Dodaj do ulubionych

Piątek nie dla żywych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

09.01.03, 22:33
Zapraszam wszystkich umrzyków na małe przyjęcie jakie organizują "pod
zalanym trupem". Dosyć już tego wesołkowatego szczebiotu żywych, czas na jęki
potępionych dusz!!!!!!!!www.games-workshop.com/news/us/articles/Zombie-
Madness-us/main-zombie-nav-us.htm I'M DREAD LORD NOT DRUG LORD
Obserwuj wątek
    • tchernobog Re: Piątek nie dla żywych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.01.03, 09:47
      terrordar napisał:

> Zapraszam wszystkich umrzyków na małe przyjęcie jakie organizują "pod
      > zalanym trupem". Dosyć już tego wesołkowatego szczebiotu żywych, czas na jęki
      > potępionych dusz!!!!!!!!<a href="www.games-
      workshop.com/news/us/articles
      > /Zombie-"target="_blank">www.games-workshop.com/news/us/articles/Zombie-</a>
      > Madness-us/main-zombie-nav-us.htm I'M DREAD LORD NOT DRUG LORD

i znowu żeś się w trupa zalał ale przychodzę ci z odsieczą!
      www.games-workshop.com/news/us/articles/Zombie-Madness-us/main-zombie-navus.htm
      Za dużo tego siedzenia na cmentarzu! Muszę gdzieś w końcu iść
    • tchernobog Re: Piątek nie dla żywych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.01.03, 09:54
      Oj aż mnie też już zalało za dużo tych wyciągów z formaliny.
      Aj muszę szybko zjeść jakiegoś małego żywego stworka.
    • Gość: zalany w trupa Re: Piątek nie dla żywych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zabrze.net.pl 10.01.03, 10:00
      Oj jak boli wszystko mnie. Patrzcie piłem co 10 sekund po setce gorzałki i
      gdzieś po 6 razach mnie powaliło. Jestem chyba nieżywy?
    • terrordar Re: Piątek nie dla żywych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.01.03, 11:21
      Jeszcze żyjecie? bo mnie rano słońce przypiekło w mej krypcie (zapomniałem
      zasłonić okna jak wróciłem do trumny:( więcej ducha nam potrzeba! niechaj jakiś
      duch zstąpi na nas! najlepiej żeby miał najwyższe procenty;)
      • baron_morte Re: Piątek nie dla żywych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.01.03, 11:41
        terrordar napisał:

> Jeszcze żyjecie? bo mnie rano słońce przypiekło w mej krypcie (zapomniałem
        > zasłonić okna jak wróciłem do trumny:( więcej ducha nam potrzeba! niechaj
        jakiś
        >
        > duch zstąpi na nas! najlepiej żeby miał najwyższe procenty;)

YYYYYrgh mam cos lepszegho wesxz niz twoj duch. i zamykaj okna idioto
        hgahgaagaahahaa pic pic usycham z bolu suszy mnie!!!!!!!!!!!!!!
        • terrordar Re: Piątek nie dla żywych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.01.03, 11:48
          baron_morte napisał:

> terrordar napisał:
          >
          > > Jeszcze żyjecie? bo mnie rano słońce przypiekło w mej krypcie (zapomniałem
          >
          > > zasłonić okna jak wróciłem do trumny:( więcej ducha nam potrzeba! niechaj
          > jakiś
          > >
          > > duch zstąpi na nas! najlepiej żeby miał najwyższe procenty;)
          >
          > YYYYYrgh mam cos lepszegho wesxz niz twoj duch. i zamykaj okna idioto

> hgahgaagaahahaa pic pic usycham z bolu suszy mnie!!!!!!!!!!!!!!

Wypijemy za wsze zdrowie ouuuwazaj jak piszesz glupcze.
          smierc i rozklasd panuja. wszedzie toczy sie smrod smierci az chce sie zyc
        • terrordar Re: Piątek nie dla żywych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.01.03, 11:53
          rozkladam sie musze juz isc do trumnu za duzo swiatla ipoewedzalem juz wsystko
          oto slowo panskeie 87ds ui dobrynoc wszytkim
          • baron_morte Re: Piątek nie dla żywych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.01.03, 12:00
            terrordar napisał:

> rozkladam sie musze juz isc do trumnu za duzo swiatla ipoewedzalem juz
            wsystko
            >
            > oto slowo panskeie 87ds ui dobrynoc wszytkim

wymiekacie pijacy slabe lby macie :);):|
    • baron_morte Re: Piątek nie dla żywych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.01.03, 12:08
      koniec ja tez padam od tcych wysokich duchow
    • tchernobog Re: Piątek nie dla żywych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.01.03, 14:37
      Odór rozkładu ocucił mnie ale nikt już nie daje znaków życia :( Jasno wszędzie,
      głośno wszędzie co to będzie? duch uleciał :/ nie zostaje mi nic innego jak
      wrócić na cmentarz.
    • terrordar Czas na małą kolację!!!!!!!!!!!!!! 10.01.03, 21:05
      Mam nadzieje że wydobrzeliście po naszej ostatniej popijawce?
      Czas na małą kolacyjkę! Pewien delikwent wparował do mej krypty, przedstawił
      się jako ankieter ale wydało mi się to podejrzane! Obezwładniłem go mym
      wyziewem i związałem. Usadowiłem go na foteliku przy trumnach, znieczulonego i
      pobiegłem do kuchni po potrzebne mi akcesoria. Zapowiada się pyszna kolacja!
      Przynieście coś do picia bo będzie jedzonka dla wszystkich!
      • baron_morte Re: Czas na małą kolację!!!!!!!!!!!!!! 10.01.03, 21:15
        terrordar napisał:

> Mam nadzieje że wydobrzeliście po naszej ostatniej popijawce?
        > Czas na małą kolacyjkę! Pewien delikwent wparował do mej krypty, przedstawił
        > się jako ankieter ale wydało mi się to podejrzane! Obezwładniłem go mym
        > wyziewem i związałem. Usadowiłem go na foteliku przy trumnach, znieczulonego
        i
        > pobiegłem do kuchni po potrzebne mi akcesoria. Zapowiada się pyszna kolacja!
        > Przynieście coś do picia bo będzie jedzonka dla wszystkich!

Mile się zapowiada ta kolacja! mam nadzieję że on dycha jeszcze?
        • terrordar Re: Czas na małą kolację!!!!!!!!!!!!!! 10.01.03, 21:27
          Dycha dycha jeszcze mały złodziejaszek. Mogę już przystąpić do dzieła! Najpierw
          usuwam zbędną górę jego czaszki po uprzednim cięciu z kości czołowejdo kości
          ciemieniowej ;) następnie usuwam bulbus olfactorius bo nie musi słuchać reszty
          tego co zrobię z nim za chwilę. Tak przygotujcie się bo bo nakładam na patelnię
          pierwsze kawałki. lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala

• terrordar Re: Czas na małą kolację!!!!!!!!!!!!!! 10.01.03, 21:31
          no no szybciutko z tymi tależami nakładam już już. Tak oto pyszności same!
          Ale tymczasem pobieram z niego nową partię jedzonka! Tym razem zjemy na surowo
          aby czuć esencję jego życia.
          • baron_morte Re: Czas na małą kolację!!!!!!!!!!!!!! 10.01.03, 21:38
            chrup mniam chrup oj może byśmy juz przeszli na deser? chciałbym już mieć te
            jego bulbus oculi! aj jak pysznie smakuje mi ta peczeń z jego ..... palce
            lizać :\
            • terrordar Re: Czas na małą kolację!!!!!!!!!!!!!! 10.01.03, 21:43
              oj przepraszam was wszystkich on wszystko słyszał! wyciąłem mu nie tą część co
              trzeba ( zawsze spałem na anatomi i to się mści :( ale już spokojnie już nie
              będzie się wierzgał. Spokojnie na deser jeszcze przyjdzie czas, tymczasem
              wyciągnijcie no jakieś napoje wysoko uduchowione.
              • tchernobog Re: Czas na małą kolację!!!!!!!!!!!!!! 10.01.03, 21:57
                oj chyba zostało coś dla mnie jestem tak strasznie głodnnnnyyyyy !!!!!!!!!!!!!
                • terrordar Re: Czas na małą kolację!!!!!!!!!!!!!! 10.01.03, 22:02
                  tchernobog napisał:

> oj chyba zostało coś dla mnie jestem tak strasznie głodnnnnyyyyy !!!!!!!!!!!!!

uchhhh nic nie zostało poza deserem! ale masz tą małą cząstkę został jakby dla
                  ciebie :)
                • terrordar Re: Czas na małą kolację!!!!!!!!!!!!!! 10.01.03, 22:04
                  tchernobog napisał:

> oj chyba zostało coś dla mnie jestem tak strasznie głodnnnnyyyyy !!!!!!!!!!!!!

nie trzeba było się spóżniać głupi antrofagu!!!!!!!!!!!
                  • baron_morte Re: Czas na małą kolację!!!!!!!!!!!!!! 10.01.03, 22:10
                    Głupcze nie trzeba tak wygrzewać kości na kurhaniku. Nic już nie ma dla
                    ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • baron_morte Re: Piątek nie dla żywych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.01.03, 22:13
      aż chce się żyć gdy się zje coś dobrego!!!!!!!!!!!!! mniam pychotka.
      OJ muszę już lecieć wzywają mnie z potrzebą do niemiłego ponownego!
    • terrordar Muszę lecieć 10.01.03, 22:23
      Muszę lecieć bo obowiązki wzywają, moi mili smakosze. Miłych łakoci z rana
      życzę hahahah.
      • tchernobog Re: Muszę lecieć 10.01.03, 22:28
        nieeeeeeeeeeeeeeeeeee jaaaaaaaa jeeeeeessssssstttttttteeeeeeemmmmmm
        głooooooooooooddddddddnyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka