yezyk 16.12.04, 12:06 tylko 4 dni. a tu tyle nowych watków. nowych spraw. chyba tez sa i nowe osoby -> witam serdecznie :))) nie będę miała czasu wszystkiego przeczytać. ale tęskniłam za wami :)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ageman Re: nie było mnie 16.12.04, 17:00 Włąsnie się zastanawiałam, co się z Tobą stało... Ja także się stęskniłam :)))) pozdrowienia :) Aga Odpowiedz Link
yezyk Re: nie było mnie 17.12.04, 09:04 dzięi wam serdeczne. niby tylko urlopik ale i tak nie udało mi się załatwić połowy rzeczy. a wszystko muszę załatwić przed świętami. Odpowiedz Link
i.r do ageman 17.12.04, 11:07 Twoj podpisik z serii rozmowek siostrzanych mnie rozczulil. Az sie chce miec dwojke w domu, zeby slyszec takie milosne wyznania :)) Odpowiedz Link
ageman Re: do ageman 17.12.04, 11:42 Tak, rozmówki są super, zwłaszcza wtedy, kiedy to jedno dziecko nie wszystko jeszcze rozumie a dodatkowo niewiele potrafi powiedzieć :)))) Ale z dwójką jest rzeczywiście fajnie, nawet lepiej niż z jednym, bo jak jest jedno dzeicko to ciągle szuka towarzystwarodziców a jak jest dwójka, to ich własne towarzystwo z reguły im wystarcza :) Pozdrowienia Aga Odpowiedz Link
i.r Re: do ageman 17.12.04, 12:24 Ach Ty prowokatorko :)). Tymek ma 9mcy, wrocilam do pracy ale wiem, ze drugie baardzo chcemy miec. O ile z podjeciem decyzji o Tymku nie bylo problemow, o tyle z drugim na pewno bedzie trudniej, i na pewno nie teraz :)) Odpowiedz Link
ageman Re: do ageman 17.12.04, 12:30 Doskonale Cię rozumiem :) My zrobiliśmy sobie "prezencik" w trzecie urodziny naszej pierworodnej i uważam, że taka różnica wieku jest jak najbardziej ok. U mnie w domu między mną a moim rodzeństwem też było ok. 4 lat różnicy w każdą stronę (jestem środkowym dzieckiem) i zawsze się dobrze między sobą dogadywaliśmy. Nie śmiałabym Cię ponaglać :))) Aga Odpowiedz Link
emilkaq Re: nie było mnie 17.12.04, 13:51 Cześć, No cóż po porządnym urlopiku czas zabrać się do pracy, czyli: Najpierw obowiązki... Potem inne obowiązki... Czyli w wolnym tłumaczeniu: czytaj, forumuj, doradzaj, dopisuj, a potem te mniej przyjemne obowiązki - zawodowe:) Aga i Mikołaj Odpowiedz Link