bambii 23.06.06, 21:19 Po wszystkich demostracjach przeciwko ministrowi edukacji podsuwam pomysł: W proteście przeciw R.Giertychowi nie używam od dzisiaj czcionki TIMES NEW ROMAN :) Uczniakom życze miłych wakacji :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxylog Re: W proteście .... 26.06.06, 13:14 Od dzisiaj też piszę tylko Arialem :-) A propos jaką czcineczką się pisze na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
mastiff777 Re: W proteście .... 26.06.06, 17:49 To może doktorku pisz cyrlicą bo ona najbardziej ci pasuje? Adam brzmi tak samo gorzej z nazwiskiem ale też brzmi porusku dobrze. No jak ono brzmi? Boooooo....?????? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: W proteście .... 26.06.06, 17:51 He he to juz mania przesladowcza , odnosze wrażenie ze to kolejne wcielenie znanego specjalisty psychiatry, albo conajmniej jego bliski współpracownik :P Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: W proteście .... 26.06.06, 18:36 а б в г д еж з и й... tyle na dobry początek... możesz dokończyć? Odpowiedz Link Zgłoś
bobr.bobryk Re: W proteście .... 26.06.06, 19:03 Znowu adamie używaż dwóch loginów, nieładnie.Ale dla nas nieładnie a dla ciebie bardzo ładnie.Szkoła tow. stalina. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii mastiff777 - a imie ma niejedno .... 26.06.06, 19:08 He he tak myślałem, ośmieszasz się strasznie Adam Bobryk to ktoś zupełnie inny zarzyj walium, bo żyłka ci już pękła (lubię ten tekst) he he he ale się uśmiałem, psychopatyczny uraz he he, naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: mastiff777 - a imie ma niejedno .... 26.06.06, 19:11 też sie usmiałem :-) ale widze że bez ortopedy się nie obejdzie [może nogi mu chociaż uratują, bo na głowę to już za późno :-) ] Odpowiedz Link Zgłoś
no_login BTW- cyrylica go przerasta... 26.06.06, 19:31 a takie "coś" :-) //) //// //// /// //// /// // /// //// /// \\ // /// //// /// /// \\\\\\\\\\\\\\\ /// \\\\\\\\\\\\\\\// \\\\\\\\\\\\\\/<br> \\\\\\\\\\\\<br> Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: BTW- cyrylica go przerasta... 26.06.06, 19:34 A jak tam spacje wsadziles ? bo kiedys kombinoalem i nie wyszlo , a mialem takiego fajnego namalowanego trolla Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: BTW- cyrylica go przerasta... 26.06.06, 19:42 pamiętam :-) kiedyś też go próbowałem wstawić raczej bez modyfikacji nie przejdzie :-( zajrzyj za chwilę na priva Odpowiedz Link Zgłoś
bobr.bobryk Re: BTW- cyrylica go przerasta... 26.06.06, 20:00 No i widzisz bambii (bobr.adam.bii-co znaczy to "biii"?) możesz tyko szczekać,no to sobie szczekaj. Wszyscy na forum wiedzą teraz kim jesteś mój wykładowco zafajdany (mamlał językiem na zajęciach tak jakby go nie miał, a na forum udaje wielką osobowość.Jako nologin i paru jeszcze rzekomo innych osób.ŻAŁOSNE!!!!! Ale coż- taka agonia jaki aktor. Pokażcie mi kciuk-kulturalniludzie, starający się u Admina o to aby chamstwo było z dala od tego forum. Delirium? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: BTW- cyrylica go przerasta... 26.06.06, 20:17 w mordę, znowu nie wyszło... Miał być środkowy a tu troll mi mówi że kciuk... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
bobr.bobryk Re: BTW- cyrylica go przerasta... 26.06.06, 20:41 Pzestań chłopcze bo niektórzy pomyślą, że to piszą dwie oesoby a to pisze tylko jedna! Ale dobry kawał. Niby dwóch facetów a piszą jeden po drugim i zawsze to samo. OOOOO Bambiiiiii!!!! Doktorze ad. Bobr. Nie błaźnij się już-forum jest naprawdę wielkie a obserwatorów są tysiące. To wszystko wróci do ciebie jak fala -zapewniam cię. Wiemy już wszystko,po co udawać.Kiedyśi tak udowodnimy kim byłeś i co nam pisałeś-wszystko jest w archiwum. Wykorzystamy je. Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: BTW- cyrylica go przerasta... 26.06.06, 22:13 Chyba się pokazał nowy dostawca zielska w Siedlcach. Mocne musi być bo niektórzy "chrzanią" bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś