Dodaj do ulubionych

Praca dla mam

16.04.12, 14:32
Witam,

Firma Universal Agent Spółka Akcyjna, rusza właśnie z nowym projektem skierowanym do mam! Poszukujemy osób rzetelnych, odpowiedzialnych, które pragną połączyć wyzwania macierzyństwa z pracą zarobkową.

Nasze wymogi:

- komunikatywność
- znajomość obsługi komputera

Gwarantujemy:

- elastyczny grafik
- atrakcyjne zarobki
- bezpłatne szkolenia,
- pracę w przyjaznym zespole
- niezbędne narzędzia do pracy

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie cv na adres : rekrutacja@universalagent.pl, z dopiskiem 'praca dla mam'
Obserwuj wątek
    • joanna.aroma Re: Praca dla mam 23.04.12, 08:42
      Poszukuję 5 odpowiedzialnych osób do sprzedaży bezpośredniej lub przez Internet. Mile widziane doświadczenie i znajomość rynku. Wymagana miła aparycja i samodzielność.
      Nie przesyłać CV, tylko napisać kilka słów o sobie.

Praca dodatkowa! Z początku tylko prowizja, później możliwość większego zarobku.

Zgłoszenia przesyłać na e-mail: joanna.aroma@op.pl

W e-mailu proszę podać numer GG lub Skype - w celu ułatwienia kontaktu.

Zgłoszenia bez numeru GG, lub Skype nie będą rozpatrywane!!
      Kontakt w ciągu 24h.
    • sylwia700 Re: Praca dla mam 13.05.12, 17:14
      Dzień dobry.Jestem mamą 2letniej córeczkę .Mieszkam w Krakowie i szukam pracy jestem zainteresowana Państwa ofertą pracy tylko proszę o informację w jakim mieście jest ta praca.

• sandra-siemianowice Re: Praca dla mam 25.07.12, 20:25
        Witam serdecznie mam dla Pani ofertę współpracy.
        Pracuje Pani w domu przez internet kiedy Pani odpowiada. Sama decyduje Pani jak i ile poświęci na tą pracę czasu. Jeżeli jesteś osobą aktywną, lubiącą kontakt z ludźmi lub wychowujesz dziecko i masz tylko część dnia wolnego od innych zajęć, lubisz niezależność i nienormowany czas pracy, chcesz wreszcie dobrze zarabiać lub jesteś osobą samotną i kontakt z ludźmi jest dla Ciebie rzeczą bardzo istotną, warto zastanowić się nad podjęciem pracy w naszej Firmie

Napisz a otrzymasz Bezpłatny Poradnik online, w ktorym omówione są wszystkie możliwości i zasady pracy u nas .
        Proszę o wiadomość na e-mail : sandra-siemianowice@tlen.pl wtedy prześlę Pani całą ofertę i wtedy Pani zdecyduje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka