ewcia232 06.01.06, 08:04 Jedziemy w poniedzialek (9.01) do kontroli, do 4 specjalistow.Czy ktos wtedy tez bedzie w Imedzie? Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamanicole Re: przychodnia 06.01.06, 10:36 A my bedziemy 16.01. Może ktoś też ma taki termin konsultacji? Aga Odpowiedz Link
mimarzena Re: przychodnia 06.01.06, 22:10 Hej, my jedziemy 16-go stycznia na bilans. Pewnie się spotkamy pod którymś gabinetem. Moja córcia to 5-letnia panienka w różowych okularkach. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mamanicole Re: przychodnia 07.01.06, 17:12 Na pewno odnajdziemy sie w tłumie! :) Zdjęcia Nicole są w "Galerii Naszych Dzieci". forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13419&w=31280806&a=31331958 Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link
mamanicole do mimarzena 13.01.06, 11:55 do mimarzena:16 stycznia nie będzie foniatry. Wobec powyższego my zrezygowaliśmy z tego terminu i nie spotkamy się! :( do Wszystkich: Z zasięgniętych telefonicznie informacji wynika, że zmieniła się dyrekcja w Instytucie i wszystkich wysyłaja na zaległe urlopy!! I tak np: w następnym tygodniu nie będzie foniatry, a za dwa tygodnie przyjmować będzie tylko jeden ortodonta. Kolejka gwarantowana!!! :(( Dlatego jeżli ktoś jedzie z daleka sugeruję, żeby zadzwonić i się upewnić, czy jest sens. Pozdrawiam. Aga Odpowiedz Link
mamanicole 23 styczeń 13.01.06, 12:00 Zapomniałam dopisać, że przełożyliśmy termin na 23 stycznia. Czy ktoś ma może taki termin wyznaczony?? Odpowiedz Link
mimarzena Re: 23 styczeń 13.01.06, 20:25 Dzięki mamanicole za info. Pojedziemy i tak ze względu na ortodontę (i tak juz o ponad miesiąc przesunęlismy tą wizytę). Jak będzie taka potrzeba to umówimy sie z foniatrą na inny termin lub pójdziemy prywatnie (p. foniatra ma gabinet na Saskiej Kępie). Pozdrawiam Odpowiedz Link
mamanicole Re: 23 styczeń 16.01.06, 07:39 A czy prywatnie Pani dr Hortis, też ma sprzęt do wideonasofiberoskopii?? Aga Odpowiedz Link
mimarzena Re: 23 styczeń 16.01.06, 23:02 Tak i nawet Iza była nim badana w zeszłym roku. Pozdrawiam PS. Byliśmy dzisiaj na bilansie. Pani foniatry faktycznie nie było, ale obejrzy Izę w marcu. Nie ma pospiechu. Wyszło na to, że jestem przewrażliwioną matką:-)), co mnie cieszy, bo z Izą jak najbardziej w porządku na ucho logopedy i chirurga, co mam nadzieję potwierdzi pani foniatra. Fakt, że była to mowa kontrolowana, ale skoro potrafi kontrolować prawidłowość wypowiadanych głosek, to i z mową potoczną będzie ok. Ortodontycznie kolosalna poprawa, co widac gołym okiem. Następna wizyta 14 marca, może wtedy Ktos będzie? Odpowiedz Link
mamanicole Foniatra prywatnie 17.01.06, 07:31 ooo...to super! W takim razie uprzejmie proszę o podanie namiarów na przychodnię, w której przyjmuje dr Hortis. Z góry dziekuję. Aga Odpowiedz Link
mimarzena Re: Foniatra prywatnie 17.01.06, 17:39 Dr Hortis - ul. Walecznych 14 (Saska Kępa) tel. 0-501-382-752 Pozdrawiam Odpowiedz Link
ewcia232 Re: przychodnia 13.01.06, 15:30 Czesc W poniedzialek bylysmy w Wawie u 4 specjalistow (faktycznie foniatry nie ma). Jestem zadwolona z tej wizyty. Mamy wyznaczony termin kolejnej operacji (5 juz) na 26.07. - moze kogos wowczas spotkamy?? Chirurgicznie u mojego dziecka jest w porzadku, ortodontycznie i logopedycznie tez jest nie najgorzej - wiec jest sie z czego cieszyc:)). Oby tak dalej. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link
zmrocznik Re: przychodnia 14.01.06, 11:43 My mamy zaplanowaną wizytę na 27 lutego, ale to jeszcze bardzo dużo czasu...MOże do tego terminu specjaliści powrócą z urlopów? Odpowiedz Link
viastrada300 Re: przychodnia 16.01.06, 22:15 Ja planuje wyjazd 6.02, ale z tego co czytam to chyba lepiej się upewnić. Czy ktoś w tym terminie również będzie w poradni ? Odpowiedz Link