Gość: Elleosia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.06, 19:29 Co sadzicie o LOSTach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boromirr Re: LOST " zagubieni 25.04.06, 22:20 Gość portalu: Elleosia napisał(a): Najgenialniejszy serial świata - w skrócie. Zapraszam na www.lost.gwrota.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BSG Re: LOST " zagubieni IP: *.CYLAB.CMU.EDU 08.05.06, 13:45 im dalej tym gorzej. Oglądam 2 sezon na axn i stwierdzam że serial systematycznie obniża loty. Ostatni dobry odcinek był ładne kilka tygodni temu. Coraz więcej postaci i akcji mnie denerwuje. Jesli nie zacznie się coś dziać ciekawego w tym serialu to prognozuję mu śmierć po 3 sezonach. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: LOST " zagubieni 04.06.06, 13:35 Lost fajny, taki cube na wyspie. A o co chodzi w 2 sezonie? Co to jest ten tank w ziemi, wyjasnilo sie cos? Rownie fajny jest 4400 powracajacy - zna to ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
zorija Re: LOST " zagubieni 14.06.06, 10:57 Mi osobiście drugi sezon podoba się bardziej niż pierwszy. Jednak i on miał odcinki nudne. (19) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: LOST " zagubieni 15.06.06, 19:18 a drugi sezon juz jest w polsce, czy mieszkasz za granica? ja mieszkam w wiedniu, i tu jeszcze niestety nie bylo ;( buuu cokolwiek sie wyjasnilo, rozkrecilo? czy nadal czary-mary 150 nowych watkow??? Odpowiedz Link Zgłoś
zorija Re: LOST " zagubieni 19.06.06, 11:41 Fajnie masz, że mieszkasz w wiedniu. No, ale wracając do tematu: druga seria leci u nas na AXN, do której dostęp mają abonenci kablówek i cyfry +. W drugim sezonie rozbitkowie znależli innych pasażerów z lotu 815 z tylnej części samolotu (m. in. męża Rose). Poza tym weszli do bunkra i wydawało się, że wiemy do czego on służy, ale ostatnio sprawa się skomplikowała. Widzieliśmy też jednego z "tamtych", ale nie wiadomo, czy on tak wygląda, czy to tylko charakteryzacja. Właściwie to pojawiło się więcej pytań niż odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dzida001 Re: LOST " zagubieni 03.09.06, 23:06 obejżałam 12 odcinków zgranych na dvd, a i 4 ostatnie w wakacje na AXN, czekam na jeszcze...LOsty 2 zdecydowanie lepsi.. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: LOST " zagubieni 15.09.06, 23:10 Ja tez juz widzialam dalsze odcinki, do momentu jak zlapali tego obcego i jak sie wlasnie okazalo ze to obcy i jak odkryli ten 3. bunkier itd, ale dalej juz nie. Widzial ktos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś