Dodaj do ulubionych

MAM DOŚĆ!!!

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.08.02, 11:34
MAm dość dni tygodnia. Kto to wogóle wymyśla? Poi co to jest? Czy wy nie
wiecie, że ja jestem kiepski psychicznie?
Obserwuj wątek
    • mikolaj7 no to papa 12.08.02, 11:42
      sa inne fora... podrzucic linki, czy sam znajdziesz??
      • alastra Re: no to papa 13.08.02, 19:10
        mikolaj7 napisał:

> sa inne fora... podrzucic linki, czy sam znajdziesz??

jako zupelnie nowa na tym forum mam tylko nadzieje ze nie
        wszyscy wszystkich tak tu traktuja.
        tyle ze jak na razie nie widze przyjaznej atmosfery.

czy po takim stwierdzeniu dostane w/w odpowiedz...?!
        • mikolaj7 Re: no to papa 13.08.02, 19:52
          alastra napisała:

> mikolaj7 napisał:
          >
          > > sa inne fora... podrzucic linki, czy sam znajdziesz??
          >
          > jako zupelnie nowa na tym forum mam tylko nadzieje ze nie
          > wszyscy wszystkich tak tu traktuja.
          > tyle ze jak na razie nie widze przyjaznej atmosfery.
          >
          > czy po takim stwierdzeniu dostane w/w odpowiedz...?!

alez oczywiscie. z radoscia wytlumacze sie z pierwszej
          wypowiedzi - smieszne ataki na meve, monie etc pojawiaja
          sie regularnie i sa doprawdy irytujace. ich rozmowy
          stanowia swego rodzaju tradycje forum i czy sie to komus
          podoba, czy nie, nie znikna ot tak sobie. zreszta ciagle
          zachodze w glowe czemu tak czesto sie zdarza, ze wiecej
          jest chetnych do dyskusji o watkach ww, niz w innych
          tematach.

to zazdrosc, uczucie odrzucenia, czy co?

nowe osoby sa tu przyjmowane z radoscia, ale nowe osoby
          tez obowiazuja pewne zasady - czemu krytykowac cos, o
          czym ma sie blade pojecie???

i to by bylo tyle.. nie chce zniechecac ludzi do pisania tutaj
          :-))
          • Gość: Pri Re: no to papa IP: mieszko.pl.u* 16.08.02, 10:01
            Moze i jest to tradycja. Ale dziwna tak samo jak tradycyjne pisanie Okazji za
            pomoca "kropek", moim skromny zdaniem forum to przezywa upadek. Jest tu coraz
            nudniej i nudniej. Miast ciekawych dyskusji pojawiaja sie "Do poczytania"
            i "Dni tygodnia" (oba rodzaje watkow omija szerokim lukiem) ludzi jest coraz
            mniej, a nowe osoby po prostu nie widza tu nic ale to nic ciekawego. Tak
            naprawde widac na tym forum kilku jedynie udzielajcych sie, a nowi sa przez
            tych udzielajacych sie skutecznie odstraszani...
            • Gość: magus_janus Re: no to papa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.02, 10:46
              właśnie! Nowiu są odstraszani! Szczerze- gdyby wszystkim, którym siętu nie
              podoba, mówiono "papa", to by nikogo nie było na tym forum. I mówi to wyjadacz
              Chrono Triggera! (skromny, jak ni wiem co ;P)
            • mikolaj7 Re: no to papa 25.08.02, 19:44
              Gość portalu: Pri napisał(a):

> Moze i jest to tradycja. Ale dziwna tak samo jak tradycyjne pisanie Okazji za
              > pomoca "kropek", moim skromny zdaniem forum to przezywa upadek. Jest tu coraz
              > nudniej i nudniej. Miast ciekawych dyskusji pojawiaja sie "Do poczytania"
              > i "Dni tygodnia"

ja nie wiem jak dlugo tu jestes, ale zabawa w dni tygodnia
              jest tutaj od poczatu i wiazanie z nia upadkow forum (bla
              bla bla) jest smieszne

przyczepiasz sie do Okazji... brak mi slow... jest jedna z
              tych osob, dzieki ktorym forum jakos dyszy przez te
              wakacje :-)
            • darthazubin Re: no to papa 31.08.02, 14:17
              Gość portalu: Pri napisał(a):

> Moze i jest to tradycja. Ale dziwna tak samo jak tradycyjne pisanie Okazji za
              > pomoca "kropek", moim skromny zdaniem forum to przezywa upadek. Jest tu coraz
              > nudniej i nudniej. Miast ciekawych dyskusji pojawiaja sie "Do poczytania"
              > i "Dni tygodnia" (oba rodzaje watkow omija szerokim lukiem) ludzi jest coraz
              > mniej, a nowe osoby po prostu nie widza tu nic ale to nic ciekawego. Tak
              > naprawde widac na tym forum kilku jedynie udzielajcych sie, a nowi sa przez
              > tych udzielajacych sie skutecznie odstraszani...
              Nie chca stracic monopolu, ktory daje im poczucie wladzy ;)))
              • mikolaj7 Re: no to papa 31.08.02, 21:24
                darthazubin napisał:

> Gość portalu: Pri napisał(a):
                >
                > > Moze i jest to tradycja. Ale dziwna tak samo jak tradycyjne pisanie Okazji
                > za
                > > pomoca "kropek", moim skromny zdaniem forum to przezywa upadek. Jest tu co
                > raz
                > > nudniej i nudniej. Miast ciekawych dyskusji pojawiaja sie "Do poczytania"
                > > i "Dni tygodnia" (oba rodzaje watkow omija szerokim lukiem) ludzi jest cor
                > az
                > > mniej, a nowe osoby po prostu nie widza tu nic ale to nic ciekawego. Tak
                > > naprawde widac na tym forum kilku jedynie udzielajcych sie, a nowi sa prze
                > z
                > > tych udzielajacych sie skutecznie odstraszani...
                > Nie chca stracic monopolu, ktory daje im poczucie wladzy ;)))

sie nie smiej - zaraz sie okaze, ze nasze rpg bedzie tez
                niemile widziane!
                • darthazubin Re: no to papa 08.09.02, 11:39
                  mikolaj7 napisał:

> darthazubin napisał:
                  >
                  > > Gość portalu: Pri napisał(a):
                  > >
                  > > > Moze i jest to tradycja. Ale dziwna tak samo jak tradycyjne pisanie O
                  > kazji
                  > > za
                  > > > pomoca "kropek", moim skromny zdaniem forum to przezywa upadek. Jest
                  > tu co
                  > > raz
                  > > > nudniej i nudniej. Miast ciekawych dyskusji pojawiaja sie "Do poczyta
                  > nia"
                  > > > i "Dni tygodnia" (oba rodzaje watkow omija szerokim lukiem) ludzi jes
                  > t cor
                  > > az
                  > > > mniej, a nowe osoby po prostu nie widza tu nic ale to nic ciekawego.
                  > Tak
                  > > > naprawde widac na tym forum kilku jedynie udzielajcych sie, a nowi sa
                  > prze
                  > > z
                  > > > tych udzielajacych sie skutecznie odstraszani...
                  > > Nie chca stracic monopolu, ktory daje im poczucie wladzy ;)))
                  >
                  > sie nie smiej - zaraz sie okaze, ze nasze rpg bedzie tez
                  > niemile widziane!

... juz zaczynam sie bac
                  A w ogole to racja! Po co takie (....) wsadzac! Co, zeby kilka
                  zakompleksionych osob moglo poudawac Jedi i Sithow... Obrzydliwosc i
                  infantylizm jakis! Powinno sie ich relegowac z tego forum! Precz z SW RPG!!!
                  ;)))))

• Gość: mihal04 Re: MAM DOŚĆ!!! IP: *.lublin.mm.pl 16.08.02, 23:43
      Watki "dni tygodnia to zwyczajne zasmiecanie forum ocierajace sie o spamming...
      ale w sumie mi to wisi; na forum jest taki ruch, ze gdyby nie one to na
      wokandzie miesiacami tkwilyby prastare tematy. Stosunek do "obcych" jest
      rzeczywiscie niezbyt przyjazny. I w ogóle panuje nieciekawa, zatechla
      atmosfera... ;)
      • Gość: Pri Re: MAM DOŚĆ!!! IP: *.myslowice.artcom.pl 16.08.02, 23:51
        Tutaj sie podpisze - wszystkimi konczynami!!!!
    • Gość: nes_pe Re: MAM DOŚĆ!!! IP: *.chello.pl 17.08.02, 00:04
      Gość portalu: magus_janus napisał(a):

> MAm dość dni tygodnia. Kto to wogóle wymyśla? Poi co to jest? Czy wy nie
      > wiecie, że ja jestem kiepski psychicznie?

jestem tu nowa i mam nadzieję, że nie powiecie mi zbyt szybko "pa pa"

a dni tygodnia są po to, żeby przez pięć dni pracy czekać, na dwa dni wolne
      ...albo odwrotnie:)
      w każdym razie żeby pracodawca po godzinie 00:00 w piątek nie mógł zabronić
      użytkowania komputera do celów jak najbardziej prywatnych!

pozdrawiam mojego szefunia:))

DZIEŃ DOBRY wszystkim!
      mamy sobotę!!!!
      • Gość: Magus_janus Re: MAM DOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.02, 10:36
        nie rozumiecie mnie- to forum ,po prostu upada. Widzę w kółko tylko te dni
        tygodnia i tego przyjemniaczka kubę#. Wiemy, że on dobrze pisze, nich znajdzie
        sobie jakąś stronę, gdzie mu to umieszką (www.fanficks.prv.pl), bo mam go dosyć.
        • tzymische Re: MAM DOŚĆ!!! 28.08.02, 12:24
          Zrozumialem Cie i popieram w 100%.
          • mikolaj7 Re: MAM DOŚĆ!!! 28.08.02, 17:44
            tzymische napisał:

> Zrozumialem Cie i popieram w 100%.

widze, ze kuba i pare innych osob przeszkadza tym, co tu
            siedza najdluzej, daja najwiecej ciekawych tematow, sa
            najciekawszymi forumowiczami... wymieniac wasze boskie
            przymioty dalej?
            • Gość: Tzymische Re: MAM DOŚĆ!!! IP: mieszko.pl.u* 29.08.02, 07:33
              Pisalem o dniach tygodnia (fakt - zel napisalem nie w 100% a w 75%). Wiec sie
              czep tramwaju. Kuba# mi nie przeszkadza, fakt ze nie jest to najlepsze miejsce
              do publikowania i kompletnie nic tym nie osiagnie - ale to jego problem. nie
              moj. Natomiast dni tygdonie sa idiotyczne i tyle, nic tego nie zmieni. Czy sie
              to Wielmoznemu Panu podoba czy nie
              • Gość: monia Re: MAM DOŚĆ!!! IP: 217.97.138.* 29.08.02, 10:27
                ...pewnie, że idiotyczne! Najgłupszy jest poniedziałek! Kto to w ogóle wymyslił...? Jakis człowiek zupełnie bez
                wyobraźni, który do pracy chodzić nie musiał....:-)))))))))))))))))
                • Gość: Tzymische Re: MAM DOŚĆ!!! IP: mieszko.pl.u* 29.08.02, 10:50
                  Ble Ble Ble Monia....
                • Gość: monia Re: MAM DOŚĆ!!! IP: 217.97.138.* 29.08.02, 11:13
                  Czyli jest własnie tak, jak myslałam - nie masz za wiele do powiedzenia...Ale to na szczęscie twój problem, a nie mój...
                  • Gość: Tzymische Re: MAM DOŚĆ!!! IP: mieszko.pl.u* 29.08.02, 12:06
                    A co tu mowic? Wdawac sie w idiotyczna dyskusje na temat dni tygodnia ktora
                    jest kompletnie nie zgodna z tematyka listy i nawet nie oznaczona jako (OT
                    czyli naruszenie podstawowych zasad netykiety, nie mam zamiaru. Niestety
                    wlasnie takie dyskuje, nieprawdopodobnie zasmiecaja kolejne listy dyskusyjne.
                    Takie osoby jak TY flooduja i spanuja na forum, na usenetach i w calym
                    internecie. Czy tak trudno napisac - (OT)?. Oznaczajc w ten sposob kolejna
                    glupote i kolejny niepotrzebny watek. O czym tu dyskutowac? I po co?
                    • Gość: monia Re: MAM DOŚĆ!!! IP: 217.97.138.* 29.08.02, 12:31
                      No cóż - cieszę się, że znalazłes czas, by mi przedstawić swój punkt widzenia. Prowadzisz przecież tyle
                      fascynujących dyskusji związanych z tematyką SF...
                    • mikolaj7 Re: MAM DOŚĆ!!! 29.08.02, 12:48
                      Gość portalu: Tzymische napisał(a):

> A co tu mowic? Wdawac sie w idiotyczna dyskusje na temat dni tygodnia ktora
                      > jest kompletnie nie zgodna z tematyka listy i nawet nie oznaczona jako (OT
                      > czyli naruszenie podstawowych zasad netykiety, nie mam zamiaru. Niestety
                      > wlasnie takie dyskuje, nieprawdopodobnie zasmiecaja kolejne listy dyskusyjne.
                      > Takie osoby jak TY flooduja i spanuja na forum, na usenetach i w calym
                      > internecie. Czy tak trudno napisac - (OT)?. Oznaczajc w ten sposob kolejna
                      > glupote i kolejny niepotrzebny watek.

gleboka tresc... a co sie zmieni, jesli napiszesz w naglowku
                      [ot]? nic... bo to forum, a nie usenet.... przeciez wiesz, jak
                      wygladaja watki moni, meve & co, wiec jaki masz problem w
                      ich omijaniu, moj ty guru?
                    • Gość: Meve Re: MAM DOŚĆ!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 14:11
                      Gość portalu: Tzymische napisał(a):
                      pełno fajnych rzeczy i niestety nie zdzierżyłam

> A co tu mowic? Wdawac sie w idiotyczna dyskusje
                      a) obrażasz nas

> na temat dni tygodnia
                      b) to nie są dyskujse na temat dni tygodnia, to sa tytuły wątków

> ktora
                      > jest kompletnie nie zgodna z tematyka listy
                      c) proszę podać, co jest zgodne z tematyką listy i dlaczego nasze dyskusje nie
                      sa zgodne z tematyką listy

> i nawet nie oznaczona jako (OT
                      > czyli naruszenie podstawowych zasad netykiety,
                      d) to nie jest lista dyskusyjn, tylko forum, ponadto nasze dyskusje oznaczamy
                      dniem tygodnia, by:
                      * się nie pogubic w dniach tygodnia
                      * wiedziano,że to Ci od dni tygodnia i niezainteresowani nie mieli po co
                      wchodzić

> nie mam zamiaru.
                      e) bardzo chętnie przyjmujemy do naszej idiotycznej dyskusji nowe osoby, tym
                      razem jednak odetchnęłam z ulgą na wieść, ze nie zamierzasz

> Niestety
                      > wlasnie takie dyskuje, nieprawdopodobnie zasmiecaja kolejne listy dyskusyjne.
                      > Takie osoby jak TY flooduja i spanuja na forum, na usenetach i w calym
                      > internecie.
                      f) jest to niewątpliwe bardzo poważny problem , wręcz kataklizm

> Czy tak trudno napisac - (OT)?. Oznaczajc w ten sposob kolejna
                      > glupote i kolejny niepotrzebny watek.
                      g) po raz kolejny nas obrażasz
                      h) niepotrzebny komu? a komu potrzebny? a inne wątki komu są potrzebne?
                      dlaczego?

> O czym tu dyskutowac? I po co?
                      i) po co? dlaczego? dokad zmierzamy? co było przed wielkim Wybuchem?
                      Kto pyta nie bładzi.

Meve, Królowa.
                      • Gość: monia Re: MAM DOŚĆ!!! IP: 217.97.138.* 29.08.02, 14:31
                        Meve - to po prostu była wypowiedż zwolennika porządku i sprzątania. No, wiesz...jak Jean Reno w "Leonie
                        Zawodowcu". Na swiecie jest mnóstwo smieci, które trzeba sprzątać...To była wypowiedź fachowca...:-)))
                        Monia - Dama Dworu
        • kuba# Re: MAM DOŚĆ!!! 28.08.02, 19:16
          No to trudno, ale będziesz musiał z tym żyć, chyba, że sam przestaniesz
          uczęszczać na to forum.
          A tak w ogóle, to czemu "w kółko"? Liczysz moje opowiadania? Było ich raptem
          trzy. A może w ogóle posty? Czyżbyś rościł sobie prawo do zakazu prezentowania
          moich opinii i wypowiedzi?
          • mikolaj7 Re: MAM DOŚĆ!!! 28.08.02, 23:22
            kuba# napisał:

> No to trudno, ale będziesz musiał z tym żyć, chyba, że sam przestaniesz
            > uczęszczać na to forum.
            > A tak w ogóle, to czemu "w kółko"? Liczysz moje opowiadania? Było ich raptem
            > trzy. A może w ogóle posty? Czyżbyś rościł sobie prawo do zakazu prezentowania
            > moich opinii i wypowiedzi?

Kuba!!

przeciez on jest tutaj guru, a ty mu sie jeszcze buntujesz
            :-)))
            • Gość: Tzymische Re: MAM DOŚĆ!!! IP: mieszko.pl.u* 29.08.02, 07:34
              Jak powiedzial WIELMOZNY PAN - Mikolaj7....
              • jolajola1 Re: MAM DOŚĆ!!! 02.09.02, 03:48
                nie tylko siódmy(syn)mikołaj........
                ja też bedę bojowa i wredna dla Cię, porządkowa paskudo Tzymische !!!
                własnie wrócuiłam z wywczasów, odpowiem ci rano, bom teraz z lekka nieprzytomna
                po podrózy
                WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!

podpisano:
                jola1, dama (tylko chwilami) dworu królewskiego Królowej Meve
                a bestyja zajadła na codzień
                • Gość: YukiEiri Re: MAM DOŚĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.02, 12:05
                  Ło jejuśku, jacy wy jstescie, naprawdę podli dla tych nowych. "Jak ci się nie
                  podoba to spad" i tak w kółko. Jestem tu pierwszy raz i mam nadzieję, że mi
                  ktośtak nie powie. I odczepcie sięod Magusa_Janusa, bo chyba tylko on jeden zna
                  Chronossa (i ja :D). Słowem- osoby tu ucząszczające nie mają nik rztyny
                  wychowania. Ja móiwę tak- nie podoba ci się? Powiedz to. Coś zmienimy. A na
                  dodatek, już zakładam nowy wątek. I żeby nie było, to nie opowiadanie ani dzień
                  tygodnia. Bo to nudne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka