Dodaj do ulubionych

Laktoplant?

06.09.07, 19:58
Czy ktos z forumowiczów zazywał kiedyś ten specyfik? Napotkałem
reklamę w gazecie i kupiłem, używam od kilku dni, ale żadnej
poprawy... ale w ulotce czytam, że kuraqcja trwa przynajmniej
miesiąc.
Obserwuj wątek
    • eliseu Re: Laktoplant? 01.06.08, 21:42
      Po 2 miesiącach regularnego zażywania stwierdziłem, iż nie tędy
      droga. Leki tego typu to wyrzucanie pieniędzy w błoto i rozbudzanie
      niepotrzebnych nadziei. Trzeba zacząć leczyć się u psychologa.
      • enterol250 Re: Laktoplant? 02.06.08, 18:49
        Eliseu, a próbowałeś beneflory? U mnie w połączeniu z jogą i odpowiednią dietą
        zdziałała cuda.
        Pzdr.
        • eliseu Re: Laktoplant? 02.06.08, 19:55
          Próbowałem, niestety nie pomogła wcale. Zamówiłem Colonix, czekam na
          urlop, żeby zacząć kurację.
          • enterol250 Re: Laktoplant? 02.06.08, 21:01
            A jak długo ją brałeś?
            • eliseu Re: Laktoplant? 03.06.08, 06:43
              Miesiąc przynajmniej.
              • enterol250 Re: Laktoplant? 03.06.08, 07:37
                Zdecydowanie za krótko! 3-4 miesiące (1 saszetka dziennie rano na czczo),
                odpowiednia dieta (zero chemii, mało surowizny, gotowane potrawy, dużo przypraw:
                tymianek, cząber, oregano, przyprawy korzenne), regularna aktywność fizyczna
                (codziennie, minimum 30 min) i będzie o niebo lepiej. Spróbuj. Polecam.
                Pzdr.
                • eliseu Re: Laktoplant? 03.06.08, 14:29
                  Nie sądzę, mam depresję lękową, nerwicę, fobię społeczną i wiele
                  innych zaburzeń psychicznych, np. borderline. Ciągle ktoś próbuje
                  zatruć mi życie, upodlić. Jestem prześladowany, wyśmiewany i
                  wyszydzany. Żaden środek nie zadziała, potrzebne są radykalne zmiany
                  stylu życia, zmiana miejsca zamieszkania, pracy. Poznanie ludzi,
                  zawarcie przyjaźni, odnowienie więzi rodzinnych, wyjazdy. Po prostu
                  nowe życie... tylko, że to jest nierealne.
                  • enterol250 Re: Laktoplant? 03.06.08, 21:26
                    Dlaczego nierealne? Wszystko jest realne, wszystko zależy od naszego
                    postrzegania. Zaburzeń psychicznych Tobie beneflora nie wyleczy, ale pomoże
                    wyregulować układ pokarmowy. A jak wiadomo w zdrowym ciele (zdrowe ciele :D).
                    Skro mnie się udało odbić od dna i mam teraz porządną robotę, w której rozwijam
                    się intelektualnie, mogę wychodzić ze znajomymi i nie ryczę potem przez pół nocy
                    i powoli zaczynam żyć tak jak powinnam, to każdemu może się udać. Nie daj sobie
                    wmówić, że jesteś odpowiedzialny za słabe zdrowie. Jedyna rzecz za którą jesteś
                    odpowiedzialny to podjęcie leczenia i tego nikt za Ciebie nie zrobi. Chuck
                    Bukowski pisał kiedyś, że człowiek sam stwarza swoje demony i wygląda na to, że
                    się nie mylił. Ok, koniec tej domorosłej filozofii :D
                    Pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka