alefajnie 30.10.08, 11:28 Czytaliście? Czytam dopiero drugi tom i jak na razie jestem pod wrażeniem. Bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
octavius2 Re: Koło Czasu 30.10.08, 18:36 Bardzo lubię ten cykl, przyjemnie się to czyta. Jordan miał kilka fajnych pomysłów, chociaż nie pod każdym względem był oryginalny. W każdym razie, jeśli czytasz dopiero drugi tom, to przed Tobą duuuużo lektury ;) Chyba Cię to nie zmartwi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
alefajnie Re: Koło Czasu 05.11.08, 11:53 Daleko mi do zmartwienia, chyba że z "niemania" czasu. Wątki naprawdę super i tyle możliwości rozwinięcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Re: Koło Czasu IP: *.chello.pl 16.11.08, 19:04 Zawiesilem sie gdzies na ostatnim przetłumaczonym tomie (facet pisze to na biezaco) - chyba juz myla mu sie miejsca i osoby- a mi juz na pewno:) Odpowiedz Link Zgłoś
octavius2 Re: Koło Czasu 17.11.08, 19:10 Już nie pisze, bo nie żyje ;) A ostatni przetłumaczony tom to zarazem ostatni, jaki napisał. Ktoś ma za niego napisać jeszcze jeden, ostatni tom. Ale co racja, to racja. Pod koniec naprawdę idzie się pogubić ;) Odpowiedz Link Zgłoś