j.tomeczek 04.04.06, 20:22 Poratujecie mnie? Nie wiem, jakie wybrać. Interesuje mnie głównie takie z mat- infą na wysokim poziomie. Mickiewicz, Słowacki, Skłodowska, Kopernik? I gdybyście mogli coś o Piecku (nie wiem, czy tak się to pisze) napisać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yo_anna4 Re: LO w Katowicach 09.04.06, 13:05 wejdz na strone www.hido.forall.pl jest to forum szkół katowickich. popytaj sie :) no a pik jest chyba jesdna z lepszych szkol jesli chodzi o przedmioty scisle Odpowiedz Link
mysiaczka Re: LO w Katowicach 16.04.06, 14:34 heh :) ja chodzłam do piecka do klasy mat-fiz-inf i zeby jakis wysoki poziom maty tam byl to nie powiem... tzn moze i byl ale w klasie mat-fiz-mat bo oni mieli duzo matmy i najlepszych nauczycieli, ale klasy mat-fiz-inf nie polecam ... poszlam do tego lo z zainteresowaniem matematycznym i niestety moja wiedza matematyczna spadła :( jak do piecka to TYLKO na mat-fiz-mat,tam sie zainteresuja Twoja matematyka , Ci ludzi umieja matme ! serio serio !!!a imformatyki chyba nie maj mniej, a jak tak to niewiele mnie, fizyka... zależy z kim bedziesz miał ale do mat-fiz-mat raczej sie staraja dac do rzeczy nauczycieli bo tam są mózgi :) ja żałuje ze nie poszłam własnie do mat-fiz-mat, bo dostałabym sie bez problemu :/ jeszcze jakieś pytanka ? chetnie odpowiem :D pieck ... mam sentyment ... Odpowiedz Link
alienor_rose renomowane lo. 12.12.06, 14:01 renomowane szkoly są fajne,ale wydaje mi się,ze ważniejsze jest to aby zgodnie z edukacją odnależć wlasne miejsce wsród ciekawych ludzi i uczyć się tego co napra wdę nasz interesuje. Odpowiedz Link