Dodaj do ulubionych

edukacja?????

16.05.03, 19:08
ehh... wlasnie sie dowiedzialem bardzo ciekawej rzeczy...
Pani poslanka Berger z Samoobrony (niech Wszechmogacy nas broni przed ta
banda) w przyszlym roku bedzie sie przymierzac do zdawania matury. Na prawde,
czasem sie zastanawiam po to nam ta cala edukacja. Wystarczy wyjsc na drogi,
oblac policje gnojowka, pokazac sie do kamery i potem tylko zasiasc w
parlamencie. Wstyd
Obserwuj wątek
    • xavier11 Re: edukacja????? 16.05.03, 19:42
      Ja o posłance Renacie Beger też słyszałem fajną rzecz: podobno Lepper chciał,
      żeby ona została ministrem finansów w jego rządzie (który według niego już
      wkrótce powstanie). Ostatnio jednak - chyba po jej "błysktotliwych"
      wypowiedziach - przewodniczący Samoobrony postanowił zrobić z niej szefa biura
      politycznego...
      • kolega.maynard Re: edukacja????? 17.05.03, 00:23
        ta...
        najlepsze bylo, jak w "kropce nad i" opowiadala o swoim "przestudiowaniu" prawa
        karnego w weekend, bo musiala sie przygotowac do pracy w komisji sledczej :)
        Przykre, ze tacy ludzie zajmuja takie stanowiska.
    • bonk_ts Re: edukacja????? 17.05.03, 10:42
      Męża ściągnęła wzrokiem. Mówią, że ma specyficzny. "Kolega twierdzi nawet, że
      mam kurwiki w oczach" - mówi o sobie posłanka Renata Beger z Samoobrony: 45
      lat, mąż, dwoje dorosłych dzieci, troje wnucząt. Seks lubi "jak koń owies" i
      opowiada o tym bez zażenowania.
      Zapowiadana przez "Super Express" i zamieszczona w gazecie w piątek rozmowa z
      Renatą Beger o seksie i sposobach na mężczyzn, jeszcze przed publikacją
      wzbudziła ogromne emocje. Nic dziwnego, zważywszy temat i szczerość
      parlamentarzystki, indagowanej przez dziennikarkę.
      Posłanka mówi, że nigdy w życiu nie została poderwana i nie lubi tego, gdy
      ktoś "samczym sposobem" próbuje ją poderwać. Ale przyznaje, że lubi mężczyzn
      silnych, konkretnych, słownych i punktualnych. Żoną Andrzeja Leppera stanowczo
      nie chciałaby być, bo byłoby to bardzo krótkie małżeństwo. "Mamy charaktery,
      które się nie przyciągają, a wręcz przeciwnie" - powiada.
      A czy poszłaby na randkę z posłem Ziobro? - "Gdybym już miała oszaleć, to nie
      w tym typie. Zawsze żartuję, że skorzystałabym z towarzystwa młodego
      mężczyzny. A poseł Ziobro ma 33 lata".
      Renata Beger nie kryje, że lubi seks "jak koń owies". Zastrzega jednak, iż
      mówi o zdrowym seksie. Takim, który uprawia mężczyzna z kobietą i kobieta z
      mężczyzną. Nie o wymuszonym, udawanym, co - według niej - często przydarza się
      kobietom.
      Na pytanie, czy sama nie udaje orgazmów - posłanka odpowiada: "Nigdy. Jeśli
      jestem zmęczona, to po prostu orgazmu nie przeżywam. Jedni lubią seks
      wieczorny, inni poranny. Mnie bez różnicy, choć wolę wieczorem. Oj, tydzień
      już nie byłam w domu, aż mi się krew burzy przy takich tematach".
      Jej pasją jest czytanie. Mówi, że czyta wszędzie, nawet w gościnie. "Uciekam
      wtedy do kibla, bo muszę skończyć. Czasem się dziwią, co ja tak często do
      toalety latam. A ja klapę w dół i czytam". Obrazów nie ma, bo "nie lubi ścian
      dziurawić".
      Renata Beger za rok planuje podejść do matury. Była kierownikiem punktu skupu
      mleka, postawiła pieczarkarnię, szklarnię i masarnię. Prowadzi z mężem 200-
      hektarowe gospodarstwo. Czy teraz poważnie myśli o tece wiceministra
      finansów? - "to media tak myślą. Ja - gdzieś blisko ministra chciałabym być.
      Niekoniecznie wiceminister. Ale podsekretarz. Nie jestem pazerna na władzę".
      "Super Express" ruszył także tropem "kurwika". Językoznawcy, prof. Jerzemu
      Bralczykowi określenie to kojarzy się nie najlepiej: - "To zachęta do pewnych
      zachowań erotycznych. Bardziej pasuje na pobocze szosy katowickiej niż do
      Sejmu".
      Znany z krasomówstwa Lech Wałęsa, usłyszawszy o "kurwikach" - zaniemówił. A po
      chwili oświadczył, że by się na to nie zdecydował: "poza wiekiem grzeszności
      jestem. Z męskich spraw pozostało mi golenie. Poza tym takich słów nie używam,
      bo jestem po prawej stronie".

Brukowiec Super Express i wspomniana Beger..... :O :O
      • djasmo Re: edukacja????? 17.05.03, 11:58
        edukacja w tym kraju to dno, od którego nie odbije nas "jaśnie Oświecona"
        posłanka Beger
      • kolega.maynard Re: edukacja????? 17.05.03, 17:01
        szit... ja wiedzialem ze to jakis brukowiec musial sie w to angazowac...
      • xavier11 Re: edukacja????? 17.05.03, 17:50
        "Nierządem Polska stoi..."
        • deithwen777 Re: edukacja????? 17.05.03, 21:20
          niestety nasi "wybrańcy narodu" prezentuja zalosny poziom (wiekszosc z nich
          przynajmniej)
          • kolega.maynard Re: edukacja????? 17.05.03, 23:05
            ale zobacz jak to świadczy o Polakach...
            Choc w innych krajach tez nie jest najlepiej ostanimi czasy: Norwegia, Austria,
            Francja i pewnie jeszcze wiecej, tylko nie mam o tym pojęcia

... no i nie wymienilbym najwazniejszego kraju z burdelem na najwyzszym
            szczeblu: USA
            • deithwen777 Re: edukacja????? 19.05.03, 12:46
              drogi kolego maynard USA mają najtrwalszą i najlepiej rozwiniętą demokracje na
              świecie więc mi tutaj nie gadaj o jakimś burdelu!
              • kolega.maynard Re: edukacja????? 19.05.03, 16:10
                akurat nie chodzilo mi tu o system, tylko o "wybrancow narodu". Tak sie akurat
                sklada, ze ich prezydent rowniez nie bryluje jesli chodzi o wyksztalenie (i
                szeroko pojeta inteligencje).
                A co do tej ich demokracji.... Hitlera tez na poczatku poparl lud,
                demokratycznie :P
                przepraszam, ujawniaja sie moje anty-amerykanskie poglady :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka