Dodaj do ulubionych

drenaż uszu-śląsk

01.10.10, 14:37
mam pytanie kto i gdzie robił drenaż na śląski dziś zapisałam się do centrum zdrowia na Ligocie po wizycie u dr Horbulewicz ale tam termin mamy dopiero na kwiecień(nie mam zamiaru tyle czekać) czy robił ktoś np w klinice 2000 u ordynatora Bieleckiego ??
Obserwuj wątek
    • iwona840330 Re: drenaż uszu-śląsk 20.10.10, 11:18
      Mam pytanie tam odnośnie kliniki 2000 też się zastanawiam czy nie zrobić tam drenażu, już tam dzwoniłam ale niczego się za bardzo nie dowiedziałam bo najpierw trzeba się umówić na wizytę prywatną do dr Bieleckiego.
      Nie wiesz może ile tam kosztuje drenaż i jakie są terminy?? W poniedziałek byłam na Ligocie i termin mam dopiero na lipca :(
      • anulaaa33 Re: drenaż uszu-śląsk 20.10.10, 13:14
        My byliśmy u dr Bieleckiego prywatnie teraz mamy czekać na przyspieszenie terminu bo mała ma dużo tego płynu i dr stwierdził ze trzeba to koniecznie szybciej zrobić wiec czekam i robimy na Ligocie...
        • margarita-2 Re: drenaż uszu-śląsk 20.11.10, 23:34
          Witajcie, moja corka pierwszy zabieg drenazu miala robiony w Kajetanach, teraz czeka nas powtorny zabieg i duzo slyszalam o klinice dr Kawalskiego w Chorzowie. Prywatnie chyba czeka sie okolo 2 tygodni i koszt 1500 zl. Zapisalam sie nawet i mam termin na lutego (na NFZ). Znacie ten osrodek? Ludzi maja strasznie duzo, rodzice ktorymi rozmawialam byli bardzo zadowoleni. Ma ktos doswiadczenie z ta klinika?
          Bede wdzieczna za info.
        • franciszeksyla Re: drenaż uszu-śląsk 22.11.10, 17:16
          Dziewczyny czy możecie mi napisać po czym poznać, że maluszek ma płyn w uszkach? My jesteśmy 5 tyg.po operacji zszycia wargi i podniebienia. Mały łapie się dziwnie za uszki ale nie płacze nie ma temperatury a nie robił tego przed operacją.
          • anulaaa33 Re: drenaż uszu-śląsk 22.11.10, 19:28
            Najlepiej zrobic badanie słuchu takie jak przed operacją ok 5-6 miesięcy po zabiegu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka