shadok 27.01.02, 21:30 Temat Ukrainy przewija się przez wiele wątków. Niech więc będzie jeden, w którym będziemy o niej pisać. Szczególnie liczę na relacje osób (a jest ich kilka na tym forum), które miały okazję tam być. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malopolanin Re: Ukraina 27.01.02, 21:31 shadok napisał(a): > Temat Ukrainy przewija się przez wiele wątków. Niech więc będzie jeden, w > którym będziemy o niej pisać. Szczególnie liczę na relacje osób (a jest ich > kilka na tym forum), które miały okazję tam być. Shadok - jesteś moim brsatem bliźnialiem choć straszym :) Znów myślisz o tym wątku co ja. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Ukraina 27.01.02, 21:32 Ustaliliśmy już, że nie bratem tylko klonem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moore,MP Czy można mniej miły temat? IP: 193.0.110.* 27.01.02, 21:53 Mianowicie Cmentarz Orląt. Czy mer Lwowa jest u siebie czymś w rodzaju króla, czy też Kuczma tylko udaje wolę współpracy? (jedno nie wyklucza drugiego). Wiecie, kiedy będzie otwarcie, bo coś mi się obiło, ale zapomniałem. Czy bedzie to uroczystość kamerlana, czy też pretekst do kolejnego zjazdu prezydentów w celu pokazania, jak bardzo się kochamy? Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Czy można mniej miły temat? 27.01.02, 21:56 W lutym mają oficjalnie otworzyć. Władze Lwowa zgodziły się na Lwy i tablicę. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Czy można mniej miły temat? 27.01.02, 21:58 Jaśnie nam panujący na pewno pojedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moore,MP Re: Czy można mniej miły temat? IP: 193.0.110.* 27.01.02, 21:59 moment, moment - LWA? przecież były DWA LWY! JNP znów wycałuje się z Leonidem :) Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Czy można mniej miły temat? 27.01.02, 22:01 Oby się mu tylko kontuzja nie odnowiła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moore,MP Re: Czy można mniej miły temat? IP: 193.0.110.* 27.01.02, 22:03 A jak Siwiec zechce ucałować Ziemię Lwowską? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu Re: Czy można mniej miły temat? IP: *.gazeta.pl 28.01.02, 16:08 ukraina jest piekna a kijów naj... Odpowiedz Link Zgłoś
ann1 Re: Czy można mniej miły temat? 28.01.02, 16:10 Gość portalu: kóniu napisał(a): > ukraina jest piekna a kijów naj... a wcale nie, bo Kamieniec jest bardziej NAJ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu Re: Czy można mniej miły temat? IP: *.gazeta.pl 28.01.02, 16:12 skoro tak uważasz dla mnie kijów jest lepszy ale kamieniec też jest sopoko Odpowiedz Link Zgłoś
ann1 Re: Czy można mniej miły temat? 28.01.02, 16:14 masz rację, każdemu może podobać się co innego i nie można mówić, że ktoś nie ma racji... ... a podobają mi się też te mniejsze miejscowości na Krymie - Jałta, Ałupka, Ałuszta - też są sympatyczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Czy można mniej miły temat? 28.01.02, 21:59 A dla mnie Lwów. Tak podobny do Krakowa... Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Czy można mniej miły temat? 04.02.02, 11:21 Już przeprosił i teraz tego nie zrobi. Ale dla mnie liczy się prawdziwe pojednanie, a nie gesty polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Ukraina 01.02.02, 21:15 Czy znasz we Lwowie jakieś kwatety prywatne, bo chciałbym tam zabrać rodziców, oczywiście za przystępną cenę. Odpowiedz Link Zgłoś