Dodaj do ulubionych

Lara Croft: Tomb Raider **

IP: *.crowley.pl 19.03.04, 14:28
jezeli ktos szuka glebokich tresci w filmie zrobionym na podpstawie gry
komupterowej to nic dzinego ze sie rozczaruje
Obserwuj wątek
    • Gość: amciak Re: Lara Croft: Tomb Raider ** IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 19.03.04, 20:36
      ja mysle, ze to calkiem fajny film, w kazdym razie mi sie bardzo podobal:)
      niestety czesc II jest juz zalosna... aczkolwiek mam slabosc do TR :)
      pozdrawiam:)
      • Gość: BolekLolek Re: Lara Croft: Tomb Raider ** IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.04, 21:15
        pomijając walory artystyczne: może na starość kaszani mi się słuch, ale coś
        jest skaszanione ze ściezką dźwiękową ( teksty ) - nie dość, że lektor totalnie
        zagłusza, to aktorzy jakoś strasznie przytłumieni...?
        • Gość: Riki Rzadki syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 22:06
          Gówno dla ćwierćmózgów. Właśnie oglądałem kawałek tego dzieła, Lara i jej
          przeciwnicy wpierw rozpieprzyli w drobny mak jakąś świątynię, bo miała nadejść
          mityczna "koniunkcja". Jak nadeszła, wszystko zaczęło się widowiskowo
          rozpieprzać, ale bez jakiegokolwiek celu typu klasyczne zwieńczenie akcji.
          Jedyne co, to ożyły gliniane rzeźby potworów. Całe towarzycho dziarsko
          rozpieprzyło owe potwory gradem kul z karabinów, a potem Lara uciekła swym
          konkurentom skacząc na główkę z wodospadu. Akcja ponownie siadła. Nuuuuda, a
          poziom intelektualny... lepiej pominąć milczeniem
          • Gość: Mat Re: Rzadki syf IP: 5.5R* / *.nokia.com 20.03.04, 02:13
            Nie patrz na poziom tylko na Angelinę. Reszta nie ma znaczenia. Przy tym
            założeniu TR rządzi ;-)
    • lunatica dla samej ANGELINY warto 19.03.04, 21:18
      jest boska :-)
      • Gość: Grim Re: dla samej ANGELINY warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 15:25
        Tak, Angela jest boska, ale ogladać jej wdzięki to ja bym wolał w jakimś
        erotyku, a od filmu przygodowego oczekuję czad&action, a nie pokazu zmysłowych
        póz w wykonaniu sexbomby. Tomb Raider to dobry materiał na film a la Indy
        Jones, niestety jankesi nie potrafili go przerobić i zrobić. Co gorsza ostatnie
        części gry TR to też popłuczyny po pierwszym sukcesie, ale idzie ku lepszemu bo
        następnego TR będzie już robiła inna firma.
    • Gość: corgan a gdyby zrobic film na podstawie Tetrisa? :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.03.04, 03:36
      albo Lemingow? co wy na to? fajne by to bylo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka