Dodaj do ulubionych

Oto jak należy tępić złych niemilców

04.01.03, 15:22
Pokazuje wam przykładowe rozwiązanie problemu złych plugawych potworów i ich
nędznych zastępów
Najpierw rozbijamy ich armie i sprawiedliwie każemy:
www.timestreamer.co.uk/screenshots/sr2/sr2_73.jpg
następnie mężnie wkraczamy do siedziby głównego łotra
www.timestreamer.co.uk/screenshots/sr2/sr2_94.jpg , wkraczam tutaj
razem z mymi braćmi, wszyscy jesteśmy jedną drużyną paladynów w służbie
światłości
Oto powalamy potwora na
plecy:www.timestreamer.co.uk/screenshots/sr2/sr2_101.jpg
musimy radykalnie zapobiec ponownych występków przeciw światłości dlatego
musimy www.timestreamer.co.uk/screenshots/sr2/sr2_103.jpg i
www.timestreamer.co.uk/screenshots/sr2/sr2_104.jpg. Wspomaga nas siła
światłości która unieruchamia bestię i uniemożliwa rzucanie podłych czarów :
www.timestreamer.co.uk/screenshots/sr2/sr2_105.jpg w kuli tej zawarta
moc jest światłości.
I oto zwycięstwo brat mój Raziel wyrwał serce ciemności tego podłego gada
www.timestreamer.co.uk/screenshots/sr2/sr2_106.jpg
Oto ostateczny triumf dobra nad złem :)
Obserwuj wątek
    • terrordar Jestem pod wrażeniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.03, 21:56
      noble_zephon napisał:

> Pokazuje wam przykładowe rozwiązanie problemu złych plugawych potworów i ich
      > nędznych zastępów
      > Najpierw rozbijamy ich armie i sprawiedliwie każemy:
      > <a
      href="www.timestreamer.co.uk/screenshots/sr2/sr2_73.jpg"target="_blan
      > k">www.timestreamer.co.uk/screenshots/sr2/sr2_73.jpg</a>
      > następnie mężnie wkraczamy do siedziby głównego łotra
      > <a
      href="www.timestreamer.co.uk/screenshots/sr2/sr2_94.jpg"target="_blan
      > k">www.timestreamer.co.uk/screenshots/sr2/sr2_94.jpg</a> , wkraczam tutaj
      > razem z mymi braćmi, wszyscy jesteśmy jedną drużyną paladynów w służbie
      > światłości
      > Oto powalamy potwora na
      > plecy:<a
      href="www.timestreamer.co.uk/screenshots/sr2/sr2_101.jpg"target
      > ="_blank">www.timestreamer.co.uk/screenshots/sr2/sr2_101.jpg</a>
      > musimy radykalnie zapobiec ponownych występków przeciw światłości dlatego
      > musimy <a
      href="www.timestreamer.co.uk/screenshots/sr2/sr2_103.jpg"targe
      > t="_blank">www.timestreamer.co.uk/screenshots/sr2/sr2_103.jpg</a> i
      > <a
      href="www.timestreamer.co.uk/screenshots/sr2/sr2_104.jpg."target="_bl
      > ank">www.timestreamer.co.uk/screenshots/sr2/sr2_104.jpg.</a> Wspomaga nas
      siła
      > światłości która unieruchamia bestię i uniemożliwa rzucanie podłych czarów :
      > <a
      href="www.timestreamer.co.uk/screenshots/sr2/sr2_105.jpg"target="_bla
      > nk">www.timestreamer.co.uk/screenshots/sr2/sr2_105.jpg</a> w kuli tej zawarta
      > moc jest światłości.
      > I oto zwycięstwo brat mój Raziel wyrwał serce ciemności tego podłego gada
      > <a
      href="www.timestreamer.co.uk/screenshots/sr2/sr2_106.jpg"target="_bla
      > nk">www.timestreamer.co.uk/screenshots/sr2/sr2_106.jpg</a>
      > Oto ostateczny triumf dobra nad złem :)

no no jestem pod wrażeniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Niezłe naprawdę! Ja też kiedyś posłałem ekipę aby załatwiła konkurencyjnego
      władcę podziemi ale przy was to tylko nędzni amatorzy! Mam szczerą nadzieję że
      więcej takich jak ty i twoi bracia chadza po ziemi :)
      • noble_zephon Re: Jestem pod wrażeniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.03, 22:52
        Tam gdzie padlina tam zaraz jesteś Terrordarze. Jak tam w otchłani? Może w
        czymś pomóc dawno nie zabiłem kogoś z twego rodzaju, rogaty. Widzisz co spotyka
        podobnych tobie kanalio, wszystkich wytropimy,osądzimy i ukarzemy.

Chwała niech będzie światłości, co mrok rozpędza i potwory przegania.
        Zakon nasz niezwyciężony wrogów swych zniszczy a chwała nam wszytkim pisana.
        Siła i Honor podporą mą.

Oto runy na mej zbroi czynią mnie niezwyciężonym i żaden banji czy banjuj czy
        bagju mnie nie pokona! Zresztą zauważyłeś on w żaby zmienia się w kiełbaskę to
        nie bywałe :)
        • grisznak Re: Jestem pod wrażeniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.03, 23:28

> Oto runy na mej zbroi czynią mnie niezwyciężonym i żaden banji czy banjuj
          czy
          > bagju mnie nie pokona! Zresztą zauważyłeś on w żaby zmienia się w kiełbaskę
          to
          > nie bywałe :)

Ho ho, mnie czynią niezwyciężonym (a kto wątpi - polecam znajomego protetyka -
          wstawia ząbki szybko i tanio) moje nadorcze umiejętności i siła a nie jakiś
          kawał blachy z wzorkami rodem od tych giejowatych elfów :P
          • Gość: tiges Re: Jestem pod wrażeniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 07.01.03, 09:38
            mimo ze elf jestem to z grisznakiem sie znam .. do siebie miloscia nie palamy,
            choc kilka razy MUSIELISMY ramie w ramie stanac ...

a widze tu straszna propagande ... palladyni? zlodzieje normalni .. o to
            relacja, ktora uslyszalem w karczmie. Opowiada ogr:

Mieszkamy sobie spokojnie w lesie, a tu zaczynaja nas jakies ludzie napadac,
            wiec zaczelismy sie bronic ... jakos poszlo choc kilku naszu zginelo. W nocy
            jednak kilku bandytow napadlo na nas i zaczelo zabijac kobiety i dzieci, drac
            sie ze i tak nikt nie uwierzy, ze to oni sa napastnikami ... a jeden to mial
            taki demonioczny wyraz twarzy ... brrrr .. palladyn to nie byl ..."

Widzac te zdjecia zaczalem mu wierzyc ...

A co do zbroi, to jest ona jednego z naszych, ale napadlo go kilku zbirow,
            zabilo i okradlo ..

Grisznak ... pierwszy raz to zrobie, ale proponuje wspolna wyprawe, ja chce
            odzyskac zbroje, bo jest teraz beszczeszczona straszliwie przez te scierwa, a
            ty bierzerz co tam tylko chcesz innego ..
            • noble_zephon hahahahahah chyba się ze śmiechu skonam 07.01.03, 20:19
              Gość portalu: tiges napisał(a):

> mimo ze elf jestem to z grisznakiem sie znam .. do siebie miloscia nie
              palamy,
              > choc kilka razy MUSIELISMY ramie w ramie stanac ...
              >
              > a widze tu straszna propagande ... palladyni? zlodzieje normalni .. o to
              > relacja, ktora uslyszalem w karczmie. Opowiada ogr:
              >
              > Mieszkamy sobie spokojnie w lesie, a tu zaczynaja nas jakies ludzie napadac,
              > wiec zaczelismy sie bronic ... jakos poszlo choc kilku naszu zginelo. W nocy
              > jednak kilku bandytow napadlo na nas i zaczelo zabijac kobiety i dzieci, drac
              > sie ze i tak nikt nie uwierzy, ze to oni sa napastnikami ... a jeden to mial
              > taki demonioczny wyraz twarzy ... brrrr .. palladyn to nie byl ..."
              >
              > Widzac te zdjecia zaczalem mu wierzyc ...
              >
              > A co do zbroi, to jest ona jednego z naszych, ale napadlo go kilku zbirow,
              > zabilo i okradlo ..
              >
              > Grisznak ... pierwszy raz to zrobie, ale proponuje wspolna wyprawe, ja chce
              > odzyskac zbroje, bo jest teraz beszczeszczona straszliwie przez te scierwa, a
              > ty bierzerz co tam tylko chcesz innego ..

Hahahahahahahahahaha elfie gdybym używał złomu jakiego używacie niesłusznie
              nazywająć zbroja, skalałbym poczucie godności rycerza zakonnego. Wasze zbroje
              to nic nie warty szmelc z błyskotkami:) wasze miecze umią się tylko łamać nie
              wspominając o tarczach. Wy elfy NIC nie umiecie zrobić bez cudzej pomocy, co to
              sam boisz się przyjść i walczyć? Ha waleczny elf idzie tu hhhhhaaaaahahhhaaa,
              weż tylko lekką zbroję aby ci się lekko uciekało :D
          • noble_zephon hhhhhhheahahahaaha orcza siła 07.01.03, 20:29
            grisznak napisał:

>
            > > Oto runy na mej zbroi czynią mnie niezwyciężonym i żaden banji czy banjuj
            > czy
            > > bagju mnie nie pokona! Zresztą zauważyłeś on w żaby zmienia się w kiełbask
            > ę
            > to
            > > nie bywałe :)
            >
            > Ho ho, mnie czynią niezwyciężonym (a kto wątpi - polecam znajomego protetyka -

> wstawia ząbki szbko i tanio) moje nadorcze umiejętności i siła a nie jakiś
            > kawał blachy z wzorkami rodem od tych giejowatych elfów :P

HHHHHHHaha o tak wasz siła jest powalająca gdy lecicie ze swymi pałkami, na
            nasze zastępy a potem uciekacie jak zajączki;) heheh ach owszem silni jesteście
            póki jest was ludu kupa, a gdy się gromadkę potnie to siła wasza umyka niczym
            grisznak przed uglukiem. No choć tu uczynię twej szyi najlepszą przysługę i
            zetnę twój kosmaty łeb. I łapy precz od małych dzieci i nizołków ty plugawa
            paskudo. Wy orki jesteście najgorszymi zboczkami.
            • grisznak Re: hhhhhhheahahahaaha orcza siła 07.01.03, 22:30
              Przynajmniej nie twierdzimy, ze za nasze zboczenia odpowiada jakaś zakonna
              reguła. A niziołki wolą być jedzone przez nas niż wykorzystane przez
              wygłodniałych emocji paladynów w ich nieludzkich praktykach religijno-
              seksualnych.
              • noble_zephon Re: hhhhhhheahahahaaha orcza siła 08.01.03, 17:50
                grisznak napisał:

> Przynajmniej nie twierdzimy, ze za nasze zboczenia odpowiada jakaś zakonna
                > reguła. A niziołki wolą być jedzone przez nas niż wykorzystane przez
                > wygłodniałych emocji paladynów w ich nieludzkich praktykach religijno-
                > seksualnych.

Nie pouczaj mnie co jest ludzkie koślawy goblinie. Wy jesteście opanowani
                grzeszną chucią, która popycha was do najgorszych zachowań. Nieustannie
                naruszacie dobra osobiste niziołków , molestując ich bezustannie.
                Wszędzie wpychacie swe obleśne łapska! Ale ja wam te łapska odrąbie :)
    • terrordar Moje uznanie dla waszej wielkiej 6 07.01.03, 22:45
      No Zephonie pozdrów braci swych Turela, Melchiacha, Rahaba, Dumaha i Raziela.
      Muszę was przestrzec to nie orkowie są waszymi prawdzwymi wrogami lecz:
      Elfy........ te paskudy blużnierczo szydzą z was , kpią z waszej wiary.
      Najgorsze to bestie najbardziej aroganckie i podłe. Nie dajcie się zwieść ich
      pozornie pięknemu wyglądowi. Wierz mi ich serca są ciemne a potajemnie składają
      hołd ciemności. Spalcie ich siedziby, wybijcie ich wszystkich niechaj ich
      plugawe plemie Abaddon pochłonie.

• grisznak niziołki...mniam 08.01.03, 20:00
        co do tych niziołków to sprzeciwów jeszcze nie odnotowano :P
        • noble_zephon Re: niziołki...mniam 08.01.03, 20:27
          grisznak napisał:

> co do tych niziołków to sprzeciwów jeszcze nie odnotowano :P

My działamy z urzędu, nie potrzebujemy skarg zainteresowanych.
          Wybijemy z waszych zakutych łbów kosmate myśli względem niziołków!
      • noble_zephon Re: Moje uznanie dla waszej wielkiej 6 08.01.03, 20:31
        terrordar napisał:

> No Zephonie pozdrów braci swych Turela, Melchiacha, Rahaba, Dumaha i Raziela.
        > Muszę was przestrzec to nie orkowie są waszymi prawdzwymi wrogami lecz:
        > Elfy........ te paskudy blużnierczo szydzą z was , kpią z waszej wiary.
        > Najgorsze to bestie najbardziej aroganckie i podłe. Nie dajcie się zwieść ich
        > pozornie pięknemu wyglądowi. Wierz mi ich serca są ciemne a potajemnie
        składają
        >
        > hołd ciemności. Spalcie ich siedziby, wybijcie ich wszystkich niechaj ich
        > plugawe plemie Abaddon pochłonie.
        >
        >
        >
        Zawyczaj to łżecie towarzyszu demonie, ale dzisiaj chyba macie racje.
        Te podłe skunksy nie zasługują na szczególną ochronę z naszej strony.
        Niech ich Vorador pochłonie.
        • terrordar Re: Moje uznanie dla waszej wielkiej 6 09.01.03, 21:37
          Da spoken kill-kill? Yus all of' elivisz Da lot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka