Dodaj do ulubionych

LOST " zagubieni

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.06, 19:29
Co sadzicie o LOSTach
Obserwuj wątek
    • boromirr Re: LOST " zagubieni 25.04.06, 22:20
      Gość portalu: Elleosia napisał(a):

Najgenialniejszy serial świata - w skrócie.

Zapraszam na www.lost.gwrota.com
    • Gość: BSG Re: LOST " zagubieni IP: *.CYLAB.CMU.EDU 08.05.06, 13:45
      im dalej tym gorzej. Oglądam 2 sezon na axn i stwierdzam że serial
      systematycznie obniża loty. Ostatni dobry odcinek był ładne kilka tygodni temu.
      Coraz więcej postaci i akcji mnie denerwuje. Jesli nie zacznie się coś dziać
      ciekawego w tym serialu to prognozuję mu śmierć po 3 sezonach.
      • liloom Re: LOST " zagubieni 04.06.06, 13:35
        Lost fajny, taki cube na wyspie.
        A o co chodzi w 2 sezonie? Co to jest ten tank w ziemi, wyjasnilo sie cos?

Rownie fajny jest 4400 powracajacy - zna to ktos?
      • zorija Re: LOST " zagubieni 14.06.06, 10:57
        Mi osobiście drugi sezon podoba się bardziej niż pierwszy. Jednak i on miał
        odcinki nudne. (19)
        • liloom Re: LOST " zagubieni 15.06.06, 19:18
          a drugi sezon juz jest w polsce, czy mieszkasz za granica? ja mieszkam w
          wiedniu, i tu jeszcze niestety nie bylo ;( buuu
          cokolwiek sie wyjasnilo, rozkrecilo? czy nadal czary-mary 150 nowych watkow???
          • zorija Re: LOST " zagubieni 19.06.06, 11:41
            Fajnie masz, że mieszkasz w wiedniu. No, ale wracając do tematu: druga seria
            leci u nas na AXN, do której dostęp mają abonenci kablówek i cyfry +. W drugim
            sezonie rozbitkowie znależli innych pasażerów z lotu 815 z tylnej części
            samolotu (m. in. męża Rose). Poza tym weszli do bunkra i wydawało się, że wiemy
            do czego on służy, ale ostatnio sprawa się skomplikowała. Widzieliśmy też
            jednego z "tamtych", ale nie wiadomo, czy on tak wygląda, czy to tylko
            charakteryzacja. Właściwie to pojawiło się więcej pytań niż odpowiedzi.
            • dzida001 Re: LOST " zagubieni 03.09.06, 23:06
              obejżałam 12 odcinków zgranych na dvd, a i 4 ostatnie w wakacje na AXN, czekam
              na jeszcze...LOsty 2 zdecydowanie lepsi..
              • liloom Re: LOST " zagubieni 15.09.06, 23:10
                Ja tez juz widzialam dalsze odcinki, do momentu jak zlapali tego obcego i jak
                sie wlasnie okazalo ze to obcy i jak odkryli ten 3. bunkier itd, ale dalej juz nie.
                Widzial ktos wiecej?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka