doradcazawodu 26.01.06, 17:21 Ogromna prośba! Zechcielibyscie odpowiedziec na pytanie? Dlaczego warto zostać w małej, swojej miescowości i nie uciekac do dużego miasta? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotes Re: PyTanie 26.01.06, 19:55 Warto... jeśli masz odwagę żyć po swojemu, warto, jeśli nie boisz się ryzyka bo o pracę ciężko... masz szansę zachować tożsamość i nie poświęcić jednego, krótkiego życia na pastwę kariery i nieustannej gonitwy za paniądzem :) Odpowiedz Link
im.aisha Re: PyTanie 26.01.06, 21:50 Myślę, że dla poczucia przynależności do jakiegoś miejsca warto poświęcić karierę (hipotetyczną), pieniądze (hipotetyczne) i co tam jeszcze można mieć w dużym mieście (hipotetycznie). Warto zostać, jeśli czuje się, że tylko w tym jednym miejscu można mieć Dom - nie zwykły dom w sensie cztery ściany i dach. Trochę górnolotnie zabrzmiało, ale co tam. Przedferyjne pozdrowienia :-) Odpowiedz Link
briken_miken Re: PyTanie 31.01.06, 17:12 A dlaczego nie? Ja jush po trochu odpowiedziałem w wątku: "Bogaci czy biedni"... Żeby mieć przede wszystkim spokój, zdrowym być. Nie stresować się. Myślę, że każdy powinien robić to na co ma ochotę, a jeśli komuś nie chce się żyć w mieście, niech przeniesie się na wieś. Niekoniecznie na własną, rodzinną. Odpowiedz Link
versee Re: PyTanie 11.02.06, 11:16 NIE WARTO ZOSTAC. TAKA PRAWDA. TAKIE ZYCIE. SAMA SIE PRZEPROWADZILAM DO DUZEGO MIASTA Z POWODU PERSPEKTYW TAKIE ZYCIE Odpowiedz Link