Dodaj do ulubionych

polećcie GINEKOLOGA !!!

06.09.06, 11:02
Witam, jestem kobietą w ciąży nie orientującą się niestety w dziedzinie siemianowickich ginekologów położników. czy mógłby ktoś polecić dobrego ginexa (może być prywatnie) - ważne żeby pracował w szpitalu w siemcach - zależy mi na stałej opiece. kobietki, proszę was o pomoc
Obserwuj wątek
    • arkisz Re: polećcie GINEKOLOGA !!! 15.09.06, 08:06
      podobno Niedbalowa jest dobra
    • ika996 Re: polećcie GINEKOLOGA !!! 26.11.06, 21:44
      nie polecm nie zna sie na rzeczy, dobra jest świstakowa trzeba pytać w
      szpitalu, może być też ordynator choc czasami bywa nieprzyjemny, ale wie co w
      trawie piszczy
    • asianna Re: polećcie GINEKOLOGA !!! 27.11.06, 10:24
      dr Bartosz Kniażewski. Polecam. Prowadził moją ciążę i jestem bardzo zadowolona.
      • aga1754 Re: polećcie GINEKOLOGA !!! 16.01.07, 08:52
        ja polecam dr.Hołda bardzo mila kobieta pracuje w szpitalu a przyjmuje i
        prywatnie i na kase chorych na ul j.pawlaII w przychodni.
        • no_taaak Hołda- nieee 03.02.07, 21:02
          Witam,
          niestety nie polecam dr Hołda :
          - jeśli nie jesteś w ciąży - nie doprosisz się usg, nawet kiedy zwijasz się z
          bólu
          - cytologii nie robiła wg. standardów specjalną szczoteczką, tylko jak za króla
          ćwieczka- patyczkiem z wacikiem!
          - cytologię zrobi raz na 3 lata i to tylko jak się upomnisz! jeśli chcesz
          częściej - po długim molestowaniu zrobi odpłatnie!(polecam stronę o raku szyjki
          macicy, gdzie kobieta robiąca cytologię co rok , dowiedziała się przy kolejnej,
          że ma raka...)

daje dużo do myślenia

pozdrawiam
          niezadowolona pacjentka :(
        • mama_chlopczyka świstakowa jest niedelikatna 11.04.07, 06:40
          ... i jak dla mnie to nie miła. ale to moja opinia.
          dziewczyny nie sugerujcie sie opiniami innych. po prostu idźcie do lekarza i
          zobaczcie same. ja szukałam dobrego lekarza od jakiś 6 lat. ale w końcu po
          właśnie chodzeniu od jednego do drugiego zalazłam super człowieka który
          prowadził moją ciążę i drugą na pewno też będzie prowadził. Ja jestem z niego
          bardzo zadowolona.
          Ale pewnie są kobiety , które mają inne zdanie, więc naprawdę polecam- Same się
          przekonajcie jaki jest lekarz i nie nastawiajcie się do niego źle czy dobrze
          dopóki same nie sprawdzicie jaki jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka