niedobrze...bo
ostatnio doszły mi jeszcze właśnie takie objawy...mam ochote zwymiotować lub
zemdleć...objawy takie dostaje zwykle na wieczór...
Obserwuj wątek
    • marikaa3 Re: Niedobrze 21.04.07, 22:50
      mi sie zdarza oslabienie i to bardzo czesto...tylko ze ja jestem odwodniona. A
      masz czesto biegunki, duzo wody pijesz? Moze ma to cos wspolnego...
      • nusia_00 Re: Niedobrze 22.04.07, 09:24
        Z bigunkami mam narazie spokój...pije tyle ile zawsze, chociaż moja mama
        twierdzi,że to za mało...ale najlepsze jest to że wcześniej takich objawów nie
        miałam...a ostatnio codziennie
        • marikaa3 Re: Niedobrze 22.04.07, 11:31
          Ja tez nie mam tych biegunek tak duzo, pije wystarczajaco dlatego odwodnienie
          mnie zaskoczylo. I zalezy co rozumiesz mowiac pije duzo bo jesli chodzi o
          herbate, to mimo to mozna sie odwodnic. Lekarz powiedzial mi ze herbata
          strasznie wysusza dlatego mam pic wode mineralna...bo herbata nic nieda. Ale
          wracajac do tematu to musi byc jakies oslabienie. MOze warto powtorzyc badanie krwi?
          Lub zastanowic sie czy jesz pelnowartosciowe posilki.
          pozdrawiam
    • nusia_00 Re: Niedobrze 22.04.07, 13:46
      Dzięki wielkie:) będe musiała się w takim razie przerzucić na wode mineralną:)
      Chociaż nie przepadam:P Bada krwi miałam już dwa razy robione i nic:)W tym
      tygodniu przejde się do lekarza i może mi coś powie:)
      • czarekania Re: Niedobrze 23.04.07, 10:17
        Czesc nusia_00!Ja mam tak samo jak Ty...robi mi sie slabo i niedobrze...czesto
        mam wtedy biegunke.Badania krwi tez mam w normie, a takie oslabienia zdarzaja mi
        sie juz od 10 lat.Mysle,ze to wlasnie na tle jelita wrazliwego i
        nerwowym.podrawiam i zycze zdrowka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka