marzena123marzena 07.08.13, 15:12 Witam, możecie podrzucić mi namiar na tani nocleg w Warszawie, najlepiej Żoliborz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ib.ag Re: Tani nocleg 09.08.13, 09:15 Na Żoliborzu baza noclegowa jest raczej słaba. Jest taki oto hostel: www.wilsonhostel.pl/pl/prices.html Naprawdę tanio ("co łaska") jest u Sióstr. Namiary do nich wiszą na tablicy na oddziale, pojawiły się też tu na forum. Odpowiedz Link
marzena123marzena Re: Tani nocleg 12.08.13, 16:50 Dzieki za odpowiedź, a te siostry zakonne gdzie? ma ktoś jakiś namiar, muszę z dzieckiem być w Warszawie 2 tyg, to zakwaterowanie mnie pociągnie finansowo. Odpowiedz Link
ib.ag Re: Tani nocleg 19.08.13, 18:33 Siostry na Woli. Pamiętam, że to była ul. Gimnazjalna. Znalazłam w necie taki namiar: Zgromadzenie Sióstr Jezusa Milosiernego ul. Gimnazjalna 16 01- 258 WARSZAWA - JELONKI tel. 22 666 20 03 O, to już Jelonki, nie Wola ale dojazd na pewno niezły Odpowiedz Link
m.stadko30 Re: Tani nocleg 13.10.13, 01:57 Potwierdzam informację o hotelu Atos. Też tam kiedyś nocowaliśmy. Ale według mnie lepiej jest w Schronisku Syrenka na Woli przy ul. Karmelkowej (nieograniczony dostęp do w pełni wyposażonej kuchni). Nocowałam też w Hostelu "Dom przy Rynku" bardzo blisko Starówki. Ale to na co dzień jest internat (jakiś ośrodek wychowawczy), więc dla klientów jest dostępny w weekendy i w wakacje. Znalazłam też informacje o Hotelu "Fort Wola", ale tam nie byłam. Odpowiedz Link