Dodaj do ulubionych

Ina,Meve, Monia,Nala,Pirx !!!

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 08:14
Cześć
Jesteście jeszcze czy juz urlopujecie ?
Ja będę dziś rano i po 14.00. Co tam u Was?
U mnie troche śniegu oby sie utrzymał do świąt.
Już jakis czas temu chcę Was zapytać jakiej muzyczki słuchacie. Swoją droga
ciekawe kto pisze muzykę do Władcy pierścieni.
Pozd
Geralt
Obserwuj wątek
    • Gość: Nala Re: Ina,Meve, Monia,Nala,Pirx !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 09:19
      Cześć !
      Ja jestem do południa, a potem "wybywam".
      U mnie śniegu cała kupa i znowu od rana sypie. Nie martw się, z tego co mówią
      śnieg na święta będzie w całej Polsce.
      Jeśli chodzi o muzykę, to ja słucham bardzo różnej a najchętniej Cher, U2 i
      moich ukochanych Pink Floyd i Marillion. A ty ?
      Gdzieś widziałam wiadomość na temat muzyki do "Władcy Pierścieni", nie pamiętam
      gdzie.
      Pozdrawiam.Nala
      Geralt, i co z tym prezentem dla żony ???

• Gość: Geralt Re: Ina,Meve, Monia,Nala,Pirx !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 09:51
        Gość portalu: Nala napisał(a):

> Cześć !
        > Ja jestem do południa, a potem "wybywam".
        > U mnie śniegu cała kupa i znowu od rana sypie. Nie martw się, z tego co mówią
        > śnieg na święta będzie w całej Polsce.
        > Jeśli chodzi o muzykę, to ja słucham bardzo różnej a najchętniej Cher, U2 i
        > moich ukochanych Pink Floyd i Marillion. A ty ?
        > Gdzieś widziałam wiadomość na temat muzyki do "Władcy Pierścieni", nie pamiętam
        >
        > gdzie.
        > Pozdrawiam.Nala
        > Geralt, i co z tym prezentem dla żony ???
        >
        Cześc Nalu !
        Oby było z tym sniegiem tak jak mówisz.
        Muzyczka: ostatnio dostałem znowu przekrętki na punkcie Alphaville. chciałem
        zciągać ich nową płytę ze Stanów ale w końcu udało mi się ją kupić u nas.
        Po za tym A-ha, Depeche Mode. Jokoś z młodszych ekiop nic nie trafia mi do serca.
        Mam duży sentyment do twórczości D. Bohlena. Ale to nie jest ponadczasowa muzyka
        jak powyższa. To tak w telegraficznym skrócie.
        Z prezentem jest dylemat. Moja Żonka chce prezent w postaci sweterka który już
        sobie wynalazła a ja wolałbym niespodziankę. Negocjacje trwają.
    • Gość: feainne Re: Ina,Meve, Monia,Nala,Pirx !!! IP: *.dip.t-dialin.net 20.12.01, 09:43
      czesc....siedze w domku, jestem pod wrazeniem filmu"wladca.." i
      slucham...sciezki dziwekowej z tego filmu:-) Napisal nie kto inny jak Howard
      Shore (sa tu tez dwa utwory Enyi)
      pozdrawiam
      • Gość: Geralt Feainne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 09:46
        Gość portalu: feainne napisał(a):

> czesc....siedze w domku, jestem pod wrazeniem filmu"wladca.." i
        > slucham...sciezki dziwekowej z tego filmu:-) Napisal nie kto inny jak Howard
        > Shore (sa tu tez dwa utwory Enyi)
        > pozdrawiam

Cześć
        Słuchaj , piszesz że ogladałaś już Władcę pierścieni ? To już jest ten film?
        Podobno w sieci mozna posłuchać muzyki z filmu dasz namiar ?
        Pozd
        Geralt
        • Gość: Nala Re: Geralt i feainne IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 10:26
          Faktycznie, przecież ostatnio w TVN-ie mówili na temat muzyki do "Władcy...".
          Utwór Enyi nawet "leciał" w tle. Jeśli tak, to znaczy że muzyka też zapowiada
          się doskonale, tak jak film zresztą !!! Już się nie mogę doczekać !
          O filmie już teraz mówią, że jest to superprodukcja !

Jeżeli żona chce sweterek, to kup jej sweterek i coś do sweterka, od siebie.
          Nie myślałeś żeby jej kupić np. coś ze srebrnej biżuterii ?

• Gość: monia Re: Geralt i feainne IP: 217.97.138.* 20.12.01, 10:31
            Czesć, misie puszyste
            • Gość: Nala Re: Geralt i feainne IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 10:40
              Gość portalu: monia napisał(a):

> Czesć, misie puszyste

Cześć Moniak !
              Co tak wczoraj zniknęłaś bez słowa ??? Ani me, ani be, ani kukuryku !?!? :o)))
              Co to ma znaczyć ??? :o)

• Gość: monia Re: Geralt i feainne IP: 217.97.138.* 20.12.01, 11:26
                Oj, przecież pisałam, że "zaraz się zbieram", nie sądziłam tylko, że nastąpi to tak szybko!
            • Gość: monia Re: wszystkie misie IP: 217.97.138.* 20.12.01, 10:44
              Enya? Genialne - uwielbiam Enyę, mam swietną płytę i lubię jej słuchać, zwłaszcza przed Świętami.
              Myslę że do klimatu "Władcy..." idealna. Poza tym od zawsze kocham Electric Light Orchestra (chyba
              otrzymałam to uwielbienie po starszym bracie, razem z dużym sentymentem do Chmielewskiej). Co
              jeszcze? Bee Gees, Simply Red...
              • Gość: Nala Re: Pa, pa !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 11:39
                Ja już wychodzę.
                Żegnam.
                Monia, ty chyba jutro jesteś, więc życzenia złożę Ci też jutro.

Geralt, miłych, spokojnych i zdrowych Świąt. Pięknej choinki, duuuużo śniegu,
                pysznego karpika (Uwaga na ośći !!!) i w ogóle wspaniałych Świąt.
                Samych miłych chwil, sukcesów w pracy i w życiu domowym, w całym Roku 2002, no
                i oczywiście Szampańskiego Sylwestra,
                życzy Nala.
                "Do zobaczenia" w przyszłym roku !
              • Gość: monia Re: wszystkie misie IP: 217.97.138.* 20.12.01, 11:43
                Dajcie znać, jak już będziecie mieli "tak całkiem" sobie zniknąć.
                Geralt, czy jestes pewien, chłopie, że sobie poradzisz z zakupem sweterka? Ja rozumiem, że
                Koleżanka Małżonka była BARDZO PRECYZYJNA jesli chodzi o wskazanie prezentu, ale czy precyzja
                dotyczyła RÓWNIEŻ rozmiaru ww sweterka? Nala ma rację - dodaj do niego jakis drobiazg, który
                będzie prawdziwą niespodzianką...Może apaszka (taka mała "gawroszka") - niektóre kobitki lubieją, ja
                też, do takich swetrów "bez ozdobników"...Oj, Geralcie biedny, czy nie za bardzo mieszam Ci w
                głowie?
                P.S. Lubię jeszcze słuchać Mike & The Mechanics, oraz Culture Club..Czyli chyba po prostu pop lat 80.
                P.S. 2 A co z Wami jutro?
                • Gość: Geralt Re: wszystkie misie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 14:05
                  Ze sweterkiem spokój bo idziemy razem go kupić.
                  Dokładnie mam taką koncepcję że coś dokupię jako niespodziankę.
                  Czy Nali już nie będzie ???!
                  Kurka chciałem jej złożyć życzenia.
                  Ja jutro rano jeszcze będę.
                  Pozd.
                  Geralt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka