19.08.04, 10:36
A kto z forumowiczów był w 'Loczku' (kto zna Horyniec wie o co chodzi)
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: LOCZEK 19.08.04, 12:31
      tomalab1 napisał:

> A kto z forumowiczów był w 'Loczku' (kto zna Horyniec wie o co chodzi)

NIe krępuj się. Wal z mostu.Opisz nam Ten LOCZEK. Ze wstydem przyznam sie, że
      nie znam Horyńca. Byłm przejazdem raz w zyciu. Z naszego piszącego grona nie ma
      duzo milośnikow i znawcow Horyńca. Choc w br. balowali tam Arwen ze "swoimi"
      dziećmi i Users wytrwały regionalista-rowerzysta. Arwen zrobiła nawet piekna
      reklamę Horyńca , m.in. odsylając do licznych zródel wiedzy o tym miescie.
      Ważne sa też dla nas informacie o Rzotoczu w tamtym rejonie przekazywane przez
      Usera, Misię.. i innych miejscowych miłośnikow tej części Roztocza.
      Pozdrawiam mariusz
      • users1 Re: LOCZEK 19.08.04, 12:42
        Mariuszu gdybyś skorzystał z naszego zaproszenia to też, po
        pierwsze; "pobalowałbyś", a po drugie wiedziałbyś że "Loczek" to nazwa "salonu"
        fryzjerskiego w centrum Horyńca. No cóż, żałuj, może jednak kiedyś Cię namówię
        na wycieczkę w tamte strony, nie koniecznie na rowerze.
        Pozdrawiam
        W.2
        • tomalab1 Re: LOCZEK 19.08.04, 12:51
          Brawo Users1 . Muszę powiedzieć że strasznie mi się podoba nazwa.
          Zazwyczaj wszystkie zakłady fryzjerskie mają wymyślne nazwy
          koniecznie zagraniczne a 'Loczek'
          jest po polsku i brzmi jakoś tak sympatycznie.Strzygłem tam resztki czupryny
          i muszę powiedzieć że robią to nieźle i tanio(oczywiście porównując z cenami
          warszawskimi)
          • users1 Re: LOCZEK 19.08.04, 13:02
            Niestety nie korzystałem z usług Loczka, ale jak widać nazwa na tyle
            charakterystyczna że rzuca sie w oczy.
            Pozdrawiam
            W.2
            • arwen.a Re: LOCZEK 19.08.04, 13:08
              hi hi, faktycznie, strasznie fajna nazwa. Nie korzystałam niestety z usług
              tutejszego zakładu ale po takiej reklamie, to kto wie... smile)
              A.
              • czuk1 Re: LOCZEK 19.08.04, 13:12
                arwen.a napisała:

> hi hi, faktycznie, strasznie fajna nazwa. Nie korzystałam niestety z usług
                > tutejszego zakładu ale po takiej reklamie, to kto wie... smile)
                > A.

Na hasło zbiegli się milośnicy Horyńca. To mile.
                A z Tobą Usersie chetnie mogę sie wybrać na każdą wycieczke krajoznawczą.
                Wtedy nie wyszło. Rowerem tak dlugich tras (jak Ty0 chyba bym nie zniósl
                fizycznie.
                Mariusz
                • users1 Re: LOCZEK 19.08.04, 13:16
                  Mariuszu chcieć to móc!!!!!!!!!!!!! Zapewniam Cie że działanie roweru (na
                  długich trasach) jest zbawienne dla naszych starych zastałych kości wink)))
                  Pozdrawiam
                  W.2
                  • arwen.a Re: LOCZEK 19.08.04, 13:19
                    Mariuszu, popieram zdanie Usersa, działanie roweru jest zbawienne dla kości
                    wszelakich smile)
                    Do zobaczenia, mam nadzieję na rowerowym szlaku, może własnie na Roztoczu
                    Południowym.
                    A.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka