beciaw77 17.03.05, 08:06 Ciepło słonecznjie i ptaki spiewaja od rana... i ... ŚNIEG NARESZCIE SIE TOPI!!!! HURRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! WIOSNA!!!!!!!!!!!!!! gdzie jeszcze;-)!?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
micz73 Re: NARESZCIE WIOSNA!!!!! 17.03.05, 08:18 wiosna, wiosna :) ale z tym śniegiem to niefajnie, szłam dziś przez nieodśnieżany chodnik - warstewka lodu przykryta wodą - lawirując między psimi kupami ;) buty mi przemokły, ech... żeby ten śnieg po prostu zniknął ;) pozdrawiam cieplutko Magda Odpowiedz Link
lippy Re: NARESZCIE WIOSNA!!!!! 17.03.05, 08:20 u mnie tez wiosna cuuuuuuuuuuuuuuudne sloneczko, cieplutko WIOSNA! Panie sierzancie Odpowiedz Link
emilkaq Re: NARESZCIE WIOSNA!!!!! 17.03.05, 08:58 U nas też wiosna, słoneczko i ciepełko:) Znaczy się czary klubu mam pracujących podziałały, hurra!!! Oby wiosna juz na dobre zagościła!!! Odpowiedz Link
bedada Re: NARESZCIE WIOSNA!!!!! 17.03.05, 09:13 U mnie też WIOSNA!!! Za oknem 11 stopni!!! Odpowiedz Link
agawa79 Re: NARESZCIE WIOSNA!!!!! 17.03.05, 09:32 Na warszawskich Bielanach - plus 10 stopni. Właściwie lubię zimę, ale w tym roku wyjątkowo dużo czasu musiałam spędzić jeżdżąc autobusem, więc też miałam dość. Za to teraz jest moja najulubieńsza pora roku - czyli przedwiośnie. Ja po prostu uwielbiam topniejący śnieg, deszcz od czasu do czasu, no i żeby za ciepło tez nie było... (Drugą ulubioną porą roku jest listopad;)). Minus takiej pogody - szalejące wirusy, mój synek właśnie mocno zasnął po nieprzespanej nocy, w czasie której go nawadnialiśmy... Ale to już taki mocny, zdrowy sen, więc wierzę, że będzie lepiej i za parę dni wyjdziemy razem na spacer. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link
agamamaani DO aGAWA79 17.03.05, 09:57 AGAWA.. MISZKASZ gdzieś blisko mnie.. cholerka ja też z Bielan.. Może nawet jednym tramwajemdo pracy jeździmy :-) POgoda rzeczywiście dziś piękna, tylko ulice-rzeki i te koszmarne kupy psie wyłażące zewsząd.. Aga Odpowiedz Link