Dodaj do ulubionych

dziecinada

06.12.03, 16:03
Chcialem odpowiedziec okowicie (aka "m.a.r.y.s.i.a."), ale technicznie nie
bylo to mozliwe w watku do tego przeznaczonym(funkcja "odpowiedz" znikla,
czyzby cenzura?)

Okowita obrazila sie, ze ktos spoza "starej gwardii"(czyli Inny Obserwator)
osmielil sie wepchac swe "nieproszone lapska" w to swiete, kultowe
miejsce....
Zostales Obserwatorze nazwany "obesranym gowniarzem" i jeszcze sie kajasz?
Dlaczego? A moze jeszcze przeprosisz okowite, ze w ogole tu piszesz?
Na tym forum osoby nowe i piszace inaczej zawsze byly tepione...i to
wszelkimi mozliwymi sposobami, az w koncu same przestawaly pisac i uciekaly
w sina dal, byle dalej od tego paranoidalnego swiata forum Jaslo...
Obserwuj wątek
    • 0kowita Re: dziecinada 06.12.03, 16:20
      I znowu ta stara..... niczym nie uzasadniona fobia ???????????????

Nie będę wyłuszczać tutaj o co chodzi w tej sprawie z Obserwatorkiem
      bo po co.... dobrze wiesz o co chodzi.

Na tym forum wypowiadanie się w imieniu ogółu zawsze było źle widziane dlatego
      w imieniu wyłącznie własnym ...... chętnie i z radością powitam CIEBIE wśród
      moderatorów tego forum.
      • adas49 ja moderatorem? chyba kpisz kobieto... 06.12.03, 16:43
        Nie dla mnie zbytki, marnosci i prozna slawa swiata tego prowadzaca w slepa
        uliczke zadufania ...

• 0kowita Re: a.. szkoda 06.12.03, 16:52
          A szkooooooda !!!!!!

Ale rozumiem....... dużo wygodniejsze jest miejsce w opozycji. Ja też nie
          chciałabym być w partii rządzącej tylko w tej, która krytykuje i wybrzydza.
    • s_z_a_k Zostaw Innego ! Ma rozum 06.12.03, 22:21
      INNEGO ZOSTAW :((( WRRR..
      Bardzo go lubie :)))) onnn MMMMaaa COŚ :)

• ouimet Re: Zostaw Innego ! Ma rozum 06.12.03, 23:36
        walczacym o adminowanie-z okazji sw.Mikolaja-Trzymajcie sie...Zawadzka
      • inny.obserwator Re: Zostaw Innego ! Ma rozum 06.12.03, 23:43
        s_z_a_k napisał:

> INNEGO ZOSTAW :((( WRRR..
        > Bardzo go lubie :)))) onnn MMMMaaa COŚ :)

Hmm... zmieniłeś zdanie, czy ja coś przeoczyłem?:)
    • inny.obserwator Re: dziecinada 06.12.03, 23:48
      adas49 napisał:

> Zostales Obserwatorze nazwany "obesranym gowniarzem" i jeszcze sie kajasz?
      > Dlaczego?

Tylko ustąpiłem, bo chyba nie ma o co walczyć...

> Na tym forum osoby nowe i piszace inaczej zawsze byly tepione...i to
      > wszelkimi mozliwymi sposobami, az w koncu same przestawaly pisac i uciekaly

Uciekały i dalej to robią, bo jest to chwilami przykre...
      • jarmulka Re: dziecinada 07.12.03, 02:42
        I tak oto niepohamowna zadza wladza nad mysla ,slowem i czynem forumowych
        ludkow doprowadzila do puczu a lejaca sie hektolitrami zolc zalewa kolejne
        watki ,z ktorych od czasu do czasu wychyla sie glowa tonacego jaslanina z
        rozwarta do krzyku japa...chowajac sie pospiesznie przed opadajaca ze swistem
        legendarna kostusza kosa,ktorej wtoruje nie wiedziec czemu znienawidzony
        harnasi labedzi spiew...mowcie jednak i piszcie co chcecie ja i tak od czasu
        do czasu z sentymentem dopisze pare dyrdymalow...
      • 0kowita Re: dziecinada 07.12.03, 08:22
        inny.obserwator napisał:

> Tylko ustąpiłem, bo chyba nie ma o co walczyć...

Walcz !!
        Chciałeś być moderatorem a uciekasz przed jedną, głupią babą ?????
    • 0kowita Re: o wypędzaniu i inne uwagi...na poważnie 07.12.03, 11:36
      I ja wiele przeczytałam tu przykrych słów skierowanych do mnie..... w tym
      również od osób na ktorych sympatii mi zależy... ale nie wyrywam włosów z
      głowy.Nie płaczę, nie biadolę po sto razy, że się mnie stąd wypędza.Nie
      piszę....."jakie to forum nietolerancyjne bo nie lubi Marysi."
      Cos mnie zniechęci to mnie tu nie ma. Coś mnie rozzłości to pyskuję nie bacząc
      na to, że moje pyskowania były wypominane nawet po roku.Pyskuję "od siebie" a
      nie chowam się za inne nicki.

To tyle w tym temacie...... nie spodziewam się tu oklasków a wręcz przeciwnie.
      • adas49 oklaski, klapsy, sukcesy i porazki... 07.12.03, 16:40
        Alez Marysiu .....usmiechnij sie. Wole, kiedy jestes wesola...
        Kto sie czubi, ten sie lubi...
        • 0kowita Re: oklaski, klapsy, sukcesy i porazki... 07.12.03, 20:29
          :))
          • gadacz Re: oklaski, klapsy, sukcesy i porazki... 08.12.03, 14:01
            No to pięknie :) Nie spodziewałem się takiej hiszpańskiej inkwizycji i Marysi
            w roli inkwizytora piszącą "Młot na innego.obserwatora". Nie można być
            Marysiu "za a nawet przeciw" - albo się jest tolerancyjnym albo się kogoś nie
            toleruje i wtedy się tolerancyjnym nie jest.
            Jakie znaczenie ma wiek w necie ? Cały urok netu w tym, że ten kto pisze ma
            tylko tyle do napisania tyle ile ma głowie a nie w kalendarzu. Żaden ze
            starych wyjadczy, prócz mnie nie dało się wpieprzyć w moderowanie, to niech mi
            obserwator pomoże, bo ja człek zalatany i nie podłączony na stałe (weekendy)
            do repsirat.... sorry netu. Nic nikomu Obserwator nie wytnie - a jak wytnie
            to zawsze można to przywrócić. Zresztą można tak zrobić by to co do wycięcia
            było wskazane przez Was. Uczciwie się przyznam, że wywaliłem posty uczciwej (i
            to nie wszytskie) bo pisanie o tym kto kumu daje dupy w 40 tys. mieście -
            chcoćby to była prawda jest po prostu niedopuszczalne. Do oceny takich postów
            nie trzeba być wcale alfą i omegą - wystarczy tylko trochę zdrowego rozsądku.
            Dla przeciwagi - zgłoś się Marysiu na Moderatora i możesz stworzyć równowagę
            dla Obserwatora - bo w ten sposób również stawiasz się w opozycji do
            opanowanego rządzą władzy i zaszczytów gadacza.
            Amen.
            To mówiłem ja MODERATOR !
            Można usiąść.
            • 0kowita Re: moderowanie 08.12.03, 19:19
              Moderowanie to zadne zaszyty , żadna władza....to trudne decyzje. dotychczas
              nasze forum bylo pod opieką redaktorów gazety w Rzeszowie, którzy olewają
              wszystko ...... widać to wyraźnie na wszystkich forach podkarpacia.Nic się tu
              nie usuwa. Teraz to forum znalazło się wśród prywatnych.Fora prywatne
              są "inwigilowane" przez adminów głównych. Będą sprawdzać co usuwacie a co
              nie .Mam trochę czasu to bywam i ówdzie.Widziałam, że zamykano fora gdzie
              właściciel nie usuwał treści niezgodnych z regulaminem.Tutaj moderatora, ktory
              nie bedzie działał tak jak oni chcą porostu pozbawią władzy.

CDN
              (nie nabijam postów tylko mam przerwy w 'dostawie" netu ..nie chcę by mi znikło)
              • 0kowita Re: moderowanie 08.12.03, 19:35
                Weźmy np. mój tekst z "obesranym gówniarzem". Czy narusza on regulamin ?
                Tak.. bowiem obraża uczucia innego użytkownika forum. Ale z drugiej strony ...
                gdzie wolność słowa ? Oni są tu bardzo dumni z wolności słowa na forum GW.
                A więc jaka jest prawidłowa decyzja ? Usuwać czy nie ? Ja nie wiem ...a
                obserwator bedzie wiedział ?
                Wybacz mój drogi Gadaczu ale takie projekty, że on będzie usuwał a Ty
                przywracał lub on tylko będzie się przyglądał..... wydają mi się ździebko
                niepoważne.
                Wiek nie ma znaczenia w necie, Obserwator rzeczywiscie nikogo nie obraził...
                kiedyś nawet mnie wzruszył pisząc, że będzie uwodził Marysię ale moim zdaniem
                powinien pozostać maskotką forum.

CDN
                • 0kowita Re: moderowanie 08.12.03, 19:45
                  Ja nigdy nie zostanę moderatorem nie tylko dlatego, że wolę być w opozycji ale
                  ze względu na moje cechy charakteru......piszę teraz o SOBIE a nie o wirtualnej
                  postaci.
                  Nie umiem decydować. Umiem pouczać, wymądrzać się , marudzić ale nie umiem
                  podejmować decyzji. Zawsze chciałam mieć koło siebie kogoś kto wie lepiej i
                  zadecyduje za mnie.
                  Jestem osobą bardzo i zawsze z siebie niezdowoloną.Gdybym dostała ten "klucz"
                  pomalutku... pocichutku usuwałabym swoje debilne teksty a chyba nie o to chodzi.

Gdyby przyszło tak, że nie byłoby nikogo chętnego do moderowania to..... niech
                  forum szlag trafi...... ja nie będę.
                  • ouimet Re: moderowanie 08.12.03, 20:14
                    okowita-ty jestes WIELKA w Swojej bezposredniosci...Moj Boze,gdziez szukac
                    teraz tak super fajnej baby?Nie przekreslam Kobiet jako takich,lecz coraz
                    trudniej spotkac normalna niewiaste,a nie jako kobiete po ewolucji
                    emancypacjii....

• 0kowita Re: moderowanie 08.12.03, 20:29
                      Hmmm.... Ty mnie podrywasz czy sobie ze mnie kpisz, hę ?
                • inny.obserwator Re: moderowanie 08.12.03, 20:46
                  0kowita napisała:

> Wiek nie ma znaczenia w necie, Obserwator rzeczywiscie nikogo nie obraził...
                  > kiedyś nawet mnie wzruszył pisząc, że będzie uwodził Marysię (...)

Heh..Kiedy?:)))
                  Chyba jednak się nie udało;)

> moim zdaniem powinien pozostać maskotką forum.

Też może być:)
                  • 0kowita Re: moderowanie.....In.obserwator 08.12.03, 21:04
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=226&w=7805354&a=7848942
                    Jeszcze gdzieś było ale nie chce mi się szukać.

Mówiłam Ci, że ja mam bardzo dobrą pamięć...... ale jest to cecha , ktora
                    raczej utrudnia niz ułatwia życie.
                    • inny.obserwator Re: moderowanie.....In.obserwator 08.12.03, 21:11
                      :) ale ogólnie wątek był głupi
                      • 0kowita Re: moderowanie.....In.obserwator 08.12.03, 21:16
                        To był okres upadku forum , dużo głupot tam było.....teraz będzie lepiej.....
                        przynajmniej tak bym chciała.
                • gadacz Re: moderowanie 10.12.03, 13:46
                  0kowita napisała:

> Weźmy np. mój tekst z "obesranym gówniarzem". Czy narusza on regulamin ?
                  > Tak.. bowiem obraża uczucia innego użytkownika forum. Ale z drugiej
                  strony ...
                  > gdzie wolność słowa ? Oni są tu bardzo dumni z wolności słowa na forum GW.
                  > A więc jaka jest prawidłowa decyzja ? Usuwać czy nie ?

Wydaje mi się że nie usuwać - nie napisałaś że Jaś Kowalski urodzony...
                  zamieszkały ... to "obesrany gówniarz", tylko nick. Nicki mają takie ryzyko
                  zawodowe. Więc niech sobie będzie Twój pościk nabijał nam do 19.000.
                  • gadacz Re: moderowanie 10.12.03, 14:28
                    Acha. Gdyby ktoś napisał że "gadacz to obesrany gówniarz" - też bym nie
                    wykasował.
                    PS. he he z tego gówniarza to nawet bym się ucieszył.

• 0kowita Re: moderowanie.... gadacz 10.12.03, 19:45
                      gadacz napisał:

> Acha. Gdyby ktoś napisał że "gadacz to obesrany gówniarz" - też bym nie
                      > wykasował.
                      > PS. he he z tego gówniarza to nawet bym się ucieszył.
                      >
                      >

Masz to jak w banku. Gdy wyprowadzisz mnie z równowagi o "obesranym
                      gówniarzu " nie zapomnę ....hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka