madziakaka 18.04.07, 07:43 Prosze o opinie an temat Rzeszowa!Z góry bardzo dziekuje!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankalenka Re: Rzeszów! 18.04.07, 15:02 Nie od tej strony się zabierasz za temat. Najpierw poczytaj jak się leczy tę wadę, jakie są metody, jakie są plusy i minusy. Potem przeczytaj które ośrodki się specjalizują w leczeniu rozszczepów. A potem poczytaj opinie o Rzeszowie (wiele ich nie znajdziesz). Bez merytorycznego zgłębienia tematu nie da rady podjąć decyzji. To forum nie jest w stylu "gdzie zrobić fajne tipsy w Szczecinie". pozdrawiam, A. Odpowiedz Link
madziakaka Re: Rzeszów! 18.04.07, 15:10 Wiadomość dla ankalenki(nie wiem czy dobrze napisałam).Przeczytałam dokładnie sposoby leczenia i ośrodki.I dokładnie sie zorientowałam jakiego typu jest ta strona ale potrzebuje pilnie wiadomosci na temat Rzeszowa.Szkoda że odebrałaś to tak bardzo do siebie....Nie jestem rodzicem dziecka ale ciocią a bratanek ma wprzyszłym tygodniu konsultacje. Odpowiedz Link
annya11 Re: Rzeszów? 18.04.07, 18:58 Nie jestem z Rzeszowa, raz przez niego przejeżdżałam. Jestem jednak mamą dziewczynki, która urodziła się 14 miesięcy temu z całkowitym rozszczepem podniebienia twardego i miękkiego. Dlaczego to piszę? Na forum jestem co 2-3 dni i nigdy nie przeczytałam info, aby ktoś operował w Rzeszowie. Wniosek jeden - nie jest to ośrodek przodujący w leczeniu tego typu wady. Na podstawie mojego miasta powiem tylko tyle - jeśli ktoś robi coś od czasu do czasu trudno mówić o dużym doświadczeniu. Ja nikomu nie pozwoliłam szkolić się na moim dziecku. Skoro trafiłaś na to forum wykorzystaj jak najlepiej informacje tu zawarte. Ja należę (być może do nudnego) fanklubu lekarzy warszawskich. Nikomu innemu nie powierzylabym mojego dziecka. Są to fachowcy na najwyższym poziomie. Odpowiedz Link
marmax31 Re: Rzeszów? 20.04.07, 09:10 Przykro mi, ale zostałem sprowokowany! LUDZIE NIE ZAŚMIECIAJCIE FORUM!! Pytanie było krótko i zwięźle sformułowane - brawa dla "madziakaka", ale oczywiście trzeba było pouczyć "nie od tej strony", "poczytaj"... Trzeba być niedomyślnym, żeby nie wiedzieć, że chodzi o operację, i że autorka inne opinie z forum już przeglądała... No a już odpowiedź "annya11" na innych forach nazwana byłaby po prostu nabijaniem postów, a na porządnych forach skutkowałaby ostrzeżeniem! "Nie jestem z Rzeszowa, raz przez niego przejeżdżałam" Pierwsze zdanie już autorkę kompromituje. Powtórzę jeszcze raz - pytanie było o opinie na temat Rzeszowa. Owszem to forum to jeden wielki fanklub IMID/Kozia (z nielicznymi wyjątkami). Ale za chwilę dojedziemy do paranoi - ktoś zapyta: "Czy wasze dzieci miały problem w przedszkolu?" A odpowiedź będzie: "Moja córeczka co prawda nie chodziła do przedszkola, ale należę fanklubu lekarzy warszawskich. Nikomu innemu nie powierzyłabym mojego dziecka." Nudne to złe określenie. Śmieci - pasują lepiej dla odpowiedzi nie w temacie. Reasumując - na 4 odpowiedzi 2 są na zadane pytanie. 50 żałosnych procent... Pamiętajmy, że z forum korzystają nie tylko stali użytkownicy! Ktoś, kto dowie się o rozszczepie, będzie szukał informacji, trafi na taki wątek forum, poczyta ... niekompetentne odpowiedzi. I co? Wyłączy! A że na forum jest masa przydatnych wątków - tego już się nie dowie! Odpowiedz Link
ankalenka Re: Rzeszów? 20.04.07, 10:16 marmax31 napisał: > Trzeba być > niedomyślnym, żeby nie wiedzieć, że chodzi o operację, i że autorka inne opinie > z forum już przeglądała... a skąd ta pewność? jasnowidz? Odpowiedz Link
marmax31 Re: Rzeszów? 23.04.07, 11:00 ankalenka napisała: > a skąd ta pewność? jasnowidz? Ty też jesteś jasnowidzem skoro napisałaś wcześniej, że madziakaka ma sobie najpierw poczytać. A tak poważniej - miałem te same dane co ty - wyszukiwarka, pytanie zawarte w wątku, doszedłem do wniosku przeciwnego - że jednak madzia sobie poczytała forum...Nic wcześniej na forum o Rzeszowie nikt nie pisał - więc nowy wątek i pytanie było jak najbardziej uzasadnione. Stąd moje jasnowidzenie. Odpowiedz Link
hubcio14 Re: Rzeszów! 18.04.07, 21:21 Wiesz ja mieszkam w Rzeszowie i nigdy bym się nie zdecydowała na operacje w Rzeszowie. Pozdrawiam Dorota z Hubim. Odpowiedz Link
agnieszka1236 Re: Rzeszów! 20.04.07, 09:50 Witaj Podobnie jak Dorotka (Hubcio14) ja również jestem z Rzeszowa. Postarajcie się o konsultacje u pani prof. na Koziej, bądź w IMiDz. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link
gaga_bu Re: Rzeszów! 18.04.07, 21:56 hej! my tez jestesmy z rzeszowa i również nie zdecydowaliśmy sie na operację tutaj. Myslę, że tutejsi lekarze nie mają aż tak wielkiego doświadczenia w przeprowadzaniu plastyki rozszcepionej wargi i podniebienia. PS. Wysłałam Ci wczesniej wiadomość na pocztę gazetową Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link