Dodaj do ulubionych

...poo..ooo..oooonieździałek :-(

IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 14.10.02, 07:20

..wsześć wszelkiemu stwoszszeniu !
Ja to już teraz tak będę się meldować raz na kilka dni. :-( Straszszszsznie
mi pszszyhro :-((( Te zmiany są bardziej drastyczne niż się spodziewałm, a
tam gdzie mnie ciepnięto mam raczej ograniczony dostęp do kompa.
BARBARZYŃCY !!!!!!!!!! Najgorsze jest to, że przez to mam teraz dwa razy
dłuższy dojazd do domciu.
Teraz szybko.
Monia, gratuluję kurteczki !
Meve, jak tam Mysza Biedna Pokłuta(????????????????-nie wiem czy dobrze
przeczytałam???) ?
Vereen, Chomikowi już lepiej ?
100000....lat dla Tigesa !!!!!!!!!!!
Pozdrowienia dla wszystkich, ja już muszę jechać na moje (tfuuuu!!!) nofffe
stanowisko pracy ! :-(
...pa ! N.
Obserwuj wątek
    • Gość: tiges Re: ...poo..ooo..oooonieździałek :-( IP: *.silvershark.com.pl 14.10.02, 08:48
      Dziekuje :)

Na rozweselenie proponuje udac sie na ftp.klosz.art.pl i w katalogu
      incoming/grey jest demko, do ktorego robilem muzyke :) .. polecam
      sciagnac :) ..
      • Gość: Meve Re: ...poo..ooo..oooonieździałek :-( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.10.02, 09:31
        ściagniemy, a jakże, ale dopiero w domku, bo tu mi głośniki zabrali paskudy:))
        • Gość: tiges Re: ...poo..ooo..oooonieździałek :-( IP: 213.134.142.* 14.10.02, 10:20
          jakby byly jakies klopoty z downloadem to dajcie znac :) ..
          • jolajola1 Re: ...poo..ooo..oooonieździałek :-( 14.10.02, 10:55
            nic nie ściągam , od dentysty wróciłam obolała
            ząb kretyński mam, nerwy jakies stalowe i sięgające do piet
            6 dawek zniczulenia dopiero podziałało, 3 x w zyciu mam cos takiego
            a znieczulenie mija i zaczyna bolec jak jasna cholera, nie, jak stado jasnych
            choler

do wieczora, albo i do jutra
            papak
            • Gość: Jarek Chlip, chlip... IP: *.szeptel.net.pl 14.10.02, 13:22
              A o zardzewiałym złomie to już chyba nikt nie pamięta... chlip, chlip... o mnie
              w znaczeniu... chlip, chlip...

Nala ma daleko na nowy posterunek? A co ja mam powiedzieć? Przeturlałem się
              dzisiaj tylko 180 km na swój posterunek i do domku potem będę wracał... Acha, i
              jeszcze tak dwa razy w tym tygodniu :-(((.

Królowej głośniki zabrali?!?!? Któż śmiał?!?!? Oddałbym swoje, ale... są
              wbudowane w tego laptop'a... No tak przyznam się dali mi takiego, bo zrobiłem
              się jeżdżący po Mevelandii, no i "W domu będziesz mógł popracować". :-(((

Szczerze współczuję Joli, wiem, bo sam mam podobne problemy ze znieczuleniem.

Elfie życzenia dla Ciebie, Twego Potomka (niezależnie od "pci"), no i oczywiści
              Wybranki Serca Twego.

Pozdr
              ;-)))
              • Gość: vereen Re: Chlip, chlip... IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 14.10.02, 13:43
                :))) Nie smuć się rycerzu...nikt o walecznym nie zapomniał:))) chlipiącemu
                chustę białą do otarcia łez podaję:))) A latopik to bardo fajna rzecz i
                jeszcze z głośniczkami:))))

• Gość: vereen Re: do tigesa IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 14.10.02, 13:50
                  Ale fajusie demko... i muzyczka super...trochę mało elfia...czy to jakieś
                  elfie techno???;)))
                  A przede wszystkim sto lat...żeby małe rosło duże, żeby duże jeszcze
                  większe...oczywiście w granicach rozsądku:))) i dużo szczęścia!!!
                  • Gość: tiges Re: do tigesa IP: *.waw.cdp.pl / *.wro.cdp.pl 14.10.02, 14:00
                    Dziekuje za zyczenia :D ..

ps. fajnie ze sie podobaly nasze wypociny :)
                    • Gość: monia Re: do tigesa IP: 217.97.138.* 14.10.02, 14:32
                      No, właśnie, Tiges...Tak mi ten 13 pasował do Ciebie :-) Jeszcze raz
                      wszystkiego naj...naj...naj!!! :-)))
            • Gość: vereen Re: ...poo..ooo..oooonieździałek :-( IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 14.10.02, 14:07
              :ooo Biedulko...to Cię zniczulili porządnie...twarda z Ciebie dama, że nie
              padłaś po 6 dawkach:) Ale na przyszły raz to poproś o takie zniczulenie
              tradycyjne...takie wysoko % ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka