Gość: Samuel IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 16:32 16 maja ogólnoświatowa premiera Star Wars:Attack of The Clones-to już tylko nie całe 5 miesięcy aaaaaaaaaaa..wyczes!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bartek Re: AOTC IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 14:23 W ciepły majowy dzień wybiore sie na Star Wars-ach...raj. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: AOTC 20.12.01, 01:00 Gość portalu: Bartek napisał(a): > W ciepły majowy dzień wybiore sie na Star Wars-ach...raj. taaak, a w Polsce to bedzie za rok? jak bede sie wybieral to chlodny jesienny dzien... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanee Re: AOTC IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 09:33 Tak to jest jak się nieuważnie czyta.OGÓLNOŚWIATOWA premiera.EII w Polsce również 16 maja 2002. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: AOTC 20.12.01, 15:37 Gość portalu: Vanee napisał(a): > Tak to jest jak się nieuważnie czyta.OGÓLNOŚWIATOWA premiera.EII w Polsce > również 16 maja 2002. ale czy to wiadomo na pewno, czy tylko Ci sie wydaje? premiera ogolnoswiatowa Harry`ego Pottera tez byla juz dawno, a na Polska dopiero czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pooh Re: AOTC IP: *.chello.pl 20.12.01, 16:29 Polska premiera Ep. II przewidziana jest na wresien 2002 :( Czyli film obejrzymy najpozniej do konca maja, tyle tylko, ze na DivX ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pooh Re: AOTC IP: *.chello.pl 20.12.01, 16:35 Ale ja glupi jestem! Gadam, co slina na jezyk przyniesie, a wczesniej nie sprawdze... Ep. II wchodzi u nas 16 maja :)) www.syrena.com/skz.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanee Re: AOTC IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 09:44 Nie wydaje mi się.Raczej tobie się przyśniło,że Harry Potter miał ogólnoświatową premierę. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: AOTC 21.12.01, 18:04 Gość portalu: Vanee napisał(a): > Nie wydaje mi się.Raczej tobie się przyśniło,że Harry Potter miał ogólnoświatow > ą > premierę. codziennie lunatykuje. mam tez sny i wizje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DArth Re: AOTC IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 21:13 Wreszcie jakiś dystrybutor potrafił się wykazać i dać nam film równo z premierą w USA-to jest naprawde fantastyczne!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: AOTC 21.12.01, 00:34 Gość portalu: DArth napisał(a): > Wreszcie jakiś dystrybutor potrafił się wykazać i dać nam film równo z premierą > > w USA-to jest naprawde fantastyczne!!!!!!!! i oby nie bylo jednorazowym 'wypadkiem przy pracy'. Mam nadzieje, ze ta tendencja sie utrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanee Re: AOTC IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 10:05 Szczerzę wątpię.AOTC ma ogólnoświatową premierę dzięki (przynajmniej częściowo) kampanii One World-One Release.Żaden inny film (lub seria) nie ma tak gorących (i dobrze zorganizowanych) fanów:) Teraz fani podpisują petycję o zmianie reżysera z Lucasa na Jacksona (LOTR).Jedni pomyślą,że po sukcesie uderzyła nam woda sodowa do głowy,ale tak na prawdę wierzymy w Moc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Han Re: AOTC IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 21:19 Ja wierze w Lucasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eyemakk Re: AOTC IP: 212.191.66.* 02.01.02, 13:19 a ja uwazam ze Gwiezdne Wojny powinien krecic facet odpowiedzialny za parodie 'stars in black'; Polak, i do tego zdolny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))))))) Re: AOTC IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 18.01.02, 20:45 Gość portalu: Eyemakk napisał(a): > a ja uwazam ze Gwiezdne Wojny powinien krecic facet odpowiedzialny za > parodie 'stars in black'; Polak, i do tego zdolny:) Force With Us :")))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś