Dodaj do ulubionych

>>> i .......... po topieniu Nazgula - piątek <<<

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 08:00

Witajcie !!!
W dzionek wiosenny - zimny, szary i deszczowy ! Brrrrrr !!!!!!
Paskudztwo !!!
Nazgul już pewnie na pełnym morzu, a tu wiosny (tej prawdziwej) "ni hu-hu" !!!
Może by tak KOGOŚ jeszcze utopić ??? Co Wy na to ?
Tak jakoś nudno ?!
Biesiadę czas zacząć !
:-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Meve Re: >>> i .......... po topieniu Nazgula - piątek <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 08:48
      Hello, mniodu i jakiegoś innego rumu poproszę, bo tej wiosny ani trochę nie
      widzę!!!
      I miącha jakiegoś dobrego!
      I ciacha!!
      • Gość: Nala Re: >>> i .......... po topieniu Nazgula - piątek <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 09:06

To co, tak SAME będziemy się zażerać ????? A reszta ??? Nie poczekamy na
        nich ??? :-)))

U mnie słoneczko wylazło zza chmur ! Zrobiło się całkiem, całkiem !
        A jak na północy ???
        • Gość: Meve Re: >>> i .......... po topieniu Nazgula - piątek <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 09:30
          Niedopsze ooj niedopsze:)
          Fiatr fieje, mofić fyraśnie nie moszna, bo buziuchne zatyka:))
          Zimny fiatr, jak białe zimno:)
          Tszepa zamknac te okna i sie troche upić, mofie Fam, to bedzie lepsze:)
          • Gość: Nala Re: >>> i .......... po topieniu Nazgula - piątek <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 09:51

A cóż to Ci się stało, że tak nie wyraźnie "mófisz" ???????
            Wiatr "gęPusię" zatyka ???
            TO PO CO WYSTAWIASZ Ł... ZA OKNO ??????????????????????

A ciasteczko chcesz ???
          • Gość: monia Re: >>> i .......... po topieniu Nazgula - piątek <<< IP: 217.97.138.* 22.03.02, 09:51
            To tylko ja - dzień nie wiem, czy dobry! Wczorajszy był, z przeproszeniem - .......(tu dowolnosc, możliwie
            najgorsza, ja nawyrażałam się wczoraj). Z zawiscią przesledziłam wczorajszą relację, ale topienie było chyba
            niezbyt skuteczne, bo dzisiaj jest paskudnie! Trzeba zalać paskudę gorzałką ! Oby nie wypłynęła!!!! Mam nadzieję,
            że dzisiaj będę do was zaglądać....a jak nie, to proszę wypić moje zdrowie, bo to oznacza, że poszłam siedzieć
            za SKUTECZNE usiłowanie utopienia służbowego Nazgula!!! Ubiję dzis skubańca!!!!!!!!!!!!!!! Szklanicę - chlup!! -brrrrr -
            idę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Nala ...siedzę, czytam a tu ....... Monia !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 10:12

Witaj Ty, Ty .........., słów mi brak !!!!!!!!!!!!!!!!!
              A już myślałam, że poszłaś się utopić ???

Tego swojego służbowego Nazgula lepiej zostaw ! Zabijesz takiego skubańca
              (szkodnika!!!), a pójdziesz siedzieć za ........ człowieka !!! :-)))
              Lepiej sobie odpuść !

Proszę ! Szklaneczkę z "uzdrawiaczem" w rączkę i ......, do dna ! Duszkiem !!!
              :-)
              Pozdrawiam
              • Gość: monia Re: ...siedzę, czytam a tu ....... Monia !!! IP: 217.97.138.* 22.03.02, 10:45
                ...stało się!!! ale dycha jeszcze....Takie służbowe Nazgule to żywotne skubańce, niech ich...!!!
                Poproszę jeszcze trochę wzmacniacza!!!! Należy mi się!!!!
                • Gość: Nala Re: ...siedzę, czytam a tu ....... Monia !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 11:07

Należy Ci się !!!!!!!!!!!!!!!
                  Proszę !!!!! Do dna !!! :-)

A swojego Nazgula, zignoruj !
                  • Gość: monia Re: ...siedzę, czytam a tu ....... Monia !!! IP: 217.97.138.* 22.03.02, 11:15
                    Pozbyłam się go...chwilowo!!!
                    No to siup!!!
                    Nala, wyjrzyj przez okno...jakowys Jarosław się tam nie błąka???? :-)))))
                    Ooooo, nie ma to jak alkohol z rana...natychmiastowe działanie...Jestem..jak to się mówi? debesciakiem!!!! :-))))))
                    • Gość: Nala Re: ...siedzę, czytam a tu ....... Monia !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 11:34

Jesteś, oczywiście że jesteś debeściakiem !!! :-)
                      Pij, pij !
                    • Gość: Nala Re: ...siedzę, czytam a tu ....... Monia !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 11:34

Pij, pij !

Pij, pij !

Pij, pij !
                      • Gość: monia Re: ...siedzę, czytam a tu ....... Monia !!! IP: 217.97.138.* 22.03.02, 11:41
                        Łoj!!! Tak cztery kolejki, pod rząd, bez popitki..hep! oj...uuuu....le..hep!..piej mi już nie polewaj.....
                        Niech żyję!!!!!
                        • Gość: Nala Re: ...siedzę, czytam a tu ....... Monia !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 11:46

Łoojjjj !!!
                          No bo mi się paluszek "omsknął" (albo -oł).
                          Cuś mi rączka drży !!! Ciekawe czemu ??? :-)))
                          • Gość: monia Re: ...siedzę, czytam a tu ....... Monia !!! IP: 217.97.138.* 22.03.02, 11:49
                            biedna nalusina rączka, pewnie znużona wielce po całym tygodniu...
                            ALBO SIĘ UCHLAŁAŚ!!!! :-)))))
                            • Gość: Nala Re: ...siedzę, czytam a tu ....... Monia !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 11:55

TY TAK OD RAZU ...................., - PRAWDĘ W OCZY !!!!!!!!!!!!!!

Zero dyskrecji i subtelności !!!
                              Coś okropnego !!!
                              • Gość: monia Re: ...siedzę, czytam a tu ....... Monia !!! IP: 217.97.138.* 22.03.02, 12:01
                                Jaaaa..???????? Ja jestem baaardzo subtelna! Wprost niespotykanie, niesamowicie subtelna...Ale czasem, to
                                fakt, nie op....................(subtelnie wykropkowane) się w słowach...A teraz, niech hrabina wybaczy, ale....
                                CHLUP W TEN GŁUPI DZIÓB!!!!
                                • Gość: Nala Re: ...siedzę, czytam a tu ....... Monia !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 12:23

No i czemu lejesz sobie po dziobie ????????????????????
                                  Cała się zamoczyłaś, niezdaro !!!!!!!!!!!!!!!

Chlapniem, bo oklapniem !!!

• Gość: Meve Hrabina IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 12:27
                                  Gość portalu: monia napisał(a):

> Jaaaa..???????? Ja jestem baaardzo subtelna! Wprost niespotykanie, niesamowicie
                                  > subtelna...
                                  Hmm, tak tak, subtelnie kazałaś Jarosławowi portki zapinać - pamiętam:)))

>A teraz, niech hrabina wybaczy, ale....
                                  > CHLUP W TEN GŁUPI DZIÓB!!!!
                                  Noo tak, ale biednej Meve, co przed chwilą przybiła obrazek do ściany bez zgody
                                  ducha Nazgula, to już nikt nie poleje:))

• Gość: monia Re: Hrabina IP: 217.97.138.* 22.03.02, 12:51
                                    Zapinać...to chyba lepiej niż rozpinać, nie..?????? :-))))))))
                                    Ojojoj...wybacz Asćka, podaj swoje naczynko, już lejemy.......
    • Gość: Jarek >>> piątek <<< IP: 80.72.33.* 22.03.02, 10:40
      Witam serdecznie

Do Assani Nali:
      Reklamacyja za pogode wietrzna w Miescie Stolecznym Krolewskim!

Do Assani Meve:
      Wczorajczy dzien do najmilszych nie nalezal, gdyz wreczalem pracownikom z
      krakowskiego biura wypowiedzenia, a na spacer poszeglem, aby ochlonac... :-(

Do Assani Joli:
      Nie tyle Jupiter Centrum, co teren DSP (chociaz Jupiter jest na terenie DSP).

Pozdr
      • Gość: Nala Re: >>> piątek <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 11:06

Mości Jarosławie (Tyyyyyyyy, Okrutniku!!!-przyp.ad."do Meve"-)
        - reklamacyję Twoją uwzględniam, ze względu na 1-szy Dzień Wiosny!
        - natomiast, ze względu na towarzyszące okoliczności - absolutnie!!!
        :-((( Ty !!! Tyyy !!! Sama nie wiem co powiedzieć ??? :-(

• Gość: Meve Re: >>> piątek <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 11:23
          Jarosławie, Tyyyyyyy..... nieszczęsny zwierzchniku!!!
          W pierwszy dzień wiosny takie papiery do ręki ludziom dawać - dlatego tak
          wiało, diabeł się cieszył:)
          • Gość: monia Re: >>> piątek <<< IP: 217.97.138.* 22.03.02, 11:27
            Nie dobijajcie go...pewnie też nie należy do przyjemnosci to, co musiał zrobić...
            • Gość: Nala Jarosław zwany Okrutnikiem !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 11:44

Nie ma usprawiedliwienia dla ........ uchhhhhhhh ..... !!!!!

• Gość: Meve Ano IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 11:44
              szto padziełać, żizn takaja.
              Ja go nie dobijam, ja go tylko drażnię. sama miałam tą wątpliwą przyjemność.
              • Gość: monia Re: Ano IP: 217.97.138.* 22.03.02, 11:48
                Nie drażnij rekina.....ani rycerza :-))))
                Chociaż, z drugiej strony...cóskolwiek agresywna dzisiaj jezdem...
                • Gość: Jarek Re: Ano IP: 80.72.33.* 22.03.02, 12:33
                  Zadna to przyjemnosc - potwierdzic moge, ale takie reguly ekonomii sa. Zzyl sie
                  czlowiek z ludzimi od 98 roku, a teraz spojrzyj im w oczy i powiedz, ze nie
                  masz dla nich pracy. Oczywiscie jeszcze trzy miesiace bedziemy pracowac razem i
                  odprawe zapewnimy, ale.. i tak obrzydzenie mnie bierze, jak w lustro na siebie
                  patrze.

Zdolowany J.
                  • Gość: monia Re: Ano IP: 217.97.138.* 22.03.02, 12:49
                    Chlapnij Wasć z nami, może pomoże...
                    Monia Ugodowa
                    P.S. Najwyraźniej dzień wczorajszy do najszczęsliwszych nie należał nie tylko dla mnnie.....
                  • Gość: Nala Re: ....... tak bywa ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 12:52

No już się tak nie dołój Mości Rycerzu !
                    Taki zdołowany będziesz do niczego !!! :-)

Tak teraz niestety bywa ! Raz praca jest, a raz jej nie ma !
                    I na ogół niczyja w tym wina ! A już na pewno nie Twoja !!!

Proszę, chlapnij sobie co nieco ? Dobrze Ci zrobi !

Meve, dla Ciebie też szklaneczka, już się nie skarż ! :-)))
                    • Gość: Nala Re: ....... tak bywa ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 12:53

No jak z dołowaniem ???

- "Dołój" czy "dołuj" ???

Chyba jednak to drugie ???
                      Ups!!!
                      • Gość: monia Re: ....... tak bywa ! IP: 217.97.138.* 22.03.02, 13:02
                        Nie zakopuj się...:-))))))))))))))
                        Chłopie, nikt nie zna dnia ani godziny...chyba że sam u siebie pracuje......
                        Zwolnienia ponoc sięgają nawet tych najlepszych i z kwalifikacjami...Czasy takie...
                        No to siup!!!
                        • Gość: Nala Zakopany - zdołowany !!! :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 13:15

Coś faktycznie zdołowany ten nasz Rycerz !!!
                          Wcale się nie dziwię !
                          Nawet szklaneczki "pocieszycielki" nie chce podjąć z rąk naszych subtelnych !

Rycerzu !!! Gdzieżesz się podziewasz ??? Chodź do nas !!!
                          Pocieszymy Cię, jak będziemy umiały !!!
                          • Gość: monia Re: Zakopany - zdołowany !!! :-) IP: 217.97.138.* 22.03.02, 13:26
                            Jak nie będziemy umiały - też pocieszymy.....:-))))))))))))
                            Łoj! Własnie przeczytałam, że nasz biedny Pochwała glebnął po skoku i pogotowie go zabrało...Niechże te skoki
                            się już skończą, bo mam początki obsesji (a może to stadium końcowe?)
                            Oby Gapcio się nie wygłupiał z za daleki skakaniem...Swoje w tym sezonie już wyskakał...i będzie!
                            • Gość: Nala Re: Zakopany - zdołowany !!! :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 13:39

Lepiej że Pochwała, niż Gapcio ! Okrutne, ale prawdziwe !!!
                              Adaś właściwie mógłby sobie darować te zawody, ale jest za bardzo(?) ambitny.

To co Monia ??? Jeszcze po jednej ??? Szklaneczce oczywiście !!!
                              Meve, a co z Tobą ???
                              • Gość: monia Re: Zakopany - zdołowany !!! :-) IP: 217.97.138.* 22.03.02, 13:47
                                Po jednej??? Dalczego tylko po jednej???????
                                Masz rację...Jakby Gapcio poleciał na japiszona to byłabym niepocieszona...:-)))))))))
                                Meve, w górę szklanice!!!!!! Czy inne kielichy...byle pełne!!!! Wypijmy zdrowie panów - dla odmiany...To
                                są jednak biedaki....
                                • Gość: Nala Re: Zakopany - zdołowany !!! :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 13:57

Dobrze ! Nie marudź już !!!
                                  No to po jednej(!) do każdej z czterech łapek !!! :-)))

Za zdrowie panów !!!
    • Gość: Nala ??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 13:52

No co z Wami ?
      Ja już niedługo wychodzę i nie mam się z kim pożegnać !!! Aż do
      poniedziałku !!!
      Meve odpoczywa po wczorajszym topieniu Nazgula, Rycerz poszedł się chyba upić a
      Ty Monia ???
      Zadźgałaś w końcu tego swojego upierd.....o, ciemiężcę ???

I w ogóle co z naszą W.W.W.B. ???

• Gość: monia Re: ??? IP: 217.97.138.* 22.03.02, 14:12
        Meve, tak całkiem to sobie nie mogłam pofolgować, bo ciemiężca musi mi jeszcze zapłacic przed swiętami...Za co
        kupię bazie, i jajka i szynki.......i ten krem, co to jest mi po prostu niezbędny...chyba bardziej niż jajka...:-))))))
        Nala, czy to są wszystko MOJE łapki???
        • Gość: Jarek Re: ??? IP: 80.72.33.* 22.03.02, 14:15
          Za slowa otuchy dziekuje. Ale za alkohol dziekuje, bo... nieobliczlnym moglbym
          sie stac, a wtedy...
          • Gość: monia Re: ??? IP: 217.97.138.* 22.03.02, 14:21
            ...?
        • Gość: Nala Re: ??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 14:16

Hihihihi...!
          ACHAAAA !!!!

A co ? Czemu jesteś zdziwiona ??? Po tylu szklaneczkach nie dwoi Ci się w
          oczkach ??? :-)))
          • Gość: Nala Re: ??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 14:20

Ciekawam wielce, cóżeś Waść czynisz gdyś nieobliczalny, ale ciekawość swą będę
            mogła zaspokoić (mniemam!!!) w poniedziałek, bowiem w chwili obecnej muszę
            znikać.
            Zatem żegnam zacne Towarzystwo, pa,pa.
            Do poniedziałku !
            Nala
            • Gość: monia Re: ??? IP: 217.97.138.* 22.03.02, 14:22
              Pa, Nalu....!!!!
            • Gość: Jarek Re: ??? IP: 80.72.33.* 22.03.02, 14:43
              Gość portalu: Nala napisał(a):

> Ciekawam wielce, cóżeś Waść czynisz gdyś nieobliczalny,

Nieobliczalnosc w wydaniu moim, to za nic zakazy wszelkie miec!!! Z lat mlodosci
              szumnej przypominam sobie kilka takich, jak dyndanie nogami na XII p. siedzac na
              barierce balkonu, porywanie sie na wiekszych dwukrotnie od siebie, remonty
              generalne WC (a konkretnie przenosiny sedesu, zapominajac o podciagnieciu
              hydraliki do nowego miejsca instalacji), palenie "ogniska domowego" w wannie,
              uruchamianie wszelkich mozliwych alarmow w autach pomontowanych. Czesci rzeczy
              pamietac mi nie dane... Dzisiaj wtyd, ale zasada, ze "poki mozesz lezec bez
              trzymanki, to nie jestes pijany" dawno juz mnie nie dotyczy.
              • Gość: monia Re: ??? IP: 217.97.138.* 22.03.02, 14:56
                Ach, młodosc.....Wszyscy przez to przeszlismy...:-))))))))))))))
                Nie wstydź się, wasc..Błądzić jest rzeczą ludzką..
                Pozdr..
                • Gość: Jarek Re: ??? IP: 80.72.33.* 22.03.02, 15:48
                  Tyle, ze "po" ta "mlodosc" potrafi do mnie wrocic ze zdwojona sila...
                  • Gość: Jarek Pa, pa, pa (no text) IP: 80.72.33.* 22.03.02, 17:07
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka