Gość: NEON IP: *.toya.net.pl 05.11.03, 19:41 Jak się kończy MATRIX REVOLUCJE ? Czy ktoś już wie /??? Proszę opiszcie koniec....... (mam zamiar iśc do kina w następnym tygodniu, ale nie mogę się już doczekać :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_u Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? 05.11.03, 19:55 NIE PISZCIE!!!!!!!!!!!!!! Ja co prawda ide za godzine:))))))) Ale gdybym nie miala takiej mozliwosci, wcale nie chcialabym wiedziec. I mysle ze wielu ludzi nie chce przed zobaczeniem filmu wiedziec, jak sie skonczy. A jak napiszecie, wielu moze dowiedziec sie niechcacy i miec zepsuta zabawe. Odpowiedz Link Zgłoś
juliusz.cezar Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? 05.11.03, 20:10 > Proszę opiszcie koniec....... uwaga... jesli nie widziales i nie chcesz wiedziec, NIE CZYTAJ! tak, wojna sie skonczyla, neo poszedl na uklad z systemem... w zamian za zniszczenie smitha przez neo (system nie mog sobie sam poradzic z wirusem smithem) system zagwarantował pokoj i zostawienie ludzi w spokoju... neo pokonal smitha, choc to wlasciwie smith sam siebie pokonał i zapanowal pokoj i ludzie i maszyny zyly w zgodzie i w spokoju forever, a przynajmniej troche, fanfary, słoneczko i usmiech tandetne, ale warto zobaczyc koniec dla efektow (symbol krzyza, wielki kaktus itd) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molder Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: *.ernet.net.pl 05.11.03, 21:10 w ktorym momencie masz ten wielki symbol krzyza??? i ten kaktus:)) wg mnie film super, o wiele lepszy niz 2-ka!! efekty miazga, czekam na wersje w kinach I-MAX!! Odpowiedz Link Zgłoś
juliusz.cezar Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? 05.11.03, 21:34 krzyz... kiedy neo jest podlaczony do matrixa w miescie maszyn pokazany jest z gory, pozniej nastepuje błysk, neo rozciąga rece i na zortym tle widac krzyz kaktus... to cos z czym rozmawia z neo, a mątwy nie wiem po co układają sie w kształt twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaefka Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? 07.11.03, 10:17 juliusz.cezar napisał: > kaktus... > to cos z czym rozmawia z neo, a mątwy nie wiem po co układają sie w kształt > twarzy No właśnie, cholera, tez sie zastanawiam po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEON Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: *.toya.net.pl 05.11.03, 21:35 czyli po tym co czytam to będzie MATRIX 4: NEO RETURN :-o Bo nie wiadomo co z NEO. Opiszcie dokładniej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
juliusz.cezar Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? 05.11.03, 21:46 > Bo nie wiadomo co z NEO. > Opiszcie dokładniej :-) neo zostal pokazany nieprzytomny na jakiejs platformie prowadzonej przez maszyny... nic wiecej o nim nie wiadomo na pytanie Sati czy jeszcze kiedys zobaczymy neo, wyrocznia odpowiedziala ze kiedys moze zobaczymy... w sumie konczy sie tak jak dwojka i dalej nic nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutusss Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 21:59 tylko w 2 bylo wiadomo ze musi przezyc bo musi uratowac swiat. natomist teraz zrobil co musial i moze odejsc. pozatym wygladal na bardziej martwego niz zywego (z kontektu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninja Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: 217.97.129.* 06.11.03, 09:47 ale fajnie sie strzelali nie? super film. jak dla ciebie co? wspolczucie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr Smith Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: *.mlyniec.gda.pl 05.11.03, 21:33 Kończy się zupełnie niespodziewanie jak na taki film. Idą napisy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Utwierdzacie mnie w decyzji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 21:51 ...żeby zostać w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
juliusz.cezar Re: Utwierdzacie mnie w decyzji... 05.11.03, 21:56 > ...żeby zostać w domu. nie, idź... film jest naprawde dobry (nie tak jak jedynka, ale dobry) to jest tak ze ja sobie narzekam, ale cala trylogia to i tak klasa sama dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEON Re: Utwierdzacie mnie w decyzji... IP: *.toya.net.pl 05.11.03, 22:11 Wszystko jest jakieś takie tajemnicze, czyli nic praktycznie nie wiadomo. Ale co z Matrixem nagle znikł ??? Co z tymi którzy zostali po ataku maszyn na Zeon, czy wszystko wraca do normalnego życia znowu widać maNhattan. drzewa, słońce, czy dalej wszyscy żyją w ,,kiślu'' w podziemiach. Trochę to bezsensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEON Re: Utwierdzacie mnie w decyzji... IP: *.toya.net.pl 05.11.03, 22:16 maszyny razem z ludźmi ??? taki dziwny HAPPY END i po to było tyle zachodu.. Odpowiedz Link Zgłoś
juliusz.cezar Re: Utwierdzacie mnie w decyzji... 05.11.03, 22:36 matrix istnieje dalej, ci którzy chcą mogą opuścić matrixa i zostać uwolnieni, reszta moze dalej zyc w systemie "nie próbuj tego zrozumieć, musisz uwierzyć" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: Utwierdzacie mnie w decyzji... 06.11.03, 12:14 Gość portalu: NEON napisał(a): > Wszystko jest jakieś takie tajemnicze, czyli nic praktycznie nie wiadomo. > Ale co z Matrixem nagle znikł ??? > Co z tymi którzy zostali po ataku maszyn na Zeon, czy wszystko wraca do > normalnego życia znowu widać maNhattan. drzewa, słońce, czy dalej wszyscy żyją > w ,,kiślu'' w podziemiach. Trochę to bezsensu. Przeciez drzewa i slonce to brogram zrobiony przez mala hinduske!!! Matrix jest nadal! Ale Architekt przyrzeka, ze odlaczy ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seifi Revolutions IP: *.icpnet.pl 08.11.03, 11:47 Neo zginal, bo przyczyniajac sie do likwidacji Smitha, tym samym polaczyl swoj kod z Matrixem i dzieki temu Matrix (tak jak mowil Architekt w Reloaded) mogl zostac zresetowany. Pokoj miedzy ludzmi a maszynami polega na swobodzie dokonania wyboru - Matrix musi istniec bo maszyny potrzebuja energii, ale teraz ludzi, ktorzy nie chca zyc w matrixie zostana uwolnieni (Na przykladzie Cyfera wiemy, ze sa ludzie ktorzy wola byc bateryjka i zyc w Systemie, niz egzystowac w brudnym Zionie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninja oj wspolczucie... IP: 217.97.129.* 06.11.03, 09:54 film jest beznadziejny. i mowie to jako ktos komu si epoprzednie czesci naprawd epodobaly i kto na tym samym forum bronil dwojki...niestety film jest beznadziejny a jego tworcy potwierdzili ze po prostu ani nie maja warsztatu by zrobic film trzymajacy w napieciu ani niestety nie maja wiedzy i wyksztalcenia by pociagnac watki transcendentalne z poprzednich czesci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 22:36 imho film jest bardzo kiczowaty podobnie jak dwójka, ale czego mozna sie spodziewac? jedynie efekty sa ciekawe, a reszta lipa. ale przeciez nie mozna było sie spodziewac czegos lepszego od jedynki, w jedynce została przedstawiona cała filozofia, to co jest najwazniejsze. nastepne dwie czescie to tylko trzepanie kasy na pierwszej czesci, choc myslalem ze bedzie jakims zaskoczeniem, ze bedzie wnosił cos do trylogi. film konczy sie moim zdaniem na smierci neo i takie byłoby sensowne rozwiazanie bo przeciez o nie moze zyc be trinity wiec jego smierc byla sensowna, a co do wypowiedzi wyroczni o tym ze moze wroci to weglug mnie tylko taki kit dla sati czy jak jej tam. a ten smieszny wschod słońca na koncu, no istny kicz w wykonaniu ich troje Odpowiedz Link Zgłoś
dusioluni Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? 05.11.03, 22:46 Właśnie kiczu w tym odcinku nie brakowalo. Neo oślepł i mówi: "Wyjdę z tego" ;). Tych samych słów brakuje na usatch umierającej Trinity, kiedy wystają z niej rury... Prawie się popłakałem. Ale lepszy od dwójki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEON Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: *.toya.net.pl 05.11.03, 22:50 czyli 3 to ,,kicha''.istna nawalankla ??? Warto iść, czy nie? czyli istnieje nadal 2 światy. Odpowiedz Link Zgłoś
dusioluni Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? 05.11.03, 22:54 idź, dla efektów, dla matrixa, dla zajonu, zrób to dla sebie i idź!! (radze dobre kino z dolby, salą trzęsło od świetnego dźwięku!!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninja Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: 217.97.129.* 06.11.03, 10:30 zrob to dla dystrybutora, producentow i mlodszej siostry ktora w tym czasie kiedy ty bedziesz w kinie bedzie puszczac sie na kanapie w stolowym z chlopakiem z gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 21:14 > zrob to dla dystrybutora, producentow i mlodszej siostry ktora w tym czasie > kiedy ty bedziesz w kinie bedzie puszczac sie na kanapie w stolowym z > chlopakiem z gimnazjum. rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEON Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: *.toya.net.pl 05.11.03, 22:56 czy waszym zdaniem nie powinno to się skończyć w jakiś bardziej sensowny sposób.Zamykający tą istną trylogię w jakiś zamknięty rozdział, a nie ci którzy chcą mogą żyć dalej w matriksie, a inni mogą sie uwolnić, to jest więcej niź dziwne jeżleli zostało kilka tysięcy ludzi ludzi w Zeonie>>>? Może ktoś może to bardziej sprecyzować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: *.acn.waw.pl 05.11.03, 23:00 Pewnie, ze kończy się na śmiercią Neo. A Wyrocznia ma pewnie na myśli jakiegoś przyszłego Wybawcę - taki drugi Neo. I wszystko tak jak w 2. mówił Architekt. Dla porządku świata od czasu do czasu trzeba takiego Wybawcy. Itd. itd. Wg mnie trójka najgorsza z całości, bo przeraźliwie nudna!!! I te dialogi w stylu: - Musisz zrobić to co masz zrobić - Ale co mam zrobić - Ty wiesz co Lub: - Czego chcesz? - Tego samego co Ty Lub: - Pamiętasz co Ci powiedziałam. I żałowałam, że nie zdążyłam powiedzieć tego co chciałam. Mniej więcej tak leci przez cały film. A przy końcowych scenach człowiek jest już tak zmęczony całością, że przestaje go obchodzić czy Trinity przeżyje czy nie, a walka ze Smithem wydaje się ciągnąć w nieskończoność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEON Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: *.toya.net.pl 05.11.03, 23:09 czyli bardzo ciekawe dialogi, jak i cały film prawdopodobnie.... (nie mówię o efektach specjalnych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tank Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: 212.122.214.* 05.11.03, 23:15 Hej czytam tak, czytam i postanowiłem coś napisać. Dla mnie wszystkie 3 części sa super, choć pozostawia kilka pytań ale to jest właśnie fajne. Moim zdaniem brak odpowiedzi z Neo jest spowodowana jednym - jest to porównanie do Jezusa - Neo nas wybawił, był też w niebie (razem z Trin) na platformie leżał krzyżem, tak jak by go z niego zdjęli a my nie wiemy kiedy przyjdzie ponownie (tak jak z Chrystusem - czekamy na jego ponowne przyjście). Ale rodzi się pytanie: skoro ludzie mają wybór i mogą nie chcieć zostać w matrixie to skąd maszyny wezmą energię jeśli zechcą tego wszyscy, skoro czarnego nieba już się nie cofnie??? Jeśli wszyscy nie będą chcieli być zniewoleni? Chyba nie wzięli na to poprawki, a może gdy przyjdzie moment, że będzie deficyt energii wybuchnie na nowo wojna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEON Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: *.toya.net.pl 05.11.03, 23:19 Matrix to jedno wielkie nieskończone pytanie bez odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: *.Astral.Lodz.pl / *.Astral.Lodz.PL 05.11.03, 23:43 matrix to film!!!! ale jesli ktos chce to moze sie doszukiwac symboliki!! itp... generalnie jedynka the best. reszta to kolejne odcinki (cos jak klan):) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KarkoL Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: 62.93.97.* 05.11.03, 23:47 Myśle NEON, że Twoja puenta jest jak najbardziej trafna :) Pozostaje wiele pytań bez odpowiedzi i właśnie to wzbudza najwięcej emocji. A nawiązując do tematu dyskusji, chciałbym zwrócić uwagę na rozmowę Architekta (dążącego do równowagi) z Wyrocznią (dążącej do zmian); pada tam stwierdzenie, że wojna NA JAKIŚ CZAS jest skończona. Bo historia lubi się powtarzać .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radziwil Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 10:16 Hmm, z tego co widziałem w kinie, a chyba wszyscy oglądaliśmy ten sam film, na końcu widać niebo, czyli masę energii ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninja Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: 217.97.129.* 06.11.03, 10:45 Wogole superlogika: 1.) niebo to kupa energii ale maszyny wola sie pieprzyc w bateryjkowe matrixy 2.) z matwami walczy sie impulsem energentycznym ale w obronie dokow ludzie go nie maja pod reka tylko czekaja na przylot statku... 3.) matwy atakuja jak lawica ryb bedaca ofiara ataku drapieznikow- ach jaki malowniczy wyglad gdyw wija sie w kupie a herosi moga je ostrzelac z dzialek 4.) na jakiego ch.. Smith przenika do rzeczywistosci i wciela sie w tego calego bubka ktory niszczy statki? DLaczego wciela sie tylko w jednego bubka a nie np. 1000 bubkow... 5.) Neo jakims cudem niszczy rzeczywiste matwy w swiecie pozamatrixowym... 6.) po co trinity leci z Neo do miasta maszyn? po to by zginac przebita wlocznia ? 7.) SKoro Smith opanowal Matrix no to chyba go zniszczyL nie? a jak go zniszczyl to ludzie-bateryjki kaputt. No to poco nawalanka SMith-Neo. 8.) Po co maszyny majace miazdzaca przewage ida na uklad z Neo vel ludzkoscia 9.) Po co super watek Merownigowy skoro mozna mu po rpostu dac w leb albo zagrozic pistoletem i wyciagnac wszystko...Oczywiscie w dwojce ludzie Merowinga sieja spustoszenie w trojce nie ma na to czasu wiec pistolet do lba.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEON Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: *.toya.net.pl 06.11.03, 12:16 tysiące pytań zero odpowiedzi, widzę że w pewnym momeńcie sami twórcy Matrixa się zagubili w scenariuszu 3 części, czy nie mogli zostawić już widza w jakimś lepszym normalniejszym zakończeniu, czy naprawde mają jeszcze ochotę na Matrixa 4. Tak to jest jak ktoś chce sobie zrobić z jakiegoś filmu niekończącą się historię , epizodów, gier , filmów, gadźetów , itd... Jedyne za co trzeba przyznać plusa bracią wach, to za to że zrobili fajne efekty specjalne, takie że jak się wychodzi z kina to prawie człowiek upada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninja Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: 217.97.129.* 06.11.03, 13:06 Ja uwazam ze te efekty prowadza totalnie do nikad. No bo skoro w jedynce okazalo sie ze mozna skakac po scianach to w trojce juz mozna chodzic po suficie. Oczywiscie dla logiki filmu nie ma to zandego znaczenia...zreszta ta walak Neo z Smithem jest juz beznadziejna- latak w przestyrzeni i wywoluja fale niszczaca miasto ale zero emocji zero sensu...wiecej wnoslly sceny z jedynki z zatrzymanymi kulami...No a juz totalny bezsens to sam Zion i walka straznikow z pancernymi...totalny chaos, tysiace planow (niby) wzzystko lata i rusza sie. Oczywiscie percepcja czlowieka i tak nie zauwaza tych szczegolow wiec jest tylko glosny chaos ktory w dluzszym czasie po prostu meczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Level1 Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: *.toya.net.pl 06.11.03, 14:21 rewolucja- tytuł chyba odwołuje się jedynie do efektów specjalnych, bo 3 część matrixa na pewno rewolucji nie wywołała u widza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 21:18 > Mniej więcej tak leci przez cały film. A przy końcowych scenach człowiek jest > już tak zmęczony całością, że przestaje go obchodzić czy Trinity przeżyje czy > nie, a walka ze Smithem wydaje się ciągnąć w nieskończoność. walka ze smithem - no to jest istny hicior w tym filmie :) te kule deszczowe, te walki w powietrzu, na tym był najwiekszy śmiech a najlepsze było to jak neo uderza smitha piescia w twarz w zwolnionym tempie, no to juz przebija wszystko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorge Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: 193.0.95.* 06.11.03, 14:47 krótka piłka - Neo sie poświęca i ginie (prawdopodobnie) zabijając przy tym a. Smitha, wroga nr. 1 zarówno świata maszyn jak i ludzi. wcześniej ginie jego ukochana ( komiczna scena), wojna się kończy i wszystko zaczyna się od początku:) - lepsze niż 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KHysiek Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.03, 18:19 Można pójśc. Ja przed obejrzeniem wierzyłem że to będzie dobry film (na przekór wszystkim tym którzy mówili o nim źle), 2-ka mi się podobała, ale po fakcie muszę niestety im rację. Film jest słaby, rozciągnięte w czasie sceny bez żadnej treści (np. rajd Hammera kanałem trwający kilkanaście minut w którym on po prostu cały czas leci, czy te sceny z początku filmu z Neo uwięzionym w interfejsie, gadka z Merowingiem). Co dziwne 2 części były robione razem ale aktorzy grają gorzej :-\. Oczywiście sporo super efektów podczas inwazji na Zion (szczególnie skala), ale jak ludzie mieliby mieć jakiekolwiek szanse w tej strzelaninie ? W sumie zakończenie rozczarowuje najbardziej bo nie wyjaśnia się zupełnie nic w stosunku do poprzednich dwóch części. Nie ma zadnych nowych informacji. Zupełnie. A już ta umowa o pokój jest zupełnie śmiechu warta. Niby dlaczego maszyny miałyby ją respektować? Wielkie rozczarowanie niestety. Słabiutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 18:30 Na pewno ten film jest lepszy od dwójki. Neo może nie jest najlepszy ale warto pójść dla sceny w barze bitwy o Zion. No i chociaż ten film nie kończy się superszczęśliwie i to jest jego plus, remis i może wrócimy do wojny. A siostra Willa Smitha jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nilf Ludzie myscie to nie boli!!! IP: 130.219.2.* 06.11.03, 20:37 Widzialem film tylko w angielskojezycznej wersji, i nie wiem czy tlumacz stanal na wysokosci zadania. Ale chyba nie, bo jak dotad nikt nie poruszyl najistotniejszych kwestii: Scena miedzy Neo i Oracle (Wyrocznia) Oracle: "He (the Architect) knows only equations. He always tries to balance them." Neo: " And you?" Oracle: "I always try to unbalance them." Scena jak Neo i Agent Smith (przebrany za zwyklego czlowieka) sa podlaczeni razem do matrixa: symetria doskonala. Dualizm Neo (Aniol/Chrystus) i Smith (upadly aniol--wirus) symbolizuje ta rownowage. Ta rownowaga zostala rowniez wielokrotnie zachowana w przeszlosci, gdy Zion (jak pamietami z Matrix II) zostal zniszczony w przeszlosci az szesciokrotnie. W trojce, Architekt (Bog) dazy do zachowania rownowagi Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: Ludzie myscie to nie boli!!! 06.11.03, 20:50 > Smith reprezentuje wojujacy ateizm, a Neo wiare. Smith jest tylko programem, i > > nie doswiadczyl nigdy uczuc i emocji. Wedlug Smitha, dusza jest zludzeniem, > zycie gra komputerowa, ktora mozna po prostu przerwac, (give up) gdy sie ona > znudzi. Neo w tej scenie reprezentuje ludzka wole zycia i wiare, nawet jezeli > zycie niesie ze soba cierpienie, to wiara pozwala to cierpienie zniesc. > Nooo, nie do konca. Smith w wyniku wnikniecia do czlowieka spoza matrixa doswiadcza ludzkich uczuc i czuje sie uwieziony ( tak mowi chyba do pielegniarki, czy nie? czy do Neo? nie pamietam juz, ale jutro ide drugi raz:))) W pewnym stopniu mozna powiedziec, ze posiada uczucia, co jest juz w 1 do pewnego stopnia zasygnalizowane, ze z tym programem cos nie w porzadku, ze dziala wadliwie, DOSWIADCZA EMOCJI ni stad ni z owad. Co jest z pewnoscia w 3 spotegowane przyjeciem niszczacego od wewnatrz kodu Oracle. Natomiast nie potrafi zrozumiec PURPOSE czyjegokolwiek oprocz wlasnego. Hmmm... nie pogniewam sie za polemike... zmusza do glebszego zastanowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
wysek Re: Ludzie myscie to nie boli!!! 07.11.03, 23:59 Dla Twojej wiadomosci: tlumacze staneli na wysokosci zadania :-) Aha, no i: > (...) W ten sposob zamiast > rownania mamy nierownosc: ^^^^^^^^ > Zion zbudowany minus Zion zniszczony plus ofiara Neo rowna sie Zion zbudowany ^^^^^^^ PS. Ja nadal nie rozumiem, w jaki sposob Neo potrafil w pozamatriksowym swiecie unieszkodliwiac straznikow... czyzby mial poprostu jakies polaczenie z nimi? Tak, jak sie dostal potem na PKP;)? Jakie znaczenie ma cukierek wyroczni w II czesci filmu? No i .. czy ten pokoj to juz tak na zawsze zaistnial i Architekt juz nic na to nie poradzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Ludzie myscie to nie boli!!! IP: *.awacom.net 08.11.03, 02:22 W ten sposob zamiast > rownania mamy nierownosc: > > Zion zbudowany minus Zion zniszczony plus ofiara Neo rowna sie Zion zbudowany ciekawa ta nierownosc... nie widzialem nigdy takiej nierownosci co sie rowna :)) faktycznie "myscienie nie boli"...cokolwiek to znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tymon Re: MATRIX REWOLUCJE - war is over ? IP: *.dyn.optonline.net 08.11.03, 04:50 Tak wojna sie zkonczyla i neo jest tki nowoczesny Jezus Odpowiedz Link Zgłoś