Gość: sowa IP: *.crowley.pl 19.03.04, 14:28 jezeli ktos szuka glebokich tresci w filmie zrobionym na podpstawie gry komupterowej to nic dzinego ze sie rozczaruje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amciak Re: Lara Croft: Tomb Raider ** IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 19.03.04, 20:36 ja mysle, ze to calkiem fajny film, w kazdym razie mi sie bardzo podobal:) niestety czesc II jest juz zalosna... aczkolwiek mam slabosc do TR :) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BolekLolek Re: Lara Croft: Tomb Raider ** IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.04, 21:15 pomijając walory artystyczne: może na starość kaszani mi się słuch, ale coś jest skaszanione ze ściezką dźwiękową ( teksty ) - nie dość, że lektor totalnie zagłusza, to aktorzy jakoś strasznie przytłumieni...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riki Rzadki syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 22:06 Gówno dla ćwierćmózgów. Właśnie oglądałem kawałek tego dzieła, Lara i jej przeciwnicy wpierw rozpieprzyli w drobny mak jakąś świątynię, bo miała nadejść mityczna "koniunkcja". Jak nadeszła, wszystko zaczęło się widowiskowo rozpieprzać, ale bez jakiegokolwiek celu typu klasyczne zwieńczenie akcji. Jedyne co, to ożyły gliniane rzeźby potworów. Całe towarzycho dziarsko rozpieprzyło owe potwory gradem kul z karabinów, a potem Lara uciekła swym konkurentom skacząc na główkę z wodospadu. Akcja ponownie siadła. Nuuuuda, a poziom intelektualny... lepiej pominąć milczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: Rzadki syf IP: 5.5R* / *.nokia.com 20.03.04, 02:13 Nie patrz na poziom tylko na Angelinę. Reszta nie ma znaczenia. Przy tym założeniu TR rządzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grim Re: dla samej ANGELINY warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 15:25 Tak, Angela jest boska, ale ogladać jej wdzięki to ja bym wolał w jakimś erotyku, a od filmu przygodowego oczekuję czad&action, a nie pokazu zmysłowych póz w wykonaniu sexbomby. Tomb Raider to dobry materiał na film a la Indy Jones, niestety jankesi nie potrafili go przerobić i zrobić. Co gorsza ostatnie części gry TR to też popłuczyny po pierwszym sukcesie, ale idzie ku lepszemu bo następnego TR będzie już robiła inna firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan a gdyby zrobic film na podstawie Tetrisa? :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.03.04, 03:36 albo Lemingow? co wy na to? fajne by to bylo? Odpowiedz Link Zgłoś