lola_22 05.04.07, 15:36 Czy któraś z was posiada i używa chustę wiazana ellaroo ? Czy te chusty sa grube /cienkie , miękkie/sztywne, jak sie je nosi ? - interesuje mnie każda opinia na ten temat. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: ellaroo 05.04.07, 15:49 z tego co pamiętam to chyba guru taką miała.. a z tego co wyczytałam na TBV - nie mają splotu krzyżowego i są raczej cienkie Odpowiedz Link
llulla1 Re: ellaroo 05.04.07, 15:56 Na TWB pisza, ze sa cienkie,niestety nie tak wygodne jak chusty o splocie skosnokrzyzykowym. Ale te kolory! :) Odpowiedz Link
guruburu Re: ellaroo 06.04.07, 22:21 Nie, nie mam takiej, tylko 'podobną' - tkaną w Gwatemali, też o zwykłym splocie (kupiłam używaną przez ebay niemiecki po bardzo okazyjnej cenie :P). Tak właśnie jest - ellaroo nie są skośnokrzyżowe, dzięki temu właśnie mogą być cienkie (tak piszą użytkowniczki na TBW) - moja chusta jest b. cienka, kupowałam ją głównie na lato i na krótsze noszenie do sklepu itp. itd. Przy cięższym dziecku (mnie jakoś 10 kg w tej chuście za bardzo nie uwierało, koło 12 kg zaczęło) moim zdaniem nie jest tak wygodnie jak w chuście o specjalnym splocie. A kolory - fakt - boskie :) Odpowiedz Link
lola_22 dziekuje za opinie ! 10.04.07, 23:37 BRAK SPLOTU POZWOLIL MI CHWILOWO WYBIC SOBIE TAKOWA Z GLOWY , ALE KOLORY CHYBA NIE POZWOLA O SOBIE ZAPOMNIEC! Odpowiedz Link