Dodaj do ulubionych

MONDAY<LUNDI<MONTAG<PONIEDIELNIK

IP: 193.0.117.* 03.06.02, 08:23
Brygada wstawaaaaać! Nie spać kuna! Słońce jest!
Jakie są wasze ulubione zwierzęta fantastyczne i efekty specjalne w filmach lub
książkach? (żeby nie mówili, że bez związku z tematyką forum, hehehe!!!)
Niech ktoś zrobi coś do jedzenia! Ja jestem słaba i mi się nie chce!
Obserwuj wątek
    • Gość: Nala Re: MONDAY<LUNDI<MONTAG<PONIEDIELNIK IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 08:34

...jaaa..jaaakie spanie...? ...kto tu mówi o jakimś spaaaaniuuuu...???
      Ja od SAMEGO świtu jestem na nogach !!
      ...tylko, ...yhyy, ten...., tego...., czasu siakoś mało...
      ..a i pogoda do luftu...! :-(
      Kto tu w ogóle mówi że jest jakieś słońce??? Co to w ogóle jest ???...to
      słońce...?!
      Ja już zapomniełam jak wygląda !!!!! :-(((

Ulubione źwierzę fantastyczne, oczywiście że Jednorożec !!! I Pegaz !!! :-)

Ruda, o tu, proszę, śnadanko, bułeczka sezamowa z szyneczką, do tego w miseczce
      sałatka z pomidorów i ogórków małosolnych, i wszystko posypane szczypiorkiem i
      koperkiem. Może być???
      ...no i co kręcisz nosem...??? ...o, jaka wybredna ! :-)

• Gość: RUDA Re: MONDAY<LUNDI<MONTAG<PONIEDIELNIK IP: 193.0.117.* 03.06.02, 08:50
        Ja już nie wiewiórka tylko angora królik zapuchnięte czerwone oczy cały weekend
        nad papierami zrobiona może 0,01!
        Ueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-(((
        • Gość: Nala Re: MONDAY<LUNDI<MONTAG<PONIEDIELNIK IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 09:18

....bieeeeednaa Ruda , bieeedne źwierzątko...!
          A te czerwone oczka są całkiem, yhhhyyymmm, yhhyymmm, ładniutkie, naprawdę...,
          no NAPRAWDE!!!! ...i co się tak szczerzysz ??? ...nie
          gryź!!!!! ...auuuuuućććć...!!!
          ...chlip!, chlip!!!
          No i czemu gryziesz ???
          • Gość: Meve Re: MONDAY<LUNDI<MONTAG<PONIEDIELNIK IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 09:44
            Jeść mi się chce po tych bułeczkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Idę po małe zakupiki:)))
            Co do zwierząt: hmm- królik z Alicji:)))
            • Gość: monia Re: MONDAY<LUNDI<MONTAG<PONIEDIELNIK IP: 217.97.138.* 03.06.02, 10:25
              czeeeeees!
              O matko, ależ mi się chce spać...
              A może tak przytulić się czule do nogi stołowej i sobie cichutko podrzemać...????
              Eeee, chyba nie..raczej wypiję drugą kawę, bo Nazgul cos za ruchliwy dzisiaj...na pewno zaraz mi cos
              wymysli...Tak jakby nie wiedział, że po długim weekendzie trzeba odpocząć...
              • Gość: Nala Re: ...co się dzieje ?????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 11:10

...że jesteście takie mało wygadane ??? ...dzisiaj !!!! ...przecież mówię, że
                dzisiaj !!!!!!!!!!!
                ..."MAŁO nas i jakoby nikogo nie było"....?!
                Proszę, po kromeczce razowego chlebusia zez smalczykiem, na to ogóreczek
                małosolny, w plazderkach ! ....komuu... ....kooomuuuuu....?????????????
    • Gość: Nala ???????????????????????????????????????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 11:35

Ruda ! Proszę natentychmiast przestać obgryzać pazurki !!! ...no już, już !!!
      Meve ! Postaraj się skupić. Otwórz oczy. Otwórz oczy, proszę ! Meve !!! OTWÓRZ
      OCZYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Monia ! Wyłaź spod tego stołu !!! Dosyć spania !!! Puśc..., PUŚĆ!!! tą nogę !!!
      Zostaw ten stół w spokoju !!!!!!!!! NO SŁYSZYSZ ...... ???!!!!!

A gdzie Tiges i Rycerz nasz Jarosław ??? ....hop, hoooop....!!!
      • Gość: monia Re: ???????????????????????????????????????????????? IP: 217.97.138.* 03.06.02, 11:44
        Oj, Nalu, ty to jednak masz własciwe podejscie do człowieka, zwłaszcza do człowieka typu monia.
        Och, chlebek ze smalczykiem...:-))) warto wyjsć spod stołu...:-))) Mmmm..i młoda cebulka...i
        ogóreczek...
        RANY!!! ALE JESTEM ŁATWA!!! Obiecałam sobie NIE PRZYTYĆ do urlopu!!! Ale przytycie wirtualne się
        nie liczy, tak???!!!!
        A Forum, niestety, jest dzisiaj powolne...tak jak ja....
        • Gość: RUDA zieeeefff.... IP: 193.0.117.* 03.06.02, 11:48
          jeszcze jeszcze tego chlebka ze smalczykiem jeszcze...
          a potem lody orzechowe z Zielonej Dupki i śledzik po szwedzku.
          I chipsy paprykowe.
          I whisky.
          • Gość: monia Re: zieeeefff.... IP: 217.97.138.* 03.06.02, 12:01
            noooo...
            a potem jeszcze jakies przyjazne łóżko pod ręką (albo czym innym), ponieważ nawet najmniejsza
            porcja whisky zwaliłaby mnie z nóg..No a kto to słyszał pić najmniejszą porcję whisky??? Bez
            sensu....:-)))
            Czemu nie można wyspać się na zapas..???? :-)))
            W dodatku Upiorne Włochate suczysko obudziło mnie o godzinie 5 nad ranem, nie wiedzieć czemu.
            Chyba po prostu czuła się samotna...I tak się czuła do godziny 7. Bardzo brzydko o niej myslałam w
            ciągu tych dwóch godzin, oj bardzo...
            • Gość: Nala Re: zieeeefff.... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 12:24

JA TEŻ CHCĘ WHISK-ASA !!!!!!!!
              Duuuuuużoooo.....!!! Mnie nie będzie się chciało spać!!!!!! (chyba?????)
              O, poproszę do tego wiader.....yhhyyy, do tej maleńkiej szklaneczki !

Kooomuuu chlebka zez smalczykiem jeszcze ??? ...koooomuuuu...???
              • Gość: monia Re: zieeeefff.... IP: 217.97.138.* 03.06.02, 12:39
                A cóż ty tak rozdajesz ten smalec...???? Masz go kontener, czy jak??? Nie bądź taka...szczodra, RUDĄ musimy
                przede wszystkim dobrze odżywić...a masz jakies pojęcie, ileż może zjesć taki wygłodzony, rudy futerkowiec,
                naukowo pracujący...????
                A to wiadereczko to na whisky...??? Fajne!!! :-))) Pojemne chyba...???? :-)))
                No, masz, masz....na jedną nóżkę i na drugą.....i na trzecią i ..........
                • Gość: Meve Re: zieeeefff.... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 13:04
                  Ech, mi to nawet spać się nie chce:)
                  Ja to bym chciała dzikie plaże, morza szum i ten, no URLOP!!!
                  I kawkę na powietrzu świeżym albo herbatkę miętową
                  Muszę przejść na emeryturę:))))
                  A to jeszcze trochę dzisiąt latek:)
                  • Gość: Nala Re: zieeeefff.... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 13:14

Nic się nie martw Mevuniu, zawsze możesz pójść na wcześniejszą ! Emeryturę
                    oczywiście ! A i renta jeszcze pozostaje !!!
                    ...mewy szum, krzyki plaż i dzikie morze ???
                    I na dodatek urop ...??????
                    Mevuniu, jak rany....?!?!?!!!
                    ....o czym Ty mówisz...???
                    Utopia jakaś !!!

• Gość: monia Re: zieeeefff.... IP: 217.97.138.* 03.06.02, 13:23
                    No tak! Pewnie również jestes zmęczona weekendem...
                    Oj, tak., tak....Kawa na swieżym powietrzu...a potem leniwe wylegiwanie się na plaży, w przemiłym
                    towarzystwie paczki "Krówek" oraz 2-3 książek, okularów przeciwsłonecznych, wody mineralnej, torebki z
                    czeresniami....oj, nie zapomnijmy o filtrze...
                    ...Książki, he, he...Było u mnie z wizytą niedzielną rodzinne dziecko lat 8-9. Dziecina popatrując po półkach spytała
                    "Monia, a na co ci tyle książek?". Odpowiedziałam jej, że ja po prostu lubię MIEĆ książki, zwłaszcza te, które mi się
                    podobały. Była zaskoczona.....
                    P.S. Niestety, moim zdaniem jest ich za mało....ale mieszkanie też jest małe...:-(
                    • Gość: Nala Re: książki IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 13:45

...no właśnie ! W jednym pokoju mam całą ścianę "poświęconą" książkom.
                      Chociaż prawdę powiedziawszy, oststnio kupuję ich mniej, niż dawniej ! :-(
                      • Gość: monia Re: książki IP: 217.97.138.* 03.06.02, 13:51
                        też mam taką "poswięconą" scianę..:-)))))
                        A książki są, niestety, stosunkowo drogie....
                        • Gość: Meve Re: książki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 13:55
                          A ja mam półtora !!!:)))))))
                          Ściany a nie książki :))))
                          I w piwnicy - książki dla dzieci:)))
                          • Gość: monia Re: książki IP: 217.97.138.* 03.06.02, 14:01
                            a u mnie "dziecinne" książki stoją w drugim szeregu...Jak mnie chandra dopada to robią za koło ratunkowe...
                            • Gość: Meve Re: książki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 14:10
                              U mnie takie dziecinne dziecinne - z serii poczytaj mi mamo to są w piwnicy -
                              bo Baśnie Andrsena i inne Mikołajki- to na tej połówce ściany:)))
                            • Gość: Nala Re: książki IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 14:12

U mnie dziecięce książki częściowo są popakowane w dość dużą walizkę, druga
                              część jest u siostry. Jej dzieci baaardzo się starają czytać ! :-(
                              • Gość: monia Re: książki IP: 217.97.138.* 03.06.02, 14:17
                                Niestety, "Poczytaj mi, mamo" i tych innych typu "Bułeczka" już nie mam, no ale wszystkie "Muminki" stoją na
                                głównej, tylnej półce...:-))). No i oczywiscie "Dzieci z Bullerbyn"!!!
                • Gość: Nala Re: zieeeefff.... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 13:19

Kontener ??????? ...nieeee...!!!
                  Ale cały jeden słoiczek ! Przy sobie !!! A w domciu jeszcze dwa !!! :-)
                  Od kochanej "mamusi" mego miłego ! :-)
                  On nie powinien tego jeść (już mu to wytłumaczyłam. I podobno zrozumiał?!), :-)
                  bo mu może zaszkodzić !!! Taaaa...., na PEWNO mu zaszkodzi !!! Ja to wiem !!!
                  ...a tak ja zjem i nic się nie zmarnuje ! Prawda ? ...prawda ??? ....no
                  PRAWDA ??????????

• Gość: monia Re: zieeeefff.... IP: 217.97.138.* 03.06.02, 13:26
                    NO PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    A dobry on chociaż...????
                    smalec, oczywiscie...:-)))
                    • Gość: Meve Re: zieeeefff.... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 13:43
                      smalcu nie mogę - choresetreol czy cóś mierzyłam sobie:)))
                      Ale łiskacza - czemu nie:)))
                      • Gość: Nala Re: ...dobry smalczyk... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 13:50

....dobry...., baaardzo dooobry....! :-)
                        ..zez skwareczkami.., i zez cezbulką.., ...i zez plazderkami ogóraska !

...komuuuu...., koooomuuuuuu....???????

..i na czwartą nóżkę ! Whiskasa, oczywiście !!!
                        Meve nie patrz na to !!! Patrz na bufet !!!
                        Co Ty - emerytka jesteś, żeby cholesterolem się przejmować ??????? :-)

• Gość: Meve Re: ...dobry smalczyk... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 13:58
                          Ja tam stara nie jezdem, ale rodzina cała ciągle kręci , szepym sobie zbadała
                          jeszcze raz ten chore cholrek a, wiecie co:)
                          Żzzebym tak jako Królowa o sucy=hym p... ten tego, no, spragnionam>>:)))))
                          • Gość: monia Re: ...dobry smalczyk... IP: 217.97.138.* 03.06.02, 14:07
                            no ale szmalczyk popijany wiskaczykiem jest bezcholero...bezchoresteloro...no, beztłuszczowy...???
                          • Gość: Nala Re: ...dobry smalczyk... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 14:09

Ależ prosiem bardzo Meve, bez krępacji !!! Oto wiader..., tego szklaneczka
                            pełna whiskasa, z lodem i odrobiną toniczku, do smaczku i z jedną maleńką
                            oliweczką !!! ....oooo, proszę, jednym łyczkiem !!! ....o kurka wodna!!!! A
                            dlaczemu tak Ci oczka na wierzch wyszły ???? Meve! Meve!!!!!!
                            MEVEEEEE!!!!!!! ....głeboko oddychaj !!! ....głeboko i spokojnie....! ...taak,
                            dobrze bardzo dobrze !!!
                            ....ufffff!!!
                            • Gość: Jarek Re: ...dobry smalczyk... IP: 80.72.33.* 03.06.02, 14:15
                              Znowu ktos buklaczki pomylil??? Ten z "lyzkami" dalej stoi, a ten to z Royal'em
                              ("krolewski spirytus") byl!
                              ;-)))
                              • Gość: Meve AAAAAA mam omamy jeszcze gorsze IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 14:19
                                Upiłam się nieprzytomnie - widzę Jarka!!!!!!
                                Zabierzcie ten alkohol!!!!
                                • Gość: monia Re: AAAAAA mam omamy jeszcze gorsze IP: 217.97.138.* 03.06.02, 14:26
                                  Chyba rzeczywiscie przesadziłas...Gdzie Jarek..jaki Jarek...
                                  Napij się wody, Meve, ochłoń trochę....
                                  • Gość: jarek A kuku!!! IP: 80.72.33.* 03.06.02, 15:09
                                    ;-)))
                            • Gość: Meve Re: ...dobry smalczyk... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 14:15
                              Raaaa. ughhgghh...... ratunku!
                              O na Toma Bombadila - mocne to było!!!!
                              Uch, jakie piękne słońce - pięknie wyglądają ci Indianie tańczący z kolibrami...
                              • Gość: Nala Re: ...dobry smalczyk... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 14:31

Spokojnie Meve, bardzo Cię proszę. Ni skacz tak. ...czekaj ! No poczekaj, gdzie
                                biegniesz??? Stóóóójj booooo......, a nie mówiłam ???
                                (chyba nawet nie zdążyłam!)
                                Jakie kolibry ??? Jacy Indianie ????? Jaki Jarek ??? ....a nie ! Jarek?!
                                Aaaaa, Jarek !!!!!!!

Meve, proszę, napij się teraz gorącej kawusi, zez śmietanką, ooo....,
                                poczekaj!!!, bo się poparzysz !!!!!

Monia ! Co jej się dzisiaj stało ???????
    • Gość: Nala bardzoszybkiepapapapa....! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 14:51

..papapapa...!!! dojutra.......!
      • Gość: monia Re: bardzoszybkiepapapapa....! IP: 217.97.138.* 03.06.02, 15:11
        papapapapapapapapapapapapapapapapa!!!!
        • jolajola1 Re: bardzoszybkiepapapapa....! 03.06.02, 19:29
          Gość portalu:
          > papapapapapapapapapapapapapapapapa!!!!

zwariowały
          Jarek się pokazał, to najpierw za ducha go miały, potem za halucynacje
          alkoholowe, a potem sobie popapapapały
          A mówiłam, nie pić na służbie !!! to jest, tego , w pracy

ps
          jak czytam te wasze śniadanka, to ROBIĘ SIE GŁODNA. Ja tak nie mogę, właśnie
          pokonałam skłonności mojej wagi i grawitację( no, mam wrażenie,że lewituję nad
          wagą, bo coraz mniejsze cyferki są na niej), a one robią mi APETYT!!!
          czyste świństewko!!!!
          zamiast śniadanka to woda mineralna i micha owoców, na (za mały) obiadek młoda
          kapusta z masą koperku i kajzerka ( no, może dwie, ale bez mazidła ), na kolację
          owoce ( bez cukru ) do woli.
          DZIAŁA

zadowolona jola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka