Dodaj do ulubionych

Cicho wszedzie ....

22.01.06, 22:59
glucho wszedzie,co to bedzie .......
gdzie Was powcinalo ???,pewnie termometrow pilnujecie,chyba pojde do spanka
milej nocki czesc
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Cicho wszedzie .... 22.01.06, 23:01
      o szkoda ze idziesz,sama bede ,ja sie zaczytalam w to
      www.gorlice.pl/?id=wiadomosci&nrwiad=43709&PHPSESSID=da44e8b2901538f0358ab6da82c4c335
      • aktsieta Re: Cicho wszedzie .... 23.01.06, 10:06
        czary mary?:)
        • aleks44 Re: Cicho wszedzie .... 23.01.06, 15:55
          nie ma czarow,skoro zjawiacie sie po mnie,o!
          • ellenai Re: Cicho wszedzie .... 23.01.06, 17:11
            czarujecie?
            • aleks44 Re: Cicho wszedzie .... 23.01.06, 19:41
              ja nie ,ale Wam lepiej to wychodzi!!!!!!
              • ellenai Re: Cicho wszedzie .... 23.01.06, 19:49
                jasne,tez wam w tym niczego nie brakuje hehe
                • aleks44 Re: Cicho wszedzie .... 23.01.06, 20:15
                  staramy sie ,bo jest przed Kim
                  • ellenai Re: Cicho wszedzie .... 23.01.06, 20:59
                    heheh no tak,dobrze ze jest kim heheh
                    • aleks44 Re: Cicho wszedzie .... 30.01.06, 23:41
                      taka cisza,wiec uciakam do spanka
                      czesc,spijcie smacznie
                      • aktsieta Re: Cicho wszedzie .... 10.02.06, 19:47
                        Do spanka?A na wszystkie kaczory i kaczki wstawać rewolucję robić a nie pod sukienką żoneczki się chować :)
                        • aleks44 Re: Cicho wszedzie .... 10.02.06, 19:57
                          nie dam rady tam sie schowac,bo zona chodzi w spodniach
                          • aktsieta Re: Cicho wszedzie .... 10.02.06, 20:38
                            to gdzie Ty się schowasz biedaku:)
                            • aleks44 Re: Cicho wszedzie .... 10.02.06, 20:53
                              no widzisz jak mam przechlapane !!!!,czasem gdzies mi sie tam uda...
                              • ellenai Re: Cicho wszedzie .... 10.02.06, 21:44
                                my cie schowamy!
                                • aktsieta Re: Cicho wszedzie .... 10.02.06, 22:56
                                  ellenai napisała:

> my cie schowamy!

Pod sukienką?:)
                                  • ellenai Re: Cicho wszedzie .... 10.02.06, 22:57
                                    no a pod czym chcesz?jehe
                                    • zuzanna6 Re: Cicho wszedzie .... 11.02.06, 10:31
                                      ech niech zyje weekend
                                      na reszcie troche luzu
                                      nie ma ci sie chowac, wyjdzcie na spacer, a wieczorkiem lamke winka polecam
                                      • ellenai Re: Cicho wszedzie .... 11.02.06, 16:14
                                        dokladnie niech zyje weekend! wreszcie czlowiek odpocznie
                                        • aleks44 Re: Cicho wszedzie .... 11.02.06, 19:09
                                          wiec kto mnie schowa ????
                                          • ellenai ja! hehehehe n/t 12.02.06, 05:28

• dunajec1 Re: Cicho wszedzie .... 11.02.06, 19:09
                                          Gdzie tam odpocznie,wczesnym wieczorem ide na obiad {zaklad zaprasza}a potem
                                          kolega ma urodziny, looooo Jezuu,chyba bede chory jutro.
                                          • ellenai Re: Cicho wszedzie .... 12.02.06, 05:28
                                            o to ci sie imprezowo zrobilo na dzis dunajec ,pewno wesoly jestes tak bardzo
                                            ze na forum nie dales rady wieczorkiem wpasc heeh
                                          • aleks44 Re: Cicho wszedzie .... 12.02.06, 14:04
                                            rano papatrzylem pustki,teraz to samo,moze Was zasypalo ?????
                                            w Gorlicach od rana delikatnie sypie sniezek,oj ta zima !!!
                                            • ellenai Re: Cicho wszedzie .... 12.02.06, 18:25
                                              no u mnie nie sypie tylko wieje!
                                              • zuzanna6 Re: Cicho wszedzie .... 12.02.06, 20:49
                                                u nas też lekka zima

snieżek pada leniwie

no cóż niedziela. spacerki, odwiedzanie rodzinki, jakos czas przeleciał
                                                a jutro znowu praca, praca...ech te poniedziałki, co?

miłego poniedziałku kochani forumowicze
                                                • aleks44 Re: Cicho wszedzie .... 12.02.06, 21:02
                                                  u nas zima jest caly czas hehe
                                                  • ellenai Re: Cicho wszedzie .... 12.02.06, 22:38
                                                    a ja laze po sklepach i kupuje buty; dla rodzenstwa w pl,kurcze duzo taniej
                                                    jest tutaj niz u was!
                                                  • aleks44 Re: Cicho wszedzie .... 13.02.06, 08:44
                                                    to zalezy co sie chce kupic,jesli chodzi o obuwiem markowe ,to na pewno u Was
                                                    jest taniej.Choc wiem ze u sasiadow z za Odry np kozaki damskie z futerkiem
                                                    mozna kupic za 2 euro,oczywicie na flomarku,a u nas za oklo 40 zl.A jakosc to??
                                                    wielka niewiadoma.Widzialem Adidasy kupione w firmowym sklepie i po tygodniu
                                                    popekaly,wiec roznie to bywa.
                                                  • aktsieta Re: Cicho wszedzie .... 15.02.06, 12:05
                                                    dobre buty to tyko szewc zrobi a nie jakaś chińska maszyna:)
                                                  • aleks44 Re: Cicho wszedzie .... 15.02.06, 12:28
                                                    jesli ma z czego,dawniewj w drewniakach chodzili i narod byl zdrowy
                                                  • aktsieta Re: Cicho wszedzie .... 15.02.06, 12:48
                                                    bo to było z drewna a nie z plastiku
                                                  • aleks44 Re: Cicho wszedzie .... 15.02.06, 12:50
                                                    to fakt,ale z drewna tez wszystkiego nie wykona
                                                  • aktsieta Re: Cicho wszedzie .... 15.02.06, 12:51
                                                    hi hi
                                                  • aleks44 Re: Cicho wszedzie .... 15.02.06, 12:54
                                                    mowie prawde,plasik,kauczuk sa bardziej rozpowszechnione
                                                  • aktsieta Re: Cicho wszedzie .... 15.02.06, 13:10
                                                    a ja tam wolę wszystko prawdziwe,lateksu nie lubię:)
                                                  • aleks44 Re: Cicho wszedzie .... 15.02.06, 23:41
                                                    jest praktyczny
                                                  • ellenai Re: Cicho wszedzie .... 16.02.06, 03:51
                                                    a skad wiesz aleks?
                                                  • aktsieta Re: Cicho wszedzie .... 16.02.06, 13:12
                                                    Aleks wie wszystko!:)Zostanie guru naszego forum oczywiście w sprawach lateksu:)
                                                  • aleks44 Re: Cicho wszedzie .... 16.02.06, 23:06
                                                    nie znam sie na tym,ale wiem co sie z tego produkuje ,przydatne rzeczy

> aleks 44
                                                  • aktsieta Re: Cicho wszedzie .... 17.02.06, 08:35
                                                    zapewne:)
                                                  • ellenai Re: Cicho wszedzie .... 18.02.06, 18:19
                                                    hehehehheheh tez sie na lateksach nie znam heheh
                                                  • aktsieta Re: Cicho wszedzie .... 18.02.06, 19:28
                                                    ciekawe gdzie aleks nabył taka znajomość :)
                                                  • aleks44 Re: Cicho wszedzie .... 02.03.06, 08:29
                                                    za oknem piekny sloneczny dzionek,czy to przyczyna dla ktorej nie ma Was na
                                                    necie ??,nie dobrze !!!
                                                    milego dzionka
                                                  • sledzik4 Re: Cicho wszedzie .... 02.03.06, 09:25
                                                    aleks44 napisał:
                                                    > za oknem piekny sloneczny dzionek,<

U mnie też dzisiaj jest pięknie. :)

> ... czy to przyczyna dla ktorej nie ma Was na necie ??,nie dobrze !!! <

Praca, praca, praca...

> milego dzionka

Wzajemnie. :D
                                                  • ellenai Re: Cicho wszedzie .... 02.03.06, 16:43
                                                    no wlasnie tez cos ostatnio zajeta jestem:(
                                                  • aleks44 Re: Cicho wszedzie .... 04.03.06, 00:40
                                                    ciemno wszedzie ,pora spac
                                                    milej nocki
                                                  • dunajec1 Re: Cicho wszedzie .... 04.03.06, 01:12
                                                    U mnie co prawda ciemno,u Ellen jeszcze nie,ale dobranoc.
                                                  • aleks44 Re: Cicho było.... 04.03.06, 16:39
                                                    bo za sciana u sasiadki, ktos wiertarka z udarem wierci,az szklanki dzwonia,
                                                    a na dworze powoli robi sie szarowka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka