roztoczanski 02.12.05, 15:10 Jesli ktos mialby ochote obejrzec pare zdjec zrobionych kolo zrodel rzeczki Stok k. Biłgoraja,. to zapraszam: roztoczanski.blox.pl/html Robione byly poznym popoludniem, wiec kolory moga byc troche nienaturalne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
januszx Re: Stok 02.12.05, 16:01 Roztoczański jestem zachwycony, bez dwóch zdań! Pozdrawiam j Odpowiedz Link
al_dente Re: Stok 02.12.05, 19:27 Piękne zdjęcia! Podziwiam, aż słychać na nich ciszę... B. Odpowiedz Link
roztoczanski Re: Stok 10.12.05, 20:43 Cisze sie ,to miesce spodobalo sie, jak ktos jedzie droga Zwirzyniec - Biłgoraj, to warto poswiecic godzinke i tam zajrzec, w naturze wyglada duzo lepiej niz na zdjeciach, naprawde bajkowy krajobraz. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Stok 10.12.05, 21:08 Czy ten Stok jest zaraz za Wolą Dużą(za torami) i zakładem AMBRA, na prawo, nie dojeżdżając do Hedwizyna? Pytam bo jakoś nie mogę sobie tego Stoku i tego miejsca zlokalizować. m Odpowiedz Link
roztoczanski Re: Stok 10.12.05, 22:54 Nazwy zakladu nie jestem pewien, reszta sie zgadza, jest tam bocznica kolejowa, teraz juz nie uzywana i prawie z samego nasypu wyplywa rzeczka. Odpowiedz Link