annya11 01.09.06, 21:49 Nie mogę znaleźć namiarów na fundację "Rozszczepowe marzenia". Wiem, że adres jest na Koziej, ale szukam więcej szczegółów. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Z góry dziękuję-Ania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankalenka Re: fundacja 06.09.06, 10:03 u.too, dostałam parę dni temu pewną propozycję, chyba powinnyśmy porozmawiać/pomailować.. Odpowiedz Link
kala57 Re: fundacja 05.10.06, 13:40 czy mogę dostać bliższe informacje nt. fundacji "rozszczepowe marzenia" ? Termin operacji w IMIdzie mamy na lipiec 2007, rozważamy operację na Koziej Odpowiedz Link
u.too annya11 oraz ankalenka 07.09.06, 18:29 zajrzyjcie do gazetowych skrzynek, proszę Odpowiedz Link
ol2 czy ja również mogę prosić... 05.10.06, 14:59 o jakieś wiadomości na temat fundacji? Jak działa, czy refunduje operacje itd. Będę wdzięczna!! Dorota Odpowiedz Link
mamamatiego04 Re: czy ja również mogę prosić... 08.10.06, 21:15 ja też bym prosiła o jakieś informację na adres anka21wawa@interia.pl Czy oni refunduja operację i jeżeli tak to jakie warunki trzeba spełniać?? Nie wiem co dalej robić jeżeli znowu ( po raz 4 ) nas przesuną:( Odpowiedz Link
mag55 Re: czy ja również mogę prosić... 11.10.06, 13:18 Dziewczyny, a może napiszcie coś o tej fundacji na forum. Myślę, że każdy chętnie by o niej poczytał:-) Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link
u.too Re: do mag 55 i nie tylko 11.10.06, 15:17 wszystko będzie na www, jak napisałam trwają prace nad nią a ponieważ temat jest skomplikowany to niestety wymaga wiele pracy związanej ze zgromadzeniem odpowiednich materiałów Celem Fundacji jest wspieranie dzieci (osób), które urodziły się z rozszczepem, lub inną, możliwą do korygowania dzięki osiągnięciom nowoczesnej chirurgii plastycznej i rekonstrukcyjnej wadą, czy też zaburzeniem rozwojowym twarzy bez względu na miejsce zamieszkania, pochodzenie społeczne i status majątkowy zgodnie z ideą niesienia choremu nadziei na normalne życie. postaram się odpowiedzeć na maile jak najszybciej Odpowiedz Link