ania-bor 18.04.06, 19:51 szukam dobrych lekarzy w Nowym Sączu- laryngologa, ortodonty, logopedy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona339 Re: lekarze-Nowy Sącz 04.06.06, 23:00 ja też szukam takich lekarzy czy znalazłas już może coś Odpowiedz Link
ania-bor Re: lekarze-Nowy Sącz 05.06.06, 09:31 Narazie byłam z córeczką u laryngologa. W Biegonicach przyjmuje dr Borowiec i dr Jarmoliński. Ten pierwszy jest ordynatorem i ja byłam u niego. U ortodonty byłam w Prokocimiu ponieważ tam dostałam skierowanie z Medicoru, gdzie rodziłam. Później jednak, zdecydowaliśmy się na Warszawę i tam będziemy kontynuować leczenie po operacji. Pani prof. powiedziała, że jest jeszcze czas na logopedę, więc jeszcze nie szukałam, ale mam telefon do poradni. Gdybyś miała jakieś pytania chętnie pomogę. Do usłyszenia. Odpowiedz Link
iwona339 Re: lekarze-Nowy Sącz 05.06.06, 14:13 dzięki za informacje u jarmolińskiego byliśmy bo to znajomy męża czy masz już termin operacji w warszawiei czy byłaś już u pani prof na konsultacji prywatnie czy w instytucie bo ja termin operacji już mam i teraz bede sie umawiać na konsultacje Odpowiedz Link
ania-bor Re: lekarze-Nowy Sącz 05.06.06, 15:57 Byliśmy na konsultacji prywatnie na Koziej, tam też Juleńka będzie miała operację 27 IX. Muszę przyznać, że po spotkaniu z panią prof. poczuliśmy wielką ulgę i nabraliśmy pewności, że wszystko będzie dobrze. Powodzenia. Odpowiedz Link
iwona339 Re: lekarze-Nowy Sącz 05.06.06, 21:37 Aniu powiedz mi jeszcze czy na Koziej to jest prywatna klinika i ile jak coś kosztuje konsultacja i operacja Odpowiedz Link
ania-bor Re: lekarze-Nowy Sącz 06.06.06, 09:33 Tak to prywatna klinika prof. Dudkiewicz, konsultacja kosztuje 100zł, a operacja to chyba zależy jaka. U nas przy całkowitym rozszczepie podniebienia twardego i miękkiego to 3600 zł. Odpowiedz Link
ania-bor Re: lekarze-Nowy Sącz 01.08.06, 11:14 Byłam dzisiaj u logopedy w Starym Sączu. Jeśli jesteś zaineresowana podam Ci nr tel. 018- 446 13 60, pani Aneta Popiela. Zaleciła nam ćwiczenia, które wykonuje się przed operacją. Odpowiedz Link