sledzik4 25.07.06, 15:04 ... w Tatry. :) Bukowina Tatrzańska - na minimum tydzień. Wszystko zależy od pogody i od tego jak szybko kasiorę z Żoną - wydamy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Ja natomiast jadę... 25.07.06, 17:22 ojojoj,sledziku zycze super pobytu! fajne miejsce wybrales! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Ja natomiast jadę... 25.07.06, 22:38 Milego pobytu,dobrej pogody i duuuuzo kasy !!!,do wydawania acha,nie zapomnij zabrac rowerow pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: Ja natomiast tylko spozieram... 26.07.06, 10:10 i łzy rękawem ocieram, ale może jednak się uda jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Ja natomiast tylko spozieram... 26.07.06, 13:50 Ellenai, Danusia, Aleks - podziękuję jak wrócę. ;-) Ps. Rowerów nie bierzemy - chcemy duuużo chodzić. Wiele szlaków przejdziemy kolejny raz, w tym naszą najbardziej ulubioną Dolinę Roztoki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ja natomiast tylko spozieram... 27.07.06, 06:23 tez fajnie,bez rowerow,zmachac sie na piechote! zeby was slonko nie przypalilo! podobno niezle pali u was w pl Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Niestety, ale... 27.07.06, 08:28 ... ma sporo padać podczas naszego urlopu. :( Może to i lepiej? Będzie spokojniej na szlakach. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Niestety, ale... 27.07.06, 17:17 o kurcze sledziku! no ale przynajmniej was upal nie wymeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Niestety, ale... 16.08.06, 08:44 Było jak pisałem. Sporo deszczu, jeszcze więcej chmur. Wiatr O.K. Niezrażeni jednak taką pogodą wykorzystaliśmy urlop niemal w pełni. Moja Żona - wreszcie - weszła na Świnicę, Przełęcz Zawrat od DG, Mały Kozi Wierch, zeszła po drabince do Koziej Przełęczy.... ;-) Troszkę chodziliśmy też po słowackich Tatrach - m.in. maraton ;-) Stary Smokowiec - Polski Grzebień - Łysa Polana. Oboje bardzo szczęśliwi. :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Niestety, ale... 16.08.06, 09:10 Zostatje tylko,Wam pogratulowac i pozazdroscic.Tez bym tak chcial,wybralem sie z zona chyba w ubieglym roku na jeden dzionek,ale przelecial za szybko.Tatry po tamtej stronie sa chyba ladniejsze i szlaki lepiej przygotowane.Slowacy potrafia wszystko lepiej pokazac,a ceny jak nie nizsze to takie same.Moze teraz we wrzesniu sie tez wybierzemy ???? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Niestety, ale... 16.08.06, 16:25 ciesze sie sledziku ze sie wam wyprawa udala mimo tego ze pogoda w kratke byla! no i zazdroszcze wam,w tatrach nigdy nie bylam:( aleks ,wlasnie musisz sie wybrac!moze nawet i na slowacka strone! Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Niestety, ale... 21.08.06, 17:17 Oto historia naszej (tatrzańskiej) choroby. ;-) tatry.inspiration.pl/viewtopic.php?t=2910 Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Niestety, ale... 21.08.06, 19:57 Czesku zdjecia piekne,choc przyznam ze tylko czesc z nich ogladnalem.Starsznie wolno mi sie otwieraja ,a potem wyskakuje "BŁĄD:URL......"Moze poznej bedzie lepiej.A w jaskini Bielianskiej,byliscie ????,to tylko kawalek drogi od Łysej Polany.Natomiast kondycji,to Wam tylko pozazdroscic !!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Niestety, ale... 21.08.06, 19:59 o tak ,kondycji trzeba zazdroscic ! super wyprawe mieliscie Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Niestety, ale... 22.08.06, 09:44 aleks44 napisał: > ... w jaskini Bielianskiej,byliscie ???? < Ładnych kilka lat temu. Najpierw sami, a później z dziewczynkami (córka i młodzsza siostra Żony). Teraz przemierzamy szlaki po których jeszcze nie chodziliśmy. W polskich Tatrach zastało nam kilka szlaków łączących. Szczyty, przełęcze, doliny zdobyliśmy wszystkie - z tych dostępnych oczywiście. Poza szlakami się nie poruszamy :D Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Niestety, ale... 22.08.06, 20:10 zazdroszcze,ja nie znam szlakow w Tatrach,owszem kilka lat wstecz bylismy nad Morskim Okiem,planowalismy jeszcze Doline Pieciu Stawow,ale jakos tak zeszlo ze do dzis nie bylismy.Laze tylko po naszych Beskidach,a wlasciwie jezdze.Jesli chodzi o Slowackie jakinie ,to mam w planie,bo jest ich w sumie chyba 11,wiec moze jeszcze uda mi sie w tym roku,jakas zaliczyc Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Niestety, ale... 22.08.06, 23:17 Aleks,ja mialem blizej w Tatry a nie bylem,a teraz?Ehhh. Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Niestety, ale... 23.08.06, 14:01 Aleks (i nie tylko) - fotki zmniejszone - możesz klikać. ;-) tatry.inspiration.pl/viewtopic.php?t=2910 Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Niestety, ale... 23.08.06, 16:45 Dunajec nie przejmuj sie,jak wstawales rano ,to Tatry miales w zasiegu reki,wiec tak jak bys tam byl. Sledziku dziekuje, otwietraja sie dobrze,ale musze leciec na dzialke,potem skoncze ogladanie Odpowiedz Link Zgłoś