b-w-w 13.10.05, 13:07 ...szczepicie moze w tym roku dzieci przeciwko grypie?? bo ja, powiem szczerze, panikuje po tych wszystkich informacjach w mediach...i juz nawet udalo mi sie zakupic szczepionke... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafera Re: grypa... 18.10.05, 21:43 a gdzie w krakowie kupiłaś szczepionkę i kiedy, dawno? Odpowiedz Link
b-w-w Re: grypa... 20.10.05, 09:13 jakis tydzien temu w szpitalu im. Jana Pawła jest tam punkt konsult.ds. szczepien i tam wlasnie byly dostepne teraz to nie wiem...trzeba podjechac lub zadzwonic Odpowiedz Link
mama-zuzi Re: grypa... 18.10.05, 21:23 Nie tylko w Warszawie jest problem z zakupieniem szczepionki. Na Śląsku też mam kłopot. Wszędzie mówią, że szczepionka powinna być na początku listopada. Może wtedy uda nam się kupić. Odpowiedz Link
mati023 Re: grypa... 19.10.05, 09:59 Dziewczyny, zdradźcie nazwę tej szczepionki, bo ja takźe po medialnych informacjach zaczynam panikować Odpowiedz Link
asia_z Re: grypa... 19.10.05, 10:21 a moze.. nie ma co panikowac? raz tylko zaszczepilam sie na grype, i nigdy tego wiecej nie zrobie - nie zycze nikomu podobnych przezyc :) pozdrawiam, a. Odpowiedz Link
b-w-w Re: grypa... 20.10.05, 09:22 ja sie co rok szczepie....i nigdy nie mialam grypy oczywiscie nie mowie o przeziebieniu bo nie na to jest przeciez szczepionka teraz odwazylam sie po raz pierwszy zaszczepic niespelna 2 letniego synka (1 dawka wczoraj a za 4 tyg.druga) Szczepionka ktora udalo mi sie zdobyc to fluarix firmy glaxo a koszt jednej szczepionki to 30 zl Odpowiedz Link