Dodaj do ulubionych

Czy w Nowym Sączu...

02.12.03, 09:00
Taka sama dziś mgła jak w Krakowie? Od wczoraj po Krakowie przelewa się mgła,
wstrętna i obleśna. Z mojego okna widzę Wisłę, ale dzisiaj mogę sobie tylko
wyobrazić gdzie ona jest... nad rzeką i wokół niej rozściela się biała
nicość, która gęstnieje z minuty na minutę.
Ciekawe, czy Dunajec, Kamienica, czy nawet Łubinka zachowują się dziś tak
samo? Tylko pewnie dużo ładniej...
Obserwuj wątek
    • alinca Re: Czy w Nowym Sączu... 02.12.03, 09:14
      Nie wiem jak jest w saczu. Moge za to opisac warunki meteorologiczne w
      Strasbourgu: chmury i troche szaro. Ale nie zimno. Wiec calkiem mily listopad.
      Buziaki!!
    • alinca Re: Czy w Nowym Sączu... 02.12.03, 09:14
      Nie wiem jak jest w saczu. Moge za to opisac warunki meteorologiczne w
      Strasbourgu: chmury i troche szaro. Ale nie zimno. Wiec calkiem mily grudzien.
      Buziaki!!
      • elp1 w Nowym Sączu... 02.12.03, 09:48
        pięknie!
        Słońce i ciepło, a nawet na niektórych parkowych krzewach... pąki jakby chciały
        się otwierać.
        Grudzień, a zimy nie widać.
        Ale wiecie co?
        Na ulicach widać za to jeżdżące piaskarki.
        Gdy będa potrzebne z pewnością ukażą się komunikaty, że limity kilometrów
        wykonane i paliwo zaplanowane na zimowy sezon wykorzystane
        • adam.67 Pozazdrościć... 02.12.03, 13:18
          wypada, choć nie jest to czyste uczucie, żal...

Zdaje się, sądeccy drogowcy zaskoczyli zimę, tym razem, pomodlić się wypada,
          żeby tylko nie poszła para w gwizdek, a drogowcy zmęczeni hiperaktywnością
          pogrążą się w błogim śnie z poczuciem dobrz spełnionego obowiązku,
          pozostawiając ciekawe miejsca takie jak Trzetrzewina, Wysokie, Krzyżówka, i
          parę innych atrakcyjnych zimą odcinków specjalnych ;)
          • ellenai Re: Pozazdrościć... 02.12.03, 16:09
            adam swietne watki zaczynasz:)))))))i ten komentarz,ze nowosadeckimi
            drogowcami zaskakujacymi zime hehehehheh:))))) ale mnie rozbawil:)))))))))))))
            U mnie tez takie mgly,ale ja lubie,choc oczywiscie macie racje ,ze
            najpiekniejsze mgly to sa w Nowym Saczu.Sennie bardzo tutaj jest(zupelnie jak u
            alincy:)))tutaj tzn,w kolorado:)))).Wiesz co Adam? ja tez sie tak zastanawiam
            bedac tutaj nad tak trywialnymi rzeczami jak pogoda w Saczu i okolicach:))
            pozdrawiam was wszystkich serdecznie:))))))
            • adam.67 Re: Pozazdrościć... 03.12.03, 09:00
              wiesz, czasami miewam takie nastroje... trochę sarkastyczne, trochę (pardon)
              upierdliwe, jak to zodiakalne Raki miewają ;) wtedy wątki wychodzą równie
              charakterystyczne. Ale jak wiesz, lubię pisać, dyskutować, lubię takie klimaty,
              i sam chętnie je tworzę. Miło mi, że ktoś to odbiera tak sympatycznie, oh yeah
              really jak to mówią w Twoich obecnych stronach ;)

To, że zastanawiasz się nad sprawami trywialnymi, to znaczy, że jesteś
              normalnym, myślącym człowiekiem i tyle. Prawdziwa sztuka to zdać sobie sprawę z
              tego, że życie obfituje w takie właśnie trywialności, i nie można od nich
              odciąć się raz na zawsze.

3maj się tam ciepło :)))))))
              • elp1 TAK 3mać ;) 03.12.03, 10:08
                adam.67 napisał:

> Prawdziwa sztuka to zdać sobie sprawę z tego, że życie obfituje w takie
                > właśnie trywialności, i nie można od nich odciąć się raz na zawsze.

bo niby dlaczego i po co się odcinać?

Pozdrawiam Was NIEODCIĘTYCH :)
                • ellenai Re: TAK 3mać ;) 03.12.03, 16:02
                  odciac sie chyba nie mozna,bo to jest czescia nas i juz, chcemy tego czy nie.A
                  Adam ma racje z ta trywialnoscia, bo zycie wbrew pozorom nie sklada sie z
                  samych wielkich rzeczy ktore sie nam przydarzaja ale tych malych,niby
                  niestotnych.To one nadaja zyciu koloryt,uwielbiam to!!!!! pozdrawiam was
                  serdecznie:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka