Dodaj do ulubionych

PIĄTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 07:17

Witam !!!
Dzionek z lekka taki bardziej zapyziały, ale, mam nadzieję, będzie leppiej !
:-)

Czy Rycerstwo nasze, wraz z drogim Elfem powróciło już z wyprawy ???
Miłościwa Meve, jak szanowne zdrowie ???
Monia, TYYYYYY....., nie będę się wyrażać! - co z Tobą ??? Żyjesz jeszcze,
azali nie ???

Pozdrowienia. Czekam. (Na wszystkich!!!)
Nala

:-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Tiges Re: PIĄTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.silvershark.com.pl 26.04.02, 08:28
      Ufff .. bestia usieczona (juz nie przeszkada pidac na forum ;) )

Zeby smocze Yuli dalem na wywary i eliksiry a skora musicie sie drogie Panie
      sprawiedliwie podzielic ...

JolaJola jak obiecala wywabila bestyje swoimi metodami a my z rycerzem
      Jaroslawem dobilismy Wyrypatora...

Jakos mniej odwagi wylazuje w towarzystwie Pan .. hmmm .. a moze mi sie tak
      tylo wydaje?? ;)
      • Gość: Nala Re: PIĄTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 08:45
        Gość portalu: Tiges napisał(a):

> Jakos mniej odwagi wylazuje w towarzystwie Pan .. hmmm .. a moze mi sie tak
        > tylo wydaje?? ;)

???????????????????????????????????
        O kim myślisz ???

To, że bestyja usieczona - chwała, o Wam Panowie !!!
        Skórą podzielimy SIĘ!!! Równo - co nie znaczy!!! sprawiedliwie ! :-)))
        Ja poproszę o tyle, żebym mogła zrobić :
        1. Botki zimowe.
        2. Buciki letnie.
        3. Rękawiczki.
        4. Torebkę do w/w.
        5. Kuferek na wojaże "zagramaniczne" (i nie tylko) - większy.
        6. Kuferek j/w - średni.
        7. Kuferek j/w - mniejszy.
        8. Portmonetkę - bo w końcu gdzieś trzeba chować "drobne".
        9. Portfel - na "grubsze".
        10. Jeszcze nie wiem co ?

Nooo ! To by było na tyle !

• Gość: tiges Re: PIĄTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.silvershark.com.pl 26.04.02, 08:57
          Nio rycerz Jaroslaw przy bestii odwazny byl :P
          • Gość: Nala Re: PIĄTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 08:59

Aaaaaa ! Fakt ! Zapomniałam !
            :-))))))))))))))))
            • Gość: Tiges Re: PIĄTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.silvershark.com.pl 26.04.02, 09:20
              Jak sie reszta nie pojawi to bedziesz miala cala skore ;)
              • Gość: Meve Re: PIĄTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 09:35
                Ekhem, ekhem.
                Jestem, jestem, jeno łącza czas chyba odnowić, bo coś szwankuje, pewno znów
                pokojówka, jak zamiatała komnatę musiała kabel ruszyć.
                Co do skóry- ekhem EKHEM!!! Dla królowej:
                1. kuferki takie jak dla Nali
                2. botki jakoweś zgrabne
                3. tron trzeba by było czyms obić - ten aksamit już całen wytarty
                4. botki dla Myszy
                Ale tak w ogóle to gratulacje, dzielny Elfie, Nalu Bojowa i JoluJolu Odważna ,
                fanfary i uczta dzisiaj w zamku!!!
                Jeno dwie sprawy mnie trapią:
                1. Co się dzieje z rycerzem Jarosławem???
                2. Gdzie Śpiąca Monia???

• Gość: Meve Elfie zaślubiny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 09:47
                  A i jeszcze jedno - widziałam dopisek Yuli wczorajszy, dziewczyna ma ikrę!!!
                  Elfie to ninby, wysmukłe, ale i wysłowić sie potrafi dobitnie. Gratuluję
                  Tigesie wyboru.
                  No i chyba czas już powitac następna w naszym gronie - bo juz wiemy, kto zacz,
                  i że magię czuje.
                  WITAM YULĘ W GRONIE NASZEM!!!!
                  Na komnaty starem zwyczajem zapraszam i na początek, mały, aczkolwiek wdzięczny
                  pierścionek ofiarowuję - na zadatek przyszłych zaślubin. Ten od Tigesa
                  ładniejszy pewno, ale co dwa to nie jeden.

Gdzie Monia i Jarosław??
                  Posyłam zwiadowców, bom nerwowa się robie, tyle po lasach dziwnych istot z
                  paskami na ubraniu chodzi :(!
                  • Gość: tiges Re: Elfie zaślubiny IP: *.silvershark.com.pl 26.04.02, 09:58
                    No jak przez bagna szlismy to zbroja troche przemokla i mam nadzieje ze nie
                    zardzewiala. A i tak wymaga naprawy, bo w kilku miejscach sie wgniotla w czasie
                    walki.

Dziekuje za pierscionek :)
                    • Gość: Nala Re: Elfie zaślubiny IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 10:07

Ufffff!
                      Zmachanam ogromnie. Gonią dzisiaj bardzo ! Aż ZA !
                      Ja tak z doskoku. Gdy zniknę i nie zdążę się pożegnać - o wybaczenie prosić
                      będę zmuszona. Teraz !
                      • Gość: monia Re: czesć IP: 217.97.138.* 26.04.02, 10:13
                        w nastroju coskolwiek smętnym...Z nosa się leje, gardło obolałe, głos..eee..lepiej za dużo się nie
                        odzywać..:-))) Dobrze, że to piątek...może pomogą lecznicze metody naturalne...:-)))
                        Poza tym, okrutnie chyba narozrabiałam przedwczoraj...i teraz boję się uaktywnić. Na wszelki wypadek
                        - pokojowo pozdrawiam...:-))) Wyrazy podziwu odnosnie pomyslnie zakończonej "sprawy
                        Smoka"....oraz wyrazy zawisci odnosnie "wyrobów ze smoka"...Ja się chyba zadowolę jakimis
                        wyrobami smoczopodobnymi...może jakis skromny paseczek..?:-))
                        • Gość: tiges Re: czesć IP: *.silvershark.com.pl 26.04.02, 10:15
                          E tam .. zaraz ty narozrabialas :P.. bez przesadyzmu :)
                        • Gość: Meve Re: czesć IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 10:23
                          No witamy, chorowitą Śpiącą, mam jeno nadzieje, że komentarze i ataki na
                          królestwo nasze nie spowodują, ze rozejśc będziem się musieli wszyscy do krain
                          innych a strasznych i, ze ducha w nas nie będzie.
                          W kazdym razie monia, malinki, młody męczina przy boku i powinno do jutra być
                          OK.Jak by nine było, to znaczy, że nie był wystarczająco młody:))))
                          Meve nie namawiająca do złego :)
                          • Gość: monia Re: czesć IP: 217.97.138.* 26.04.02, 10:27
                            Ale jesli mnie w oba boki cós wlazło to jak - dwa kubki z herbatką malinową, czy jak....???:_)))
                            monia tępa z powodu kataru....
                            (oby!!!)
                            • Gość: monia Re: P.S. IP: 217.97.138.* 26.04.02, 10:28
                              ...bo że młode, to koniecznie....:-)))))))))))))))))))))))) ehe! ehem!!
                              • Gość: Nala Re: ACHTUNG !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 10:54

Monia ! Byle nia ZA młode !!! Bo Cię mogą zamnkąć, za molestowanie nieletnich !
                                • Gość: monia Re: ACHTUNG !!! IP: 217.97.138.* 26.04.02, 11:11
                                  No, nieeee...Nalu, nie AŻ TAK młode....:-) Toż takie NADMIERNIE młode to nawet ...nieapetyczne
                                  (przynajmniej dla tak swietnej, młodej, żywotnej, ale posiadającej już pewne lata kobiety, jaką mam
                                  nadzieję jestem :)))... Myslałam o takich trochę już mniej młodych...:-)))
                                  W każdym razie leczyć się będę energicznie, bo zbliża się wielkimi krokami kolejny Najdłuższy
                                  Weekend Nowoczesnej Europy, no i MUSZĘ być zupełnie zdrowa...:-)))
                                  Tigesie, może twoja prywatna czarownica (no, już tak jakby i nasza, wybacz, chłopie...teeee..Elfie)
                                  zadziałałaby jakowyms czarem??? Tylko, rany! niech się aby nie pomyli!!! :-)))
                                  • Gość: Nala Apel do Yuli !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 11:28

Monia, nie nazywaj jej czarownicą, bo to "niekurturalne" ! :-) Jeszcze się
                                    obrazi, a po CI! to ???
                                    Czarodziejka lepiej brzmi ! Albo szamanka !

A gdzie TY się podziewałaś jak Cię nie było ???
                                    No dobrze, nie mów. Ja tak tylko z troski o Ciebie. Wcale nie jestem ZBYT
                                    ciekawska. WCALE!!!

• Gość: monia Re: Apel do Yuli !!! IP: 217.97.138.* 26.04.02, 11:38
                                      WCALEEE :-)))) Taaa...no pewnie...:-))) no ale jak nie jestes ciekawa, to co mam cię zanudzać???? :-)))
                                      Może masz rację z tą czarodziejką i okazaniem szacunku...ale z drugiej strony chciałam, by zrobiło się
                                      tak...familiarnie....Przecież czarownica - to brzmi czule...Tzw. Mój mawia tak o mnie i moich sąsiadkach, gdy mamy
                                      swoje okresowe posiedzenia...To znaczy..tak mi się wydawało, że to czułosc, ale ty masz racje...skubaniec
                                      może się z nas naigrywa??!!!!!! :-))))) OOooooo!!!
                                      Jak tam twój TARAS Nalu...???? Czy wszystko żywe??? :-)))
                                      • Gość: monia Re: Prosba do Rycerza i Elfa IP: 217.97.138.* 26.04.02, 11:49
                                        Poproszę o DOKŁADNY opis Smoka, zawierający kolor łusek (bardzo ważne jesli chodzi o kolorystykę wyrobów)
                                        oraz ilosc głów smoczych (aby się nie okazało, że głowa była jedna, a z was cienkie bolki)
                                        • Gość: tiges Re: Prosba do Rycerza i Elfa IP: *.silvershark.com.pl 26.04.02, 11:53
                                          Trza bylo samej na smoka isc a nie nas teraz pomawiac :)

jak stare przyslowie mowi nie ilosc glow sie liczy a zadziornosc smoka .. ;)
                                          • Gość: monia Re: Prosba do Rycerza i Elfa IP: 217.97.138.* 26.04.02, 12:02
                                            Słabowita, wątła niewiasta??!!!...z POTWORNYM katarem???!!! na smoka????
                                            elfie....
                                            czyli miał jedną głowę? :-)))

ale czy zielony był chociaż?
                                            • Gość: Nala Re: Szybkie - pa, pa !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 12:05

Balkon (nie taras) BARDZO ładny (w zamysłach!) :-))) Nic nie więdnie.
                                              Dziękuję.

Ja znikam ! Do poniedziałku !
                                              Pozdrawiam. Nala
                                              • Gość: monia Re: Szybkie - pa, pa !!! IP: 217.97.138.* 26.04.02, 12:11
                                                :-(((
                                                Pa!
                                                • Gość: monia Re: niesmiałe pytanko... IP: 217.97.138.* 26.04.02, 12:17
                                                  A czy ktos jeszcze zostaje, czy też mogę sobie darować zaglądanie na forum co czas jakis???
                                                  • Gość: Meve Re: niesmiałe pytanko... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 12:23
                                                    ja jeszcze jestem, także prosze uprzejmie o zagladanie:)
                                                    No i jak z tym najdłuższym weekendem- cały wolny???
                                                  • Gość: monia Re: niesmiałe pytanko... IP: 217.97.138.* 26.04.02, 12:27
                                                    od srody do niedzieli - calutki wolny. Bosko!!!! Oby tylko aura dopisała, to ja już będę wiedziała, co zrobić z taką
                                                    iloscią wolnego...Zresztą, mamy z Miłym warianty awaryjne postępowania na wypadek braku ładnej pogody...:-)))
                                                    A co z Wami - wypuscicie się z Myszą gdzies na zieloną trawkę i pod białe wisnie???
                                                  • Gość: tiges Re: niesmiałe pytanko... IP: *.silvershark.com.pl 26.04.02, 12:33
                                                    a ja mysle o urlopiku w poniedzialek, wtorek i czwartek :).. ale z domciu bede
                                                    zagladal
                                                  • Gość: monia Re: niesmiałe pytanko... IP: 217.97.138.* 26.04.02, 12:48
                                                    Oooo..z zawiscią gratuluję, bo ja, niestety, o urlopiku w poniedziałek i wtorek mogę sobie TYLKO
                                                    pomysleć...A wtorek będzie moim comiesięcznym dniem zwiększonej aktywnosci zawodowej...No, ale
                                                    nie będę narzekała nadmiernie, bo 5 wolnych dni w perspektywie powoduje zwiękrzony przypływ
                                                    optymizmu (nawet u tak pesymistycznej jednostki, jak ja)...
                                                    A już za miesiąc też będę mogła sobie czasem zajrzeć na forum w dzień wolny..!!!
                                                  • Gość: Meve Co za miesiąc??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 12:49
                                                    Gość portalu: monia napisał(a):

>
                                                    > A już za miesiąc też będę mogła sobie czasem zajrzeć na forum w dzień wolny..!!
                                                    > !

A czeeemuuuuu??? Nie rozumiem, jakiś urlop, o którym nic nie wiemy??
                                                  • Gość: monia Re: Co za miesiąc??? IP: 217.97.138.* 26.04.02, 13:04
                                                    Meve, to jest ABSOLUTNIE niemożliwe, abym bez porozumienia z Wami wzięła jakikolwiek urlop..cóż
                                                    za pomysł! :-))) Niee..to oznacza, że za miesiąc będę miała w domu internet...:-)))
                                                  • Gość: Meve Re: niesmiałe pytanko... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 12:48
                                                    Ekhem ekhem, mam wolne od jutrzejszej soboty do kolejnej
                                                    niedzieli:))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    !!!!!!!!!!!
                                                    Sorki, ale mnie poniosło z radości :)
                                                    Mamy do załtwioenia parę spraw typu : dentysta :((((fuj fuj
                                                    ale planujemy też:
                                                    * wypad nad jezioro
                                                    * wypad do zoo
                                                    * wypad do znajomych ( już 3 umówione, nie wiadomo co dalej:)))
                                                    I może się wyśpimy trochę:)))
                                                  • Gość: monia Re: niesmiałe pytanko... IP: 217.97.138.* 26.04.02, 13:16
                                                    Gość portalu: Meve napisał(a):

> Ekhem ekhem, mam wolne od jutrzejszej soboty do kolejnej
                                                    > niedzieli:))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o, żesz!!!
                                                    > !

> !!!!!!!!!!!
                                                    > Sorki, ale mnie poniosło z radości :)

no, nie dziwota, też by mnie poniosło...

> Mamy do załtwioenia parę spraw typu : dentysta :((((fuj fuj

błeee

> ale planujemy też:
                                                    > * wypad nad jezioro
                                                    > * wypad do zoo
                                                    > * wypad do znajomych ( już 3 umówione, nie wiadomo co dalej:)))
                                                    > I może się wyśpimy trochę:)))

czyli sielanka...No to macie fajnie...tylko pamiętaj, żeby przynajmniej połowę z tego wprowadzić w życie!
                                                    :-))) Ale samo planowanie też jest fajne, prawda? Za ZOO nie przepadam, tak jak i za cyrkiem (drażnią
                                                    mnie te powystawiane pa pokaz zwierzaczki..a już całkiem mnie ponosi, jak widzę w warszawskim zoo te
                                                    biedne miski z wybiegiem wychodzącym na Al. Solidarnosci ..te kłęby spalin i nieprzerwany sznur
                                                    samochodów...wrr!!!) ale dzieci swoje prawa mają...; wypad nad jezioro - to jest to!, 3 x znajomi - to jest to
                                                    jeszcze bardziej!!! :-))) no a wyspanie się...hmmm...ekstaza!!!!!!!!!!!!!!!! i kawa do łóżeczka...:-)))
                                                    My planujemu
                                                    - wypad nad Zalew
                                                    - wypad do lasu na działkę
                                                    - spotkania towarzyskie w ilosciach nieprzewidywalnych
                                                    - obchody 4.05
                                                    Też ambitnie...
                                                  • Gość: mEVE AAAAAAAAAA! MONIKO!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 13:46

> - obchody 4.05

Serdeczne życzenia wirtualne i nie tylko cudnych poduszek, miłych meczin (zny) u
                                                    boku/ów, krówek przepysznych i zdrówka!!!!!!!!

PS - przypomniałaś mi o imieninach mojej mamy:)
                                                  • Gość: monia Re: AAAAAAAAAA! MONIKO!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 26.04.02, 13:59
                                                    Oj...no...nie wiem, co powiedzieć...wzruszona jestem okrutnie...Ale BAAARDZO dziękuję :-)))
                                                    Zwłaszcza te męciny mnie wzruszyły..pewnikiem Lubego wzruszyłyby mniej..ale co? - chce mojego dobra czy
                                                    nie??!! :-))))))))))))))))))
                                                    A Mamunia, przepraszam za poufałosc, też Monia? :-)))
                                                    Czy to oznacza, że będziesz miała jeszcze jedną imprezę???
                                                    dla mnie moje imieniny z racji długich, wyjazdowych weekendów, bywają zupełnie
                                                    nieprzewidywalne...zwłaszcza, że kiedys sami wyjeżdżalismy...Może być cicho, spokojnie, miło i
                                                    sympatycznie...a może być również tylko miło i sympatycznie ale na pewno nie cicho i spokojnie!!! Loteria!!! Ilosc
                                                    ewentualnych gosci jest również nieprzewidywalna....no, sama jestem ciekawa, acz trochę się obawiam :-)))
                                                  • Gość: Meve Re: AAAAAAAAAA! MONIKO!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 14:13

> Oj...no...nie wiem, co powiedzieć...wzruszona jestem okrutnie...Ale BAAARDZO dz
                                                    > iękuję :-)))
                                                    > Zwłaszcza te męciny mnie wzruszyły..pewnikiem Lubego wzruszyłyby mniej..ale co?
                                                    > - chce mojego dobra czy
                                                    > nie??!! :-))))))))))))))))))

Chce, na pewno chce!:)
                                                    > A Mamunia, przepraszam za poufałosc, też Monia? :-)))
                                                    Ano!!!
                                                    > Czy to oznacza, że będziesz miała jeszcze jedną imprezę???
                                                    I jeszzcze urodziny mamuni i imieniny i urodziny Dziadunia (04.05):))))))))
                                                  • Gość: monia Re: AAAAAAAAAA! MONIKO!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 26.04.02, 14:17
                                                    no, to nic dziwnego, że wszystko wypada w sobotę...:-))) tyle szczęsliwych okazji..:-)))
                                                    Najlepsze życzenia dla rodziny :-)))
                                                  • Gość: Meve Re: AAAAAAAAAA! MONIKO!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 14:22

> no, to nic dziwnego, że wszystko wypada w sobotę...:-))) tyle szczęsliwych okaz
                                                    > ji..:-)))
                                                    > Najlepsze życzenia dla rodziny :-)))
                                                    A dziękuję, dziękuję:))))))

Bedę powoli sie żegnała, będę zagladać w dni wolne !
                                                    Miłego !

• Gość: monia Re: AAAAAAAAAA! MONIKO!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 26.04.02, 14:28
                                                    I wzajemnie - BARDZO miłego, cieepłego, udanego i spełnionego...zajrzyj w ponieedziałek i/lub we wtorek, może
                                                    załapiesz się na cos z grilla???
                                                    Pa!
                                                  • Gość: monia Re: AAAAAAAAAA! MONIKO!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 26.04.02, 14:30
                                                    I wzajemnie - BARDZO miłego, cieepłego, udanego i spełnionego...zajrzyj w ponieedziałek i/lub we wtorek, może
                                                    załapiesz się na cos z grilla???
                                                    Pa!
                                                  • Gość: Meve Re: AAAAAAAAAA! MONIKO!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 14:29

> no, to nic dziwnego, że wszystko wypada w sobotę...:-))) tyle szczęsliwych okaz

Miłego !

• Gość: Meve Re: AAAAAAAAAA! MONIKO!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 14:34

Miłego !

• Gość: Jarek smok obibok IP: 80.72.33.* 26.04.02, 14:10
                                                    Dziekuje Elfie za te slowa pochwaly, na ktore chyba nie zasluzylem. Jakiem
                                                    tylko lby te smocze i obrzydliwe obaczyl, tedym jeno przylbica klapna, a ze sie
                                                    zaciela to i nic przez nia widziec mi dane nie bylo. W Bogu nadzieje pokladajac
                                                    mlynki rozniste tylko krecilem i na oslep ile sil w kosciach moich machalem,
                                                    aby zywot uchowac. Na koniec z sil opadlwszy nadzieje porzucilem i bez ducha na
                                                    mchu leglem. Dzisiaj przy zyciu jednak ostajac helm, ten cholerrrny w koncu
                                                    zdjac mi sie udalo, a na forum zeknawszy okazalo sie, ze troche mi Tobie pomoc
                                                    przyszlo.
                                                    ;-)))
                                                  • Gość: monia Re: smok obibok IP: 217.97.138.* 26.04.02, 14:14
                                                    ...szczęęscie, żeees sobiee nic niee odciął..:-)))
                                                  • Gość: Jarek Re: smok obibok IP: 80.72.33.* 26.04.02, 14:37
                                                    Tego nie wiem, bo caly czas jam w zbroi. Moze medyk, abo jaka medyczka obaczy...
                                                  • Gość: monia Re: smok obibok IP: 217.97.138.* 26.04.02, 14:40
                                                    Aaaa...jak wszystko w zbroi...to w porządku.:-))) Ale, oczywiscie, rzut oka medyczki na ....miejsca
                                                    zagrożone nie zaszkodzi...:-)
                                                  • Gość: tiges Re: smok obibok IP: *.silvershark.com.pl 26.04.02, 14:41
                                                    Heh .. lepiej medyczka ;)

tylko jak zbroja cala to watpie czy sie skaleczyles .. ale diagnoza lekarki
                                                    bedzie pewniejsza :)
                                                  • Gość: monia Re: smok obibok IP: 217.97.138.* 26.04.02, 14:58
                                                    Jasne...lepiej na zimne dmuchać...:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    Do usłyszenia!
                                                  • jolajola1 Re: smok obibok 26.04.02, 17:09
                                                    > Jasne...lepiej na zimne dmuchać...:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    > ))))))))))))))))))))

???? DMUCHAĆ??? w miejsce być może uszkodzone - toż to perwersyja. No, zależy
                                                    jakie miejsce.
                                                    Te łowy na smoka mnie we frywolny nastrój wprowadziły, popołudnie wczesne z tej
                                                    przyczyny spędziłam na igraszkach z panem mym i władcą. Całkiem interesujące
                                                    zakończenie polowania.
                                                    A na horyzoncie następne ciekawe zajęcia, wszyscy moi staraja mi się umilić
                                                    ostatnie godziny przed urodzinami. Żebym tylko nie wpadła w depresję z powodu
                                                    ilości tych dotychczasowych już przeżytych urodzin. TO JUŻ JUTRO!!!
                                                  • Gość: Jarek Re: smok obibok IP: 80.72.33.* 27.04.02, 19:49
                                                    jolajola1 napisał(a):

> A na horyzoncie następne ciekawe zajęcia, wszyscy moi staraja mi się umilić
                                                    > ostatnie godziny przed urodzinami. Żebym tylko nie wpadła w depresję z powodu
                                                    > ilości tych dotychczasowych już przeżytych urodzin. TO JUŻ JUTRO!!!

Do Assani Joli:

A zatem racz Pani w ust skromnej mej osoby zyczenia z serca plynace przyjac,
                                                    radosci, usmiechu oraz zdrowia, druhow w potrzebie spieszacych, malego worka
                                                    trosk naszych codziennych, sloneczna radosnego kazdego ranka, mlodosci ducha,
                                                    pelnej zasobnosci piwniczki w buklaczki rozmaite itd. itp. No nie wiem czego
                                                    jeszcze... No w koncu nie codziennie ma sie te naste urodziny!!! Acha, a czego
                                                    sobie zyczysz to sobie kup. ;-)))

Uklonu przesylajac zyczenia zabawy szampanskiej dolaczam. ;-)))

Historyja zmagan ze smokiem:

Zbroja na uszkodzona nie wyglada. Wgniecen nieco posiada, ale sam wiedziec nie
                                                    moge, czy od uderzen smoka, czy tez od spodkan z drzewami. ;-)))
                                                    Troche rdza naszla od wilgoci w lesie tym panujacej. Swoja droga nie wiem, jak
                                                    Elfy to znosza. Szybko chyba na dolegliwosc reumatyzmem zwana zapasc moga. Acha,
                                                    co ja tam... Tak, tak o rdzy. Wiec ciezko teraz mi kulasami ruszac, a wioskowy
                                                    kowal na dlugi weekend udac sie raczyl i do wod (do wod??? po nosie sadzac to do
                                                    wodek chyba) sie udal, wiec poki co siedziec w skorupie do jego powrotu musze.
                                                    Nasmarowalem sie WD 40 i chyba lepiej... lepiej nie mowic...
                                                    ;-)))
                                                  • jolajola1 Re: smok obibok 27.04.02, 19:57
                                                    Gość portalu: Jarek napisał(a):

> jolajola1 napisał(a):
                                                    >
                                                    > > A na horyzoncie następne ciekawe zajęcia, wszyscy moi staraja mi się umili
                                                    > ć
                                                    > > ostatnie godziny przed urodzinami. Żebym tylko nie wpadła w depresję z pow
                                                    > odu
                                                    > > ilości tych dotychczasowych już przeżytych urodzin. TO JUŻ JUTRO!!!
                                                    >
                                                    > Do Assani Joli:
                                                    >
                                                    > A zatem racz Pani w ust skromnej mej osoby zyczenia z serca plynace przyjac,
                                                    > radosci, usmiechu oraz zdrowia, druhow w potrzebie spieszacych, malego worka
                                                    > trosk naszych codziennych, sloneczna radosnego kazdego ranka, mlodosci ducha,
                                                    > pelnej zasobnosci piwniczki w buklaczki rozmaite itd. itp. No nie wiem czego
                                                    > jeszcze... No w koncu nie codziennie ma sie te naste urodziny!!! Acha, a czego
                                                    > sobie zyczysz to sobie kup. ;-)))
                                                    >
                                                    > Uklonu przesylajac zyczenia zabawy szampanskiej dolaczam. ;-)))
                                                    >
                                                    >
                                                    > Historyja zmagan ze smokiem:
                                                    >
                                                    > Zbroja na uszkodzona nie wyglada. Wgniecen nieco posiada, ale sam wiedziec nie
                                                    > moge, czy od uderzen smoka, czy tez od spodkan z drzewami. ;-)))
                                                    > Troche rdza naszla od wilgoci w lesie tym panujacej. Swoja droga nie wiem, jak
                                                    > Elfy to znosza. Szybko chyba na dolegliwosc reumatyzmem zwana zapasc moga. Acha
                                                    > ,
                                                    > co ja tam... Tak, tak o rdzy. Wiec ciezko teraz mi kulasami ruszac, a wioskowy
                                                    > kowal na dlugi weekend udac sie raczyl i do wod (do wod??? po nosie sadzac to d
                                                    > o
                                                    > wodek chyba) sie udal, wiec poki co siedziec w skorupie do jego powrotu musze.
                                                    > Nasmarowalem sie WD 40 i chyba lepiej... lepiej nie mowic...
                                                    > ;-)))

za życzenia dziękuję
                                                    a po WD 40 to smród na osobie okrutny,(wczoraj rower psikałam, i ręce jeszcze mi
                                                    czuć)więc wiem
                                                  • Gość: Jarek Re: smok obibok IP: 80.72.33.* 27.04.02, 20:23
                                                    jolajola1 napisał(a):

> a po WD 40 to smród na osobie okrutny,(wczoraj rower psikałam, i ręce jeszcze m
                                                    > i czuć)więc wiem

A zatem i przyczyne poznalem, czemu wszelkie ludzie z obrzydzeniem nosy ode mnie
                                                    odwracaja.

Jeszcze raz wszystkiego najlepszego.

Pozdr
                                                    ;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka