sajder86 18.08.08, 21:43 czlek ktory ma zjn jest prezydentem =D wiec wszystko mozna osiagnac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
violent_bride Re: nasz patron lech kaczynski 20.08.08, 02:23 skąd to info ? jest tu na forum ? :D Odpowiedz Link
zuza-1 Re: nasz patron lech kaczynski 20.08.08, 10:54 z mojej strony to jedynie podejrzenie wysnute na podstawie doniesień medialnych Odpowiedz Link
violent_bride Re: nasz patron lech kaczynski 20.08.08, 11:04 jestem tutaj krótko, ale zauważyłam, że ibs-owcy mają naprawdę świetne poczucie humoru- ciekawe czy p. prezydent też się tak z tym poczuciem humoru dobrze kryje :p Odpowiedz Link
bimbaski Re: nasz patron lech kaczynski 23.08.08, 19:29 jeden z moich pracodawców miał ibs, w wersji klasycznej ja wtedy jeszcze byłam na etapie myślenia, że mam jakąś paskudną permanentną niestrawność dziwne, że mnie wtedy nie natchnęło: nerwowy, ciągłe picie zielonej herbaty, parę razy efektownie przelało mu się w brzuchu przy mnie i przy innych raz dostał tragicznej biegunki w pracy, toaleta była w tak akustycznym miejscu, że niestety wszyscy o tym wiedzieli współczułam, sądziłam, że u niego to też jakieś zatrucie nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło, szczęście w nieszczęściu,że ja mam raczej wersję zaparciową ibsu Odpowiedz Link
bimbaski Re: nasz patron lech kaczynski 23.08.08, 19:32 paradoksalnie raczej mnie tępił jeśli chodzi o Kaczyńskiego jestem na tak Odpowiedz Link
sajder86 lechu pod jakim nickiem urzedujesz? xD 20.10.08, 20:28 To o czym domyślaliśmy się od dawna potwierdziło się. "Lechowi Kaczyńskiemu przepisano m.in. spasmophen duplex i thioridazin. Jeśli nazwy tych leków wpiszemy do internetowej przeglądarki, to z medycznego portalu Przychodnia.pl dowiemy się, że spasmophen stosuje m.in. przy chorobie wrzodowej żołądka i dwunastnicy, stanach skurczowych jelit i nadmiernym wydzielaniu soku żołądkowego. Natomiast thioridazin „łagodzi w mniejszych dawkach niepokój i lęk (objawy neurotyczne), w większych dawkach natomiast poprawia stan w chorobach dających zmienione odczucia rzeczywistości (schizofrenia, psychoza maniakalna)”. Jego zastosowanie to: „Zmieniona interpretacja rzeczywistości z ideami prześladowczymi, urojeniami i halucynacjami. Niepokój i przygnębienie. Zmiany osobowości z napadami agresji. Splątanie u osób starszych. Niepokój i nadaktywność w alkoholizmie”.” Ciekaw jestem tylko co teraz bierze. Z leków tych bardziej działających na psychikę bo widzę znaczną poprawę xD xD xD Odpowiedz Link